MiljoemaerkeEurope.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 4 z 5

Valid hjemmeside som leverer de rigtige miljømærker til en væsentlig lavere pris end danske udbydere. Du skal dog regne med 10-14 dages levering, da den leveres med post...

Oceniono na 5 z 5

Var skeptisk til en start og troede jeg var blevet snydt. Men må tage det i mig igen for modtog et fint miljømærke i postkassen 10 dage efter jeg havde bestilt det. Modtog løbende mails med status... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Leveringen tog lidt længere tid end hvad der stod på shoppen, men da jeg skrev og spurgte til ordren fik jeg svar med det samme og mærket er ankommet her godt 2 uger efter. Jeg kan se at flere herin... Zobacz więcej

1. Inspekcje samochodów
  2. Sprzedaż internetowa

Napisane przez firmę

Det er blevet nemmere at køre i Europa. | Vi hjælper rejsende og virksomheder med at bestille det korrekte miljømærke til Tyskland, Frankrig og Østrig. | Vores tjeneste gør det nemmere at forberede sig på miljøzoner i Europa med sikker onlinebestilling, gratis levering og hurtig afsendelse. | Er du i tvivl om, hvilket miljømærke du har brug for til dit køretøj eller din destination? Skriv til os på chatten på environmentalbadge.com, så hjælper vi dig gerne. | Miljoemaerke-Europe.dk er den danske version af tjenesten EnvironmentalBadge.com.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

150 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 63

Napisz recenzję

Meget tilfreds

Bestilte det grønne miljømærke d. 7/7 om aftenen. Ved bestilling stod der forventet leveringsdato d. 9/7. Fik leveret mærket d. 10/7. Er meget tilfreds.

10 lipca 2025

Fin oplevelse

Mærkatet kom ikke frem så hurtigt som jeg havde forventet, men da jeg bestilte i god tid, er det helt ok. God information fra firmaet. Ikke noget at klage over.

4 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Troværdig forløb og levere til tiden

Har købt det Tyske miljømærke, til den laveste pris som pt er i udbud. Mærket kom som lovet.
Var jeg i tvivl, JA for jeg havde læst anmeldelser og blev bange for at det var et fup firma, MEN nej faktisk hele veje igennem processen har de informeret om forløbet og sendt et aftryk så jeg fik mulighed for at rette evt. fejl i reg. nr m.m. Men alt var som du skulle være og nu har jeg modtaget mærket, Og det eneste jeg mangler at at monter det i forruden. Der er et brev med som forklare reglerne om hvor mærket skal placeres, Så jeg er en glad og tilfreds kunde. :)

8 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Elendigt !!!!!!!!!!

En måned er gået siden bestilling og de HAR trukket penge men jeg har stadig ikke modtaget det mærke jeg nu ikke skal bruge og har betalt for - har skrevet til dem men intet svar👎

2 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg fik mærkatet som lovet

Jeg fik mærkatet som lovet, og det var billigere end at købe det ved mit lokale bilsyn. Måske lidt underligt at bestille et klistermærke i udlandet, men jeg er overordnet tilfreds. Kan klart anbefales over et mærkat skrevet i hånden.

24 kwietnia 2025

God oplevelse...

Fik bestilt her uden at læse Trustpilot først. Så var lidt nervøs. Men ingen problemer med bestilling eller levering. Bestilte før påske og mærket lå i postkassen igår. Så er tryg ved at bestille her igen.

22 kwietnia 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej