Mimis Bistro Recenzje 63

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,7

Oceniono na 2 z 5

Vi havde bestilt frokost buffet til et selskabet på seks personer. Buffeten var afpillet og fuldt med tomme fade. Drikkevarerne blev først serveret efter en halv time, efter yderligere forespørgs... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

En gemt pærle på Jyllands østkyst. Fik den bedste schnitzel jeg haver spist siden 2005!!! Og jeg rejser meget og spiser ofte schnitzel - men ingen i nyere tid som matcher denne. Når du så lægge... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Frostvare og elendig kvalitet. Hele buffeten har intet med frisk fisk at gøre. Gå hellere i supermarkedet, der har de samme vare som står i buffeten (i frost afdelingen). Der er ingen skiltning hel... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft fornøjelsen af at spise flere gange på Mimis og har også fået take away flere gange. Jeg vil klart anbefale stedet – altid hyggelig betjening, som tager sig godt af deres gæster, også s... Zobacz więcej

1. Kuchnia europejska
  2. Bistro
  3. Kuchnia duńska
  4. Restauracja dla rodzin
  5. Take away

Napisane przez firmę

Vi tilbyder en smagfuld oplevelse for alle sanser. Vores menukort byder på et bredt udvalg af lækkerier, der vil tilfredsstille enhver sult - lige fra vores klassiske pariserbøf til de velsmagende fisk og skaldyr. Vi går op i kvalitet og benytter kun de bedste råvarer, hvilket betyder, at vores mad er i topklasse til fordelagtige priser. Vores passioneret køkken og vores tjenere vil tage sig godt af dig og dit selskab, og sørge for at I har en uforglemmelig aften.

3,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 1 z 5

Minimal service og flere fejl i ordren

Minimal service og flere fejl i ordren. Ikke et sted vi kommer igen.

5 maja 2023

Hej Steffen,

Jeg beklager jeres uheldige episode. Det er bestemt ikke den service vi ønsker at give vores kunder. Hvis i har lyst, vil vi rigtigt gerne invitere jer ned til en middag på husets regning, og vise jer den standart vi gerne vil levere. Kontakt os gerne på kontakt@mimisbistro.dk

Venlig Hilsen, Mark

Vi bestilte for 1281 kr

Vi bestilte for 1281 kr, burgere stjerneskud osv, de glemmer at levere stjerneskud. Stjerneskud kommer for sent. Da det ankommer er det stablet på 0,5kg salat uden brød under, da de bliver konfronteret over telefon kræver de billede dokumentation. Når vi sender det afviser man det flabet.

5 maja 2023

Hej Bjarke,

Venlig Hilsen, Mark

Fest på Mimis Bistro

Vi holdt konfirmation på Mimis Bistro i april, og det var en rigtig god oplevelse. Skønne lokaler, dejlig mad og det sødeste personale. De går op i kvalitet og at festen bliver vellykket. Kan klart anbefales herfra.

2 kwietnia 2023

Hej Anne,

Tusinde tak for dine rosende rod. Vi bestræber os altid på at give den absolut bedste betjening, så vi er sikre på at i får den bedst mulige oplevelse. Tak for at i ville besøge os. Vi håber på at se jer igen.

De varmeste hilsner, Mark

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej