Jeg fik mærkatet som lovet, og det var billigere end at købe det ved mit lokale bilsyn. Måske lidt underligt at bestille et klistermærke i udlandet, men jeg er overordnet tilfreds. Kan klart anbefales... Zobacz więcej
Valid hjemmeside som leverer de rigtige miljømærker til en væsentlig lavere pris end danske udbydere. Du skal dog regne med 10-14 dages levering, da den leveres med post...
Var skeptisk til en start og troede jeg var blevet snydt. Men må tage det i mig igen for modtog et fint miljømærke i postkassen 10 dage efter jeg havde bestilt det. Modtog løbende mails med status... Zobacz więcej
Leveringen tog lidt længere tid end hvad der stod på shoppen, men da jeg skrev og spurgte til ordren fik jeg svar med det samme og mærket er ankommet her godt 2 uger efter. Jeg kan se at flere herin... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Det er blevet nemmere at køre i Europa. | Vi hjælper rejsende og virksomheder med at bestille det korrekte miljømærke til Tyskland, Frankrig og Østrig. | Vores tjeneste gør det nemmere at forberede sig på miljøzoner i Europa med sikker onlinebestilling, gratis levering og hurtig afsendelse. | Er du i tvivl om, hvilket miljømærke du har brug for til dit køretøj eller din destination? Skriv til os på chatten på environmentalbadge.com, så hjælper vi dig gerne. | Miljoemaerke-Europe.dk er den danske version af tjenesten EnvironmentalBadge.com.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
The sticker was delivered on time
The sticker was delivered on time. I really appreciated the customer service, and the website was also easy to use. I definitely recommend it.
God kvalitet og forventet leveringstid
Bestilte det tyske miljømærke og det var nemt at bestille og mærket er i god kvalitet.
Det blev leveret på 10 hverdage.
Eneste bemærkning, husk at bestille i god tid, gerne tre uger inden for at være sikker.
Stay away from this company
Miljoemaerke Europe's confirmation of a 5-day delivery for their environmental sticker fell flat. Despite waiting patiently for longer than the promised time, the sticker never arrived before my trip. Forced me to purchase a replacement from a local shop last minute, their incompetence cost me time and money. Disappointing service, unreliable delivery. Stay away from this company!
Drop Miljømærke-Europe som din…
Drop Miljømærke-Europe som din leverandør af specifikt miljømærke!
Bestilt istedet hos eksempelvis FDM, eller smut omkring én af Bilsynsstederne der har mærkerne... her får man det med straks!
Forventer ikke at modtaget det bestilte hos Miljømærke-Europa, er bestilt for 3 uger siden og påstås afsendt for lidt over 2 uger siden ... så forventer firmaet tilbagebetaler beløbet !!!!
Laaang leveringstid
Har stadig ikke modtaget det efter 10 dage, selvom der står de levere inden for 7...
Firmaet leverer ikke indenfor de lovede arbejdsdage
Firmaet leverer ikke indenfor de lovede 5 arbejdsdage.
Er spændt på om firmaet reagerer på min mail vedr. leveringen - har ikke store forhåbninger:( :( :(
Forkert mærke modtaget
Efter at taste data på bilen ind, blev den vurderet til det grønne niveau 4. Da det så kom med posten efter ca 3 uger, og efter vi var taget på ferie, er det det gule niveau 3 der er bliver sendt. Jeg skriver til dem om fejlen, og de beklager først og vil rette det, men skriver igen at en kollega alligevel (fejlagtigt) har vurderet det til det gule mærke. Nu svares der ikke længere på mail, og telefonen tager de ikke.
Obs - bestil ikke herfra
Dette må være en fup side. Der er ingen levering indenfor 7 dage som de skriver og bekræfter i mail. Stadig ikke modtaget. Kundeservice svarer og forsøger at fraskrive sig alt ansvar, som jeg læser mig til alle andre også oplever. Køb hos FDM - så er du sikker.
1) Der skal uploades billeder af…
1) Der skal uploades billeder af reg.attest. Det får man så først at vide når man modtager ordrebekræftelse, og HAR betalt.
2) Når man så forsøger at uploade billeder af reg.attesten får man at vide at billederne er for store, uanset hvor meget man reducerer dem.
3) Der er ingen mulighed for at fortryde køb. Pengene er nok spildt.
Bestilte til to lande, men modtog kun et
Jeg bestilte et mærke til Frankrig og Tyskland 3 uger før jeg skulle afsted. Det tyske kom efter 18 dage og det franske kom aldrig. :-(
Køb et andet sted.
3 ugers leveringstid !!!
Selvom der står afsendelse inden 7 dage på hjemmesiden, gik der tre uger før det tyske miljømærke blev leveret. Måtte derfor købe et ekstra i min lokale synshal (Applus - tog 10 min!) og det bliver også løsningen fremover. (Leverandør afviser refusion for sen levering med henvisning til at mærket er dedikeret registreringsnummeret)
Fusk og humbug!!
Fusk og humbug!!! Man kan intet godt sige om firmaet….
Bestil kun hvis du har god tid!
Jeg bestilte et miljømærke til Tyskland mere end 14 dage inden jeg skulle på ferie og da jeg blev ved med at modtage emails om, at det var liiige på trapperne, begyndte jeg at blive nervøs for, om det nåede frem. Jeg troede faktisk jeg havde bestilt det, så det bare skulle sendes fra Danmark, men det kom så åbenbart fra udlandet og var 10-14 dage undervejs - selvom hjemmesiden lover 7-9 dage. Jeg var i dialog med dem om miljømærket nåede frem og det mente de bestemt det gjorde. Men det gjorde det selvfølgelig ikke og jeg måtte til FDM og købe et andet. Jeg vil gerne have mine penge tilbage, for hvad skal jeg bruge et miljømærke til, der kommer efter jeg er taget på ferie og som ellers er bestilt i fin tid?
Alt for dyrt
Alt for dyrt. De tager f. eks. 199 kr. for et miljøzonemærke til Frankring, som du selv kan købe på direkte hjemmeside til 35 kr. inkl. fragt.
Så brug ikke denne side.
De fortjener ikke engang 1 stjerne.
De fortjener ikke engang 1 stjerne.
Der kommer formentlig aldrig noget mærke. Jeg skulle have haft et grønt miljømærke til tyskland leveret midt i juni. Da der ikke dengang, hvor de selvfølgelig hævede penge på min konto, dukkede et mærke op, skrev jeg til dem, hvor mit mærke blev af.
De skriver dog tilbage, hver gang jeg har rykket for mærket, at det er på vej. Og vil ankomme senest 5.juli. men vi rejser på dagen, om morgenen. de tilbyder også at sende det til det hotel vi skal bo på. men vi skal ikke bo på hotel.
Jeg har opgivet at få mit mærke, og har kontaktet banken, for at gøre indsigelse.
Så lad være med at købe miljømærker fra denne side.
Jeg har været forbi en lokal Applus , de har dem liggende til udlevering med det samme. pris kr.175,-
Brug ikke denne side
Brug ikke denne side. Laaaang levering hvis overhovedet, samt autosvar i kundeservice.
De får 1 stjerne fordi man ikke kan…
De får 1 stjerne fordi man ikke kan give mindre, har skrevet til dem 3 gange da jeg ikke har modtaget mit miljø mærke, man får bare et robotsvar, virkelig et dårligt firma. Hvorfor reklamere med 7 dages levering, når man efter 14 dage intet har modtaget.
Utroligt langsomt!
De annoncerede med 7 dages levering, de skrev på 5. dagen at nu afsendte de, mit mærke kom efter præcis 1 måned.
Jeg blev i mellemtiden nødt til at købe et nyt mærke, og de nægtede at annullere købet efter 14 dage, da mærket allerede var produceret.
Jeg fik et andet mærke med det samme hos Applus, det var meget nemmere
Bestil i god tid.
Bestil i god tid.
Mærket kommer, men i mit tilfælde først efter 1 måned og ikke ca. 7 hverdage, som blev lovet