Älskar hur passformen är och dom är så sköna! men eftersom dom är så dyra vill man att det ska hålla och att de ska vara bra kvalité! men efter bara någon månad så rivs det upp i rumpan och eftersom d... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Helt fantastiskt bra och fina träningskläder som överträffade mina förväntningar rejält. Det märks att dessa kläder är gjorda av kvinnor och för kvinnor. Dessa tights har hjälpt mig enormt som har pro... Zobacz więcej
Jag har fit+ black setet, älskar sporttoppen, den sitter så osynligt som de bara går. Känns knappt att jag bär något. Tightsen sitter super läckert på hela kroppen, man kan böja sig ner för t.ex squat... Zobacz więcej
Älskar alla de träningskläder jag provat från Mightysolo. De är både snygga och sköna. Framförallt sitter de som de ska! Extra plus för den höga midjan som håller in och ger bra stöd vid styrketränin... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Super nöjd!
Super nöjd med kvalitèn och älskar verkligen era träningskläder 👌

Supersköna träningskläder
Supersköna träningskläder, inläggen i sport bh:n viker sig dock ofta och det är svårt att få tillbaka dem på rätt plats.
I övrigt mycket nöjd med samarbetet

Odpowiedź od Mighty Solo
Älskar deras kläder👏👌😍 så sköna
Älskar deras kläder👏👌😍 så sköna, och älskar den höga midjan.

Supersköna och supersnygga…
Supersköna och supersnygga träningskläder!!

Odpowiedź od Mighty Solo
Totally love my set and…
Totally love my set and can recommend it to everyone who needs good support while exercising and feeling smashing at the same time. The fit is firm and the waste is high which gives the best support through every movement. 5 stars of 5 possible!! 🌠🌠🌠🌠🌠

Fantastiska träningskläder
Fantastiska träningskläder, dom håller det dom utlovar. Jag använder mina olika modeller ifrån mighty solo flera gånger i veckan 😍🙌🏼⭐️

Odpowiedź od Mighty Solo
Jag var mycket nöjd och använde det…
Jag var mycket nöjd och använde det flitigt. Tyvärr gick en söm sönder i byxorna efter ca 6 månader! Så det var bara att kasta dom då den repade upp sig fort.
Annars mycket nöjd med passform och den höga midjan!
Toppen använder jag väldigt mycket fortfarande!

Odpowiedź od Mighty Solo
Jag har testar många olika…
Jag har testar många olika träningskläder men inga har varit så sköna som Mighty Solo. Ett stort plus är också att de är snygga.

Toppen passform och kvalitet
Toppen passform och kvalitet! Sitter som ett smäck! Jag är jättenöjd, tack!

Odpowiedź od Mighty Solo
Perfekt stretch i tightsen och…
Perfekt stretch i tightsen och överdelarna.. sitter som smäcken och ger ett bra stöd😍 10/10!!

Odpowiedź od Mighty Solo
Super sköna träningstights som är …..
Super sköna träningstights som är stödjande i midjan, super snygga och man ser inte igenom tyget!!

Favorit!
Bästa träningstights! Tjock, bekväm material med hög midja som håller sig uppe. Använder både på gymmet och utanför.

Odpowiedź od Mighty Solo
Supersköna träningstights med tjockt…
Supersköna träningstights med tjockt tyg som förhindrar att trosfärgen lyser igenom 😄
Är mycket nöjd med mina tights!

Odpowiedź od Mighty Solo
Sköna super fina kläder med bra kvalité…
Sköna super fina kläder med bra kvalité sitter perfekt och passar med allt
Bra service snabb leverans

Odpowiedź od Mighty Solo
Sköna träningskläder och bra kvalitet
Sköna träningskläder och bra kvalitet! Riktig nöjd!

Bästa träningskläderna
Jag är väldigt nöjd med mina sköna och snygga träningskläder. Dom har perfekt passform och den höga midjan gillar jag.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.