Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte mine første smykker for mange år siden og har løbende suppleret – og jeg bruger dem stadig hver eneste dag. Smykkerne er noget helt særligt, og det samme er butikken. Man føler sig altid set... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hver gang jeg går ind ad døren hos Milas Jewellery, bliver jeg mødt af venlige smil, nogle gange kram og altid hjertelighed. Jeg elsker de smykker, jeg har derfra - smykker, der betyder noget og sy... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Så fornem en service. Har desværre kun sjældent besøgt butikken fysisk, da jeg bor i Jylland, men har handlet online og fået en absolut fornem service - personalet er så søde og imødekommende og da je... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den bedste gulddame ever. Jeg havde en del guld som jeg gerne ville have lavet noget unikt ud af. Beskrev mine drømme og vupti så havde Minna og co lavet min drømmering som jeg nyder hver dag. Generel... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep jubilerski
  2. Jubiler
  3. Projektant biżuterii
  4. Grawerowanie biżuterii
  5. Producent biżuterii

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi sætter stor ære i håndværket, i guldet og ædelstene. Vi elsker at opfylde jeres drømme om unikke vielsesringe eller smykker med særlig betydning.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

4,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 14

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Nyt armbånd lavet af mit gamle arvede armbånd

Fik mit gamle arvede armbånd smeltet om til et nyt da det var blevet meget slidt - Minna har været fantastisk til at hjælpe med at finde det helt rigtige design og jeg er bestemt ikke en nem kunde da jeg har selv meget svært at finde ud af hvad det er jeg kan li. Armbåndet indeholder elementer af det oprindelige og føles bare helt rigtigt - jeg er glad hver gang jeg ser på det.
Jeg fået fantastisk vejledning i hvordan jeg kan undgå for meget slid og den aftalte pris blev overholdt på trods af vi egentlig endte et dyrere sted
Kan kun varmt anbefale Milas

29 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Desværre rigtig dårlig oplevelse:Fik…

Desværre rigtig dårlig oplevelse:Fik lavet en meget smuk vielsesring i 18 karat guld med mange sten i. Den blev hurtigt meget slidt og flere sten faldt ud.
Gik ind i butikken med den og fik at vide at jeg da godt nok sled meget på den! “Om jeg gravede have med den….” Øhhh nej…
Nb: det er en vielsesring, som bæres dagligt!
Har fået at vide af anden guldsmed at den burde være lavet i 14 karat, idet 18 karat er for blødt til en ring med mange sten, som anvendes dagligt. Dette gad jeg godt at være blevet vejledt om af Milas.
Milas kommentar til min reklamation var, at reparere den til en pris på ca 10.000kr (ringen kostede godt 42.000kr)
Så skuffende og næsten nedladende service 😢

4 marca 2022

Jeg ELSKER Milas Jewellery ❤

Jeg ELSKER Milas Jewellery ❤
Minna og resten af guldholdet er virkelig det - et GULDhold.
Der er så god service. Jeg har fået designet smykker helt efter egne ønsker, har bestilt gaver og fået præcis det jeg gerne ville have. De har super hurtig levering, også på speciallavede ting og så er de simpelthen så søde og hjælpsomme. Bedste kundeservice man kunne ønske sig.
Jeg kan kun komme med de varmeste anbefalinger.

11 grudnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Jeg havde brug for en julegave til en …

Jeg havde brug for en julegave til en kær veninde og håbede på at finde den hos Guldsmeden MILAS på Kompagnistræde.
Der var masser af superlækre smykker, men priserne lå meget over mit budget.
Den søde ekspedient fornemmede mit pengeproblem og brugte derefter 10 minutter på at vise mig alt fra fine armbånd, til små øreringe, som lå på den lavere prisside. Jeg valgte en smuk guldkæde med et fint vedhæng af guld og perle til en meget rimelig pris og den ligner en million. Håndlavet og personlige gaver til rimelige priser. Jeg skal selv have noget derfra til mig selv snart

18 grudnia 2017

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej