Nej tak. Skal ikke købe noget der igen. Inden varerne blev sendt skrev jeg til deres kundeservice for at fortryde en af varerne. Der kom ingen respons. Da de så sendte en mail med besked om, at vare... Zobacz więcej
Jeg må desværre som en af de skuffede købere melde mig på banen med en dårlig oplevelse. Her bliver pengene trukket før varen er sendt afsted. Virkelig dårlig stil og dårlig oplevelse som forbru... Zobacz więcej
Hold jer langt væk. Det her må være et scam. Jeg har bestilt. De har trukket pengene. Min bestilling er ikke kommet. Det er tre måneder siden nu. De reagerer ikke på mine henvendelser.
Jeg har bestilt 2 sæt sengetøj samt 2 puder i fredags. Pengene er trukket fra min konto idag men jeg har hverken modtaget en ordrebekræftelse eller varerne. Har forgæves forsøgt at kontakte virksomh... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Denne Trustpilot konto er ikke retvisende da vi er blevet angrebet af en stor Facebook gruppe der har lavet en ekstremt mange falske anmeldelser.
Bækkebrovej 23, 3220, Tisvildeleje, Dania
- kundeservice@miklagaardhouse.dk
- miklagaardhouse.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 71% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Snyder og bedrager sender ikke varer…
Snyder og bedrager sender ikke varer men trækker penge fra din konto med det samme der er bestilt. Fake anmelder på trustpilot som er købt sig til. Spar dine penge og ærgelser og handel et andet sted. Tjek evt svindeljagten på facebook men ha god tid for desværre en masse dårlige oplevelser med disse mennesker. Jeres advokat må være travlt optaget med alle dem som han skal i kontakt med skal TV2/Kosmopol også anklages nu for at have lavet indslag og mange af jeres utilfredse kunder. I kan jo ikke engang stille op til interview og forsvare jer selv for jeres ufattelige dårlige forretningsmetoder. Gør forbrugerne og Danmark en tjeneste og få det useriøse firma lukket ned 😤😤

Odpowiedź od Miklagaardhouse
Hold dig langt væk fra Miklagård!
Firmaet trak mine penge - uden at sende varen - hvilket er ulovligt! Da jeg rykkede for varen, skrev de, at varen desværre ikke var på lager for tiden - jeg kunne få anden vare eller vente. Det er min ret i et sådant tilfælde at få mine penge tilbage - hvad jeg så også fik efter nogen ventetid. Jeg må på det kraftigste anbefale, IKKE AT BESTILLE NOGET SOM HELST I DETTE FIRMA!!!!!

Odpowiedź od Miklagaardhouse
Desværre kan man ikke give 0 stjerner.
Firmaet er ikke til at komme i kontakt med. Jeg har nu i 3 mdr ventet på at få 498 tilbage, efter at firma modtog vare retur.
Utallige er de mails jeg har skrevet, meget få svar.
Kan på ingen måde anbefale dette firma.

Virker falsk.
Underligt at alle de gode anmeldelser kommer fra "folk" som kun har en, eller på en god dag, 2 anmeldelser bag dem. Noget tyder på det er falske anmeldelser. Nu har jeg læst godt med herinde og ALDRIG om Jeg turde købe her.

Odpowiedź od Miklagaardhouse
Passa er... Detta är en skamfläck...
Fick aldrig det jag beställde. Så jag ringde jäklar under en längre tid kundtjänst och även mailade. Precis noll i respons.
Fick tillslut hjälp av Klarna att häva köpet.
Så passa er... Numret till företaget på deras hemsida är inte heller det samma som dom uppgivit till Klarna.

Odpowiedź od Miklagaardhouse
Meget underligt kunde pleje eller…
Meget underligt kunde pleje eller mangel på samme.jeg har bestilt noget senge tøj og et par dage efter modtager jeg en e mail om at denne vare desværre ikke er på lager, med de forslår 3 andre produkter, og jeg vælger det ene af de sæt,4 dage efter kommer der så en pakke med noget der kan købes for 75 kr i Jysk sengetøj lager,og ikke det jeg har bestilt jeg oplyste firmaet om at jeg returnerer varerne og jeg får så laver en mindre fejl da jeg for det sendt til pakke shoppen ved siden af miklagaard,og skriver dette på en mail til miklagaard hvor de svare at det kan de desværre ikke tage sig af efterfølgende forsøger jeg via mail at få dem til at kontakte mig på tlf og også selv forsøgt at ringe dem op uden held.hvis miklagaard vil have ændret denne vurdering kan de kontakte mig på 60581606

Køber falske anmeldelser
Firmaet er lagt op i svindlerjagten. Det siger vist alt. De køber falske positive anmeldelser herinde. Se f.eks. anmeldelsen af Hazel Green: hun er fra TYSKLAND og har betalt med mobilepay, det er ikke muligt. De køber også falske følgere på instagram

Rystende oplevelse
Miklagaard er alt hvad man forestiller sig et mareridt omkring nethandel kan være - bedste anbefaling er; Hold dig langt - LANGT - væk!!!!
Vi bestilte top- og rullemadras, samt et lagen den 13/9. "Leveringstid 1-2 dage" stod der på hjemmesiden - og i den ørkenvandring af ringe kundeservice og manglende levering der fulgte i tiden efter, fremgik det vedvarende at levering var 1-2 dage. Helt til grin...
Efter en 4-5 dage modtog vi lagen og rullemadras, men ikke topmadras. I de 1-2 uger der fulgte, fik jeg et par sporadiske svar på mine henvendelser om at det var kun et spørgsmål om dage, næsten timer, ift. hvornår varen blev sendt.
Der skete så.... INGENTING!
De stoppede med at svare på mine mails
De tog ikke telefonen.
De svarede ikke på deres messenger (trods autosvar om at de altid svarede indenfor 24 timer)
De svarede ikke via formularen på deres hjemmeside
TOTAL TAVSHED!
... men naturligvis overholder de vel dansk lovgivning og først hæver penge på kortet når varen er afsendt? NOPE - heller ikke det. Det fulde beløb blev naturligvis hævet momentant efter ordren blev lagt (så den del af shoppen fungerede upåklageligt)
Til alt held ender det så med at jeg 5 uger senere trods alt modtaget madrassen. Men at handle der igen kommer aldrig nogensinde til at ske. Og det er vel sagtens det bedste råd jeg kan give med på vejen til andre... :(

Tør ikke handle der
Tør ikke handle der
De trækker pengene og varen modtages ikke
Der er rigtig mange der desværre er snydt

Tjek Svindlerjagten på Facebook
Tjek Svindlerjagten på Facebook
Det er et svindler firma, og de er gået konkurs med flere firmaer.
Pengene bliver trukket men varerne kommer ikke.
Og kundeservice fortæller den ene historie efter den anden

Svindel
Jeg har kigget på deres sengetøj flere gange, men har heldigvis ikke købt af dem. Ejerne har en lang liste af konkurser bag sig og er ikke blege for at snyde deres kunder
#svindlerjagten

Svindel og atter svindel
Svindel og atter svindel
Øv bøv, hit med pengene blev der sagt:)

Odpowiedź od Miklagaardhouse
Jeg overvejede at handle her
Jeg overvejede at handle her, men faldt så over en advarsel fra Svindlerjagten, hvor de gør opmærksom på, at alle de 5 stjernede anmeldelser er fra folk, som kun har 1 eller 2 anmeldelser - det virker altså ikke reelt

Odpowiedź od Miklagaardhouse
Firmaet har utallige konkurser bag sig
Firmaet har utallige konkurser bag sig. Kunder bliver trukket for deres køb, men modtager ikke varerne . Gode anmeldelser her på trustpilot er beviseligt betalt. Firmaet har været i kontant i 2014 og tager svindlerjagten på FB sig af sagerne. Som er utallige

Firma er på svindlerjagten
Firma er på svindlerjagten
Bedøm selv om der ønskes handel med dem

Odpowiedź od Miklagaardhouse
Firmaet er på forsiden af…
Firmaet er på forsiden af Facebook-gruppen Svindlerjagten 🤷♀️

Odpowiedź od Miklagaardhouse
Tør ikke handle her desværre
Tør ikke handle her desværre. Fine ting, men de har voldsomme problemer med ting der aldrig når kunden og giver ikke pengene retur. Svare ikke dem de skylder penge.
De betaler og beder folk lave gode anmeldelser herinde, men alt er kaos i deres forretning og tidligere forretninger lige så.
Før de får alle tilbagebetalt som de skylder penge, bør man nok overvejer at handle andre steder. Stedet vil blive anmeldt til politiet, i hvert fald alle dem de skylder penge.