Slecht Onze zoon zit in examen jaar heeft nog steeds zijn boeken niet Het is bijna kerstvakantie Als hij zakt voor de desbetreffende vakken stellen we deze firma verantwoordelijk! Hoe moeilijk k... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Boeken besteld voor onze kinderen voor de middelbare school. Begin schooljaar misten ze nog diverse boeken. 2 naleveringen gehad, het is nu eind oktober 2025 en ze missen nog steeds 1 boek. Ze hebben... Zobacz więcej
Zeer slechte klantenservice. De school van mijn kinderen (Lauwerscollege Buitenpost) heeft het onzinnige besluit genomen om met deze leverancier in zee te gaan, ondanks alle negatieve reviews. E... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
OsingadeJong is een educatieve dienstverlener voor scholen in het voortgezet onderwijs. Vanuit ons pand aan de rand van het IJsselmeer in het Friese Makkum kunnen wij voor uw school vrijwel alle werkzaamheden op het gebied van leermiddelfondsen verzorg...
Dane kontaktowe
Holandia
- mijnleermiddelen.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Het is dat ik 1 ster moet geven
Het is dat ik 1 ster moet geven, anders kan ik niks schrijven.
Wat een bedrijf!!!! Kinderen wachten wekenlang op de helft van hun boeken. Contact opgenomen, wordt gezegt hou de track en trace code in de gaten....maar ja als jullie niks opsturen heb ik ook geen track en trace code. Klantenservice gebeld, wordt opgenomen door iemand die nauwelijks Nederlands kan spreken.
Nu net het 2e deel van de boeken binnen....missen we nog steeds 1 boek.
Drama, het is dat je hier verplicht moet bestellen anders had ik hier nooit meer mee in zee gegaan.
Al meer dan 3 weken bezig om de niet…
Al meer dan 3 weken bezig om de niet geleverde boeken hier te krijgen. Je kunt een ticket indienen met klachten maar die wordt snel gesloten met een standaard verhaal. Zeer slecht bereikbaar en doen geen moeite om een oplossing te vinden.
Producten worden niet geleverd.
Producten worden niet geleverd.
Ondertussen al aantal weken het schooljaar in. Nog steeds heeft de hele klas van mijn zoontje nog geen boeken.
Gelukkig communiceren ze wel goed, dat het product gemaakt is, afgeleverd is, een track en trace heeft, helemaal niet waar dus!!!
Komt niks, daarna ook geen brief dat het mis is gegaan, moet je allemaal horen via school zelf..
Super slecht!!! Gelukkig gaat het om kinderen en educatie, dus wat maakt het uit!
Pakketten met boeken worden niet…
Pakketten met boeken worden niet opgestuurd, terwijl je wel bevestiging krijgt dat het pakket klaar is voor verzending.
Afspraken om het alsnog te doen worden niet nagekomen. En mensen aan de telefoon mogen niets doen, behalve een servicemelding maken. Waar dan niet op gereageerd wordt.
Verbeter de klantenservice door mensen ruimte te geven zaken op te lossen. En zorg dat er bij herhaalde fouten een manier is om buiten het standaard proces iets op te lossen.
Dramatische bereikbaarheid en opvolging…
Dramatische bereikbaarheid en opvolging van 2x neergelegde klacht. Klacht wordt niet opgepakt en de helpdesk verwijst je naar een standaard tekst dat je een melding online moet doen die vervolgens niet wordt opgepakt en verwerkt.
Ben al 3 weken bezig met de bestelling maar nog steeds geen boeken en geen reactie (behalve een standaard reactie)
Helaas missen mijn beide kinderen nog…
Helaas missen mijn beide kinderen nog steeds boeken van meerdere vakken. Elke dag wordt de levertijd opgeschoven. Bij navraag over hoe lang het echt nog gaat duren wordt je afgescheept met een standaard bericht. Weinig persoonlijke of betrokken service. Omdat er ook boeken wel geleverd zijn en op tijd toch 2 sterren.
gedeelte van de boeken niet geleverd…
gedeelte van de boeken niet geleverd school is al lang begonnen wacht er nog steeds op zijn ook andere kinderen van mijn klas die dezelfde boeken missen krijg ook geen reactie van ze
Schandalig bedrijf
Schandalig bedrijf! Mijn zoon wacht al 3 weken op zijn schoolboeken. !
Scholen moeten geen samenwerking aangaan. Slechte service! Elke keer krijg je iets anders te horen. Ze maken melding bij de betreffende afdeling die vervolgens geen contact met je opneemt. Een en al stress! Achterstand hier!!
Osinga de Jong misleidt klanten
Waar blijven de boeken van Osinga de Jong nu de school allang begonnen is?! De leveringsstatus op de website vermeldt iedere dag de datum van de volgende dag als de dag waarop je ze zal ontvangen. Maar dat gebeurt telkens niet. Als je daarover belt, dan zeggen ze: ik kan u niet helpen, doe maar een servicemelding. Daar krijg je dan een geautomatiseerde reactie op dat je gewoon moet afwachten. Ook sturen ze een ongeldige track and trace code (“pagina onbekend”) Communiceer eerlijk met je klanten over wat ze kunnen verwachten zonder deze onprofessionele houding en misleidingen!
Geen boeken
Vanaf 27 augustus een track en trace aangemaakt dat de boeken zijn geleverd aan post.nl en dat ze zo snel mogelijk bezorgd worden. Post.nl zegt niks te hebben ontvangen. Meerder keren met Osinga gebeld, helaas kunnen de telefonisten nergens in maken een service melding waar je vervolgens niks op hoort. Aangeboden dat ik de boeken ook zelf wel wil ophalen, gevraagd of ze alsjeblieft een nieuw pakket willen bestellen, maar van alles kan helemaal niks! Vervolgens een verdrietige zoon die zijn lessen zo niet kan volgen.
Reeds zaterdag aangekondigd met track…
Reeds zaterdag aangekondigd met track en trace. Nog immer pakket niet gevonden. Als je belt dan is het enige antwoord dat het 5 dagen kan duren voor ze antwoorden en de track en trace niet klopt. Nog nooit zo slecht bedrijf meegemaakt. Doen geen enkele moeite mee te kijken waar het mis gegaan is.
Groot deel boeken niet geleverd, geleverde deel verkeerd niveau!
Het grootste deel van de boeken van onze zoon wordt zoals nu lijkt pas 29 sept geleverd. In de eerste maand schijnt het dus normaal te zijn om jeugd zonder boeken naar school te laten gaan.
Daarbij is het deel dat wel geleverd is 2 niveaus lager en heeft hij dus simpelweg nog helemaal niets! om in te werken. Waardeloos maar ook herkenbaar, gezien wij in het verleden al vaker teleurgesteld zijn geweest in jullie, met de leermiddelen van onze oudste.
Binnen 1-5 werkdagen zou je geholpen moeten worden. Mijn zoon wil zsm de juiste boeken ontvangen!
Komt afspraken niet na
Komt afspraken niet na. Zeer slechte zaak. Wordt belooft om op 1 september schoolboeken te leveren. Wat schets de verbazing. Geen boeken!! Terwijl de scholen reeds zijn begonnen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.