Zobacz, co mówią recenzenci
Helt fantastiskt bra och fina träningskläder som överträffade mina förväntningar rejält. Det märks att dessa kläder är gjorda av kvinnor och för kvinnor. Dessa tights har hjälpt mig enormt som har pro... Zobacz więcej
Jag har fit+ black setet, älskar sporttoppen, den sitter så osynligt som de bara går. Känns knappt att jag bär något. Tightsen sitter super läckert på hela kroppen, man kan böja sig ner för t.ex squat... Zobacz więcej
Älskar alla de träningskläder jag provat från Mightysolo. De är både snygga och sköna. Framförallt sitter de som de ska! Extra plus för den höga midjan som håller in och ger bra stöd vid styrketränin... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Älskar hur passformen är och dom är så…
Älskar hur passformen är och dom är så sköna! men eftersom dom är så dyra vill man att det ska hålla och att de ska vara bra kvalité! men efter bara någon månad så rivs det upp i rumpan och eftersom det inte är en söm eller något går det inte laga. Har fått slänga 2 st på väldigt kort tid och det är inte värt dom pengarna .
Så himla nöjd!
Riktigt bra kvalité och supersnygga färger. Passformen va perfekt!
Snabb leverans och jättefint förpackat!
Är så himla nöjd med kläderna och rekommenderar er starkt till andra :)
Superbra komfort!
Stunning clothes
Absolutely stunning clothes. Love to use my set in workouts & yoga.
Underbar känsla när man får ta på sig…
Underbar känsla när man får ta på sig era träningskläder.
Normala i storlekar och passar till alla träningsformer
Funktionella och snygga
Tillmötesgående företag.
Snygga träningskläder som är funktionella och sitter där de ska.
Grymt sköna och bekväma träningskläder…
Grymt sköna och bekväma träningskläder - lätt att man fortsätter träna i dom ;)
Ljusa gymkläder
Älskar när vita/ljusa gymkläder inte är genomskinliga utan att de fortsätter att vara vita/ljusblå när de sitter på kroppen. Cloudy Blue från deras senaste kollektion är både squat proof och dance proof. Sitter där de ska och är så mjuka och sköna.
Jag älskar mina träningskläder
Jag älskar mina träningskläder. Älskar den höga midjan och att dom sitter på plats oavsett aktivitet.
Jag älskar passformen på både tränings…
Jag älskar passformen på både tränings bh och träningstajts. Älskar den höga midjan som håller tajtsen på plats!
Bästa träningskläderna!!
Så otroligt snygga och bekväma träningskläder! Älskar dom 💕
Snygga kläder
Snabbt å bra service.
Bra kvalitet på kläderna. Sköna å normal i storleken.
Är supernöjd med mitt träningsset
Är supernöjd med mitt träningsset! Sitter bekvämt men håller ändå in lite runt mage och rumpa. Snabb leverans och fin inpackat i påse och låda. Toppenbetyg från mig!
Bra kvalitet!!!
Skööönaste träningskläderna jag ägt
Skööönaste träningskläderna jag ägt, och har testat det mesta på marknaden.
Så himla bekväma och snygga på
Så himla bekväma och snygga på! Rekommenderar starkt.
Superbra service och kontakt med…
Superbra service och kontakt med företaget samt att träningskläderna är superfina och bekväma. Lite små i storleken till en början men töjer sig o formar sig efter ett tag!
Älskar!!!!
Kläder som är både snygga, har grym passform och en toppen kvalité. Så nöjd! 😍
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.