Nej tak. Skal ikke købe noget der igen. Inden varerne blev sendt skrev jeg til deres kundeservice for at fortryde en af varerne. Der kom ingen respons. Da de så sendte en mail med besked om, at vare... Zobacz więcej
Jeg må desværre som en af de skuffede købere melde mig på banen med en dårlig oplevelse. Her bliver pengene trukket før varen er sendt afsted. Virkelig dårlig stil og dårlig oplevelse som forbru... Zobacz więcej
Hold jer langt væk. Det her må være et scam. Jeg har bestilt. De har trukket pengene. Min bestilling er ikke kommet. Det er tre måneder siden nu. De reagerer ikke på mine henvendelser.
Jeg har bestilt 2 sæt sengetøj samt 2 puder i fredags. Pengene er trukket fra min konto idag men jeg har hverken modtaget en ordrebekræftelse eller varerne. Har forgæves forsøgt at kontakte virksomh... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Denne Trustpilot konto er ikke retvisende da vi er blevet angrebet af en stor Facebook gruppe der har lavet en ekstremt mange falske anmeldelser.
Bækkebrovej 23, 3220, Tisvildeleje, Dania
- kundeservice@miklagaardhouse.dk
- miklagaardhouse.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 71% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Absolute nightmare of customer service
Absolute nightmare of customer service

Scammers
Meget, meget stor andel af anmeldelserne er falske. Miklagaardhouse forsøger at drukne alle de rigtige anmeldelser, der alle med få undtagelser er 1 stjernet.
Der er en advokat på sagen ifht idenditetssvindel. Afventer Trustpilots tager affære. Men fine reklamer på FB og div sider.
PAS PÅ.!

Odpowiedź od Miklagaardhouse
Umuligt at komme i kontakt dem. Jeg har bestilt og betalt 2 sæt…
Jeg har bestilt og betalt 2 sæt sengetøj, men modtog det forkerte. Jeg fik at vide, at jeg skulle returnere dem. De sendte en returlabel, og så ville de straks sende mig det rigtige. Men efter 14 dage har jeg stadig ikke modtaget pakken, og det er UMULIGT at komme i kontakt med dem. Meget dårlig service 😠😬

Jeg bestilte 2 sæt sengetøj 29.11.24
Jeg bestilte 2 sæt sengetøj 29.11.24. Nogle dage senere fik jeg besked om at varen var sendt med GLS. Efter en uge havde jeg ik fået varen og kontaktede dem hvorefter de svarede at det desværre var i restordre, dette forstod jeg ikke da de jo ved indlevering til GLS HAVDE TRUKKET PENGENE PÅ MIN KONTO.
Fik at vide jeg kunne vælge en anden farve som de ville sende samme daf. Det gjorde jeg men der gik næsten 1 uge inden jeg fik det. Så langt så godt. Jeg pakker det ud og ser at varen ikke er den jeg bestilte de skulle ha været ensfarvet og stribet på den ene side og helt brun på den anden side. MEN det ensfarvede på den anden side der skulle være brunt, var hvidt. Sender dem en mail om problemet og jeg gerne vil levere retur, hvorefter jeg får en mail om, om jeg har pakket det ud hvilket jeg da har gjort, ellers kunne jeg jo ikke se det. Var forkert. Når jeg går ind for at lave en returnota skal jeg ydermere. Egale 69 kr i fragt. Det jo ik mig der har lavet fejlen.
Jeg har ikke fået nogen tilbagemelding fra dem, som som de er sunket i jorden.
Så nu træder jeg lidt vande og må nok væbne mig med tålmodighed,
Jeg kan absolut IKKE anbefale folk til at handle her - LAD VÆRE, jeg vil sige som de fleste andre herinde, du bliver åbenbart snydt, og får nok heller ikke pengene tilbage.

Svindlerfirma
Svindlerfirma!
Bestilte i starten af december to sengesæt som jeg modtog en bekræftelse på. Efter over en uges ventetid, var sættet endnu ikke afsendt. Derfor kontakter jeg firmaet for at høre hvad der sker, jeg får her at vide at sengesættet er udsolgt og at jeg kan vælge noget andet. Dette afslår jeg og beder dem om at annullere min ordre (dette skriver jeg i to mails som bliver besvaret, hvilket vil sige de har set det) uden jeg har hørt mere derefter modtager jeg pludseligt efter en uge en mail om at min ordre nu er afsendt, på trods af at jeg en uge forinden har bedt om at få min ordre annulleret, da den skulle have været brugt på en fødselsdag som nu er afholdt derfor ikke kan bruges nu alligevel. Jeg har efterfølgende sendt mails om at ordren som nævnt i tidligere mails skulle været annulleret, men intet svar. Derudover er det umuligt at komme igennem pr. Telefon.

Svindlerfirma
Svindlerfirma, hold jer langt væk!! Alle de gode anmeldelser er åbentlyst falske, de har kun lavet 1 anmeldelse allesammen.. De Truer deres kunder med politianmeldelser osv.. BIG TIME SVINDEL!!!

Bondefangeri!svindlere, snyd og bedrag
Har købt og betalt for 2 sæt sengetøj den 1.12. De skriver 1-2 dages leveringstid 🤬
Har intet modtaget og er temmelig vred nu😡🤬de er købt til julegaver
Har ringet 50 gange og kan på grund af travlhed ikke svare men siger man kan sende en mail.
Har nu sendt 3 mails med screenshots af faktura og stadig ingen svar og intet sengetøj 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Er virkelig vred og skuffet og hvis ikke de snart reagerer kommer de på forsiden af BT
Som svindlere
Kan se at det er her i december det går helt galt😡de er måske ved at gå konkurs

Odpowiedź od Miklagaardhouse
Trusler på trust pilot fra virksomheden
Virkelig dårlig kunde service som truer folk med advokater og paragraffer..
her er et svar fra en advokat:
Angående Miklagårds trusler til deres kunder som er utilfredse....
Advokat skriver dette:
Umiddelbart tænker jeg ikke, at det er omfattet af straffelovens § 275, så det vil ikke være noget politiet vil tage sig af. Derfor skal der i al fald anlægges en civil sag af virksomheden. Det er både dyrt og langtrukkent, så det er sjældent noget, der kommer på tale.
Det kan være omfattet af straffelovens regler om injurier at skrive på Trustpilot, men som led i en injuriesag kan det være et tema at man kan føre bevis for det, man skriver. I denne situation om der reelt er tale om en virksomhed, der har opført sig uhensigtmæssigt overfor din veninde.
Men fængsel bliver ikke relevant. Til sammenligning er der lige afsagt en dom, hvor der var tale om beskyldninger, der var fremsat på Facebook vedrørende pædofili og vold. Det mente retten ikke var alvorlige beskyldninger omfattet af straffelovens § 268, der giver anledning til fængsel.
Stine/ advokat
så drop jeres trusler og pas jeres forretning og afsend de varer folk bestiller eller annuller deres ordre hurtigt..

Odpowiedź od Miklagaardhouse
Efter han er blevet opdaget i bedrageri…
Efter han er blevet opdaget i bedrageri og at snyde folk, prøver hun nu at true folk til at slette de dårlige anmeldelser herinde.. hold jer langt væk!

Oj oj
Oj oj. Här får man inte varorna. Ingen svarar på telefon. Ingen svarar på mejl. Fick halva leveransen. Ringde men fick inget svar. Mejlade fick svar. Ett örngott fanns inte i lager. Kanske i lager om 5 dagar. Ringt Klarna då jag betalat I förskott. Lagt timmar på detta. Välj annat företag.

Odpowiedź od Miklagaardhouse
Er der nogen der har meldt dette firma…
Er der nogen der har meldt dette firma til politiet?

Odpowiedź od Miklagaardhouse
Jeg havde bestilt 2 dyner 2 puder og 2…
Jeg havde bestilt 2 dyner 2 puder og 2 sæt sengetøj.
Jeg fik dyner og puder, som er som forventet, ganske fine.Men sengesæt var ikke med. Når man kontakter pr telefon, bliver man først sat på vente, efter et stykke til siger de at der er travlt, at man skal sende mail. Bliver så smidt af telefonen. Så skriver jeg en mail, som de så ikke svare på.
Det er mega dårlig service.
Redigeret
Jeg har nu modtaget det manglende sengetøj, et andet design, men jeg fastholder mine 2 stjerner, pga deres dårlige kommunikation. De burde have meddelt at varen var udsolgt, de havde stadig reklame på fb for en udsolgt vare.

SVINDEL OG HUMBUK
Som alle andre skriver.. hold jer LAAANNNGGTT væk..
De hæver pengene men varen kommer aldrig

Odpowiedź od Miklagaardhouse
Jeg har fået alletiders hjælp
Jeg har fået alletiders hjælp, jeg kunne ikke se mit pakke nr. få timer efter blev sendt til mig og pakken har jeg lige modtaget, tusinde tak for flot service fra jeres side
Knus Karen
Har bestilt varer og betalt, men intet modtaget
Har bestilt varer og modtaget kvittering på min ordre. Dagen efter blev pengene trukket på min konto, men nu en uge senere har jeg endnu intet modtaget. GLS Track and trace viser, at varen end ikke er afleveret hos dem endnu. Har forsøgt at ringe til kunde service i tre dage nu(14 opkald), men en tlf.svarer oplyser efter ca 30 sek, at "det er desværre ikke muligt at besvare dit opkald lige nu, da vi er travlt optaget i øjeblikket. Du er velkommen til at sende os en mail via vores hjemmeside" og så afbrydes forbindelsen. Mails er blevet besvaret efter hhv 31 og 26 timer.

Odpowiedź od Miklagaardhouse
Svindel og manglende refundering af…
Svindel og manglende refundering af penge!
Efter to ordrer på samlet beløb DKK 4074,- fik vi leveret nogle af varerne men ikke alt. Ingen af de modtagne varer levede op til den beskrivelse, man kan se på deres webside. Vi reagerer straks ved at sende email, som besvares. Dagen efter tager vi selv til firma adressen og returnerer varerne i deres showroom til en der præsenterer sig som ejer af Miklagaard. Vi sender email med fotodokumentation på, at varerne er leveret. Siden da har vi intet hørt trods gentagne e-mails og telefonopkald. Så lad være med at bruge dette firma.

Manglende kommunikation og lagerstyring
Det bliver en længere smøre, så hold fast. Vi starter midt september, hvor jeg bestiller sengetøj på hjemmesiden. Min bestilling gik i første omgang fint... Jeg modtog mine varer i løbet af en uges tid, men i den forkerte farve. Der var fin service, så jeg returnerede varen og bestilte en ny. Der var hurtig respons - varen var udsolgt i den valgte farve, men jeg kunne vælge en anden model eller farve eller afvente til midt oktober. Jeg vælger at skifte farven, men at beholde modellen, fordi jeg ønsker 100% bambus - hvilket jeg skriver eksplicit. De lover at fremsende varen i starten af næste uge (40)... fredag i uge 41 rykker jeg dem, og spørger dem om det kan betale sig at vente til min oprindelige vare kom på lager igen - ingen respons.
En uge senere (i radiotavshed) modtager jeg sengetøjet - som altså kun indeholder 60% bambus og ikke de 100%, der er reklameret med. Det viser sig efterfølgende, at firmaet slet ikke har noget sengetøj i 100% bambus.
Jeg orker ikke mere ensidig kommunikation og tur nummer 4 og 5 på posthuset for at (måske) få den ønskede vare, så jeg takker ja til en rabatkupon i stedet. Den lover de at sende i uge 44.
Vi har i skrivende stund uge 49, og jeg har stadig ikke modtaget de korrekte varer eller en rabatkupon.... trods flere påmindelser.
Så.... måske er deres varer helt ok, men kommunikation og lagerstyring kan godt optimeres.
---- EDIT ----
Jeg fik sidenhen en besked om at der var sendt en pakke. Da jeg spurgte ind til dette, var det en anden kunde. Jeg har nu fået min rabatkupon, men kommer ikke til at bruge den.
I forhold til firmaets svar om at alt er i orden, må jeg bare konkludere, at jeg ikke er endt med det ønskede produkt.

Odpowiedź od Miklagaardhouse
Bare uorganiseret eller måske endda svindel?
Virker til at være særdeles uorganiseret eller decideret svindel.

Odpowiedź od Miklagaardhouse
Modtager mail uden mulighed for afmelde
Modtager mail uden mulighed for afmelde i mailen
Har
forsøgt at kontakte dem telefonisk men får blot at vide de ikke har mulighed for at besvaret mit opkald grundet travlhed
Jeg har aldrig købt noget hos dem

Odpowiedź od Miklagaardhouse
Ingen kundeservice, varer ikke leveret penge trukket
Hold dig væk fra dette firma.
Bestilte sengetøj Ultimo oktober.
28/10 fik jeg SMS, at det blev leveret med gls.
Et par dage senere blev jeg ringet op, at varen var forsinket...
30/10 pengene er trukket
D 15/10 har jeg taget telefonisk kontakt 5- 6 gange og skrevet 3-4 mails