Älskar hur passformen är och dom är så sköna! men eftersom dom är så dyra vill man att det ska hålla och att de ska vara bra kvalité! men efter bara någon månad så rivs det upp i rumpan och eftersom d... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Älskar alla de träningskläder jag provat från Mightysolo. De är både snygga och sköna. Framförallt sitter de som de ska! Extra plus för den höga midjan som håller in och ger bra stöd vid styrketränin... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Nöjd!!!
Superskönt material och bestående kvalite! Det är inte "i vägen" på något sätt, det perfekta träningssetet plus att dom kommer i sjukt snygga mönster.
Grymma träningskläder med superfina…
Grymma träningskläder med superfina detaljer! Snabb leveranstid och kläderna sitter på plats hela träningspasset
Jag är supernöjd med mitt träningsset…
Jag är supernöjd med mitt träningsset från Mighty Solo, snygg passform och bekvämt material. Jag gillar verkligen att de setet jag har som heter Fit+ är seamless material.
Fint och bekvämt!
Har motion+ setet i färgen plommon. Mycket nöjd med både kvalitet, passform och färg. Färgen är fantastisk speciellt nu under hösten!
Supersköna träningskläder som sitter på…
Supersköna träningskläder som sitter på plats.
Så skönt material
så himla sköna tights! Har de inte bara till träning utan även till vardags :)
Magiska träningskläder.
Helt fantastiskt bra och fina träningskläder som överträffade mina förväntningar rejält. Det märks att dessa kläder är gjorda av kvinnor och för kvinnor. Dessa tights har hjälpt mig enormt som har problem med ett snett bäcken och dessa har stöd på rätt ställe. Enormt bra kvalité och en fantastisk service 💕
Väldigt skön material på…
Väldigt skön material på träningskläderna, perfekt stretch i dem!
Rekommenderar starkt att handla från deras sida. Väldigt fina färger och designs att välja mellan.
Grym kvalité
Så sköna träningskläder, fin passform och extremt bra kvalité!!!
Mycket nöjd
Mycket nöjd! Älskar den gröna färgen och använder Mighty Solo både hemma och när jag tränar. Supersköna!
Jag är nöjd med att samarbeta med…
Jag är nöjd med att samarbeta med Mighty Solo!! :)))
Jag är jättenöjd med kläderna hittills…
Jag är jättenöjd med kläderna hittills och jag tycker samarbetet har gått bra. Riktigt sköna och bra kvalitet på kläderna!!
Otroligt sköna träningskläder med bra…
Otroligt sköna träningskläder med bra passform även som plus-size! Älskar den höga midjan 😃
Jag är sååå nöjd med dessa…
Jag är sååå nöjd med dessa träningskläder 🙌🏼 Så sköna, sitter otroligt bra och man känner sig dessutom riktigt snygg i dom 😊
Älskar alla de träningskläder jag…
Älskar alla de träningskläder jag provat från Mightysolo. De är både snygga och sköna. Framförallt sitter de som de ska! Extra plus för den höga midjan som håller in och ger bra stöd vid styrketräning.
Senast provade jag setet Motion+ i den härliga höstfärgen Plum. Det ger mig extra träningsglädje i höstmörkret. Rekommenderar starkt att prova!
Så nöjd med mina senaste…
Så nöjd med mina senaste träningskläder, Motion+ som sitter skönt, högt i midjan, inga sömmar som skaver och en top som håller allt på plats. Teal är en snygg färg så här på hösten.
Jag har fit+ black setet
Jag har fit+ black setet, älskar sporttoppen, den sitter så osynligt som de bara går. Känns knappt att jag bär något. Tightsen sitter super läckert på hela kroppen, man kan böja sig ner för t.ex squats utan att vara orolig för att trosorna ska synas igenom. Rätt så tjock material och älskar den höga midjan. Love love love!!
Love these clothes for training
Love these clothes for training. I bought one top and a pair of tights and they feels so nice on. They have like a slim effect I really like so it fit tights on your body. That is very important for me when I training since I do not want to focus on my clothes. I want them to stay in place almost like a second skin which these products do which is amazing!
Nöjd!
Nya kollektionen motion+ är hur skön som helst, lite tight över lår, men annars hur skön som helst!
Och otroligt bra kundservice.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.