Mijnraamdecoratie.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mooie ruime keuze voor iedere ruimte. Ik had best wel wat vragen, alle werden snel en vakkundig beantwoord. Hierdoor heb ik de beste keuze kunnen maken. Ook erg fijn, de gunstige prijzen. De raambekle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Website is duidelijk met goede instructies hoe je moet meten. Wordt vrij snel geleverd en een vriendelijke prijs. De lamellen zijn heel mooi en goed afgewerkt.

Oceniono na 5 z 5

In de winkel was het een zeer goed contact de service van het personeel is meer dan uitstekend je wordt perfect geholpen het meten was snel en zeer correct daarna het bezorgen verliep meer dan corre... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Mooie decoratie. Bezorging was eerder dan verwacht, we waren nog op vakantie en konden het bezorgmoment niet meer aanpassen (ook niet telefonisch) waardoor we wel last minute iets moesten rege.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z żaluzjami
  2. Zasłony, firanki, karnisze
  3. Sklep z wyposażeniem domowym

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 62

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

In de kabels van de geleider zitten…

In de kabels van de geleider zitten knikken in waardoor het slecht geleid. Heel jammer

9 maja 2024

Odpowiedź od Mijnraamdecoratie.nl

Dat is niet de bedoeling, excuses dat het product niet naar behoren is geleverd. Graag ontvangen wij een foto en het ordernummer per mail zodat wij dit zo snel mogelijk kunnen oplossen. Alvast bedankt!

netjes verpakt

netjes verpakt, goed ontvangen, goede handleiding, ben zeer tevreden

19 kwietnia 2024

Odpowiedź od Mijnraamdecoratie.nl

Fijn dat alles naar wens is, veel plezier van de raamdecoratie gewenst!

Oceniono na 4 z 5

Mooie rolgordijnen

Perfect verpakt, prima pasvorm. Mooie materialen,

Odpowiedź od Mijnraamdecoratie.nl

Hartelijk dank voor uw review, dit waarderen wij zeer. Veel plezier van de raamdecoratie gewenst!

Geweldige zaak!

Snelle levering en fijne klantenservice

Odpowiedź od Mijnraamdecoratie.nl

Heel erg bedankt Bart, fijn dat u zo goede ervaring heeft met ons. Nog veel plezier van de raamdecoratie gewenst!

Super service

Vooraf een paar staaltjes aangevraagd, daarna nog advies gekregen via de telefoon. Super aardig en snel

23 kwietnia 2024

Odpowiedź od Mijnraamdecoratie.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review, nog veel plezier van de raamdecoratie gewenst.

Oceniono na 5 z 5

Snelle reactie, goed contact en snelle levering

Snelle reacties, goed contact en snelle levering. Zal zeker in de toekomst meer raamdecoratie afnemen bij deze zaak.

Odpowiedź od Mijnraamdecoratie.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review, wat fijn om te lezen dat we in de toekomst u weer als klant mogen verwelkomen! Nog veel plezier van de raamdecoratie gewenst.

Top product

De jaloezieën die ik besteld hebt zijn van een uitzonderlijke goede kwaliteit,ik ben al jaren klant tot volle tevredenheid.
Ga zo door!😄

24 marca 2024

Odpowiedź od Mijnraamdecoratie.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review, wat super fijn om te lezen dat u een trouwe klant bent van ons :) nog veel plezier van de raamdecoratie gewenst.

Ze maken het goed

Ze maken het gewenste product goed! Fijne kwaliteit en ook telefonisch goed bereikbaar voor advies.

22 marca 2024

Odpowiedź od Mijnraamdecoratie.nl

Hartelijk dank voor de mooie review Rene, nog veel plezier van de raamdecoratie gewenst!

Prima !

Snel geleverd, netjes gemaakt. Prima!

21 marca 2024

Odpowiedź od Mijnraamdecoratie.nl

hartelijk dank voor de mooie review. Veel plezier van de raamdecoratie gewenst!

Top bedrijf

Goede uitleg bij het kiezen van de juiste materialen voor iedere ruimte. Snelle levertijd. Vakkundig opgemeten en gemonteerd. Goede prijs- kwaliteit verhouding. Gaan we de volgende keer zeker weer naar terug.

1 lutego 2024

Odpowiedź od Mijnraamdecoratie.nl

Wat een mooie review om te lezen, heel erg bedankt! veel plezier van de raamdecoratie en hopelijk tot snel.

Oceniono na 5 z 5

Mooi product voor een goede prijs.

Mooi product voor een goede prijs.
Snelle levering en exact op maat.

29 lutego 2024

Odpowiedź od Mijnraamdecoratie.nl

hartelijk dank voor uw mooie review, dit waarderen wij zeer. Veel plezier van de raamdecoratie gewenst!

Oceniono na 5 z 5

Advies bij bestellen lamellen.

Nadat wij via internet een offerte hadden aangevraagd is de adviseur langsgekomen en heeft ons uitstekend geholpen bij onze keuze. Nadien heeft ze (Mariska) de lamellen opgehangen. Alles verliep zeer vakkundig en correct. Wij kunnen ze van harte aanbevelen.

8 lutego 2024

Odpowiedź od Mijnraamdecoratie.nl

hartelijk dank voor uw mooie review en fijn om te lezen dat u goed geholpen bent. Nog veel plezier van de lamellen gewenst!

Oceniono na 5 z 5

Van begin tot eind alles duidelijk en…

Van begin tot eind alles duidelijk en goed verlopen. Binnen 3 weken hingen mijn houten jaloezieën. Super mooi!

13 lutego 2024

Odpowiedź od Mijnraamdecoratie.nl

Hartelijk dank voor uw goede review, fijn dat alles duidelijk was en goed is verlopen. Nog veel plezier van de jaloezieen gewenst!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej