Ik gebruik METIS 08 sleep al een tijd en ben daar oprecht tevreden over. In die mate dat ik het al aan verschillende mensen( waaronder mijn volwassen kinderen) gegeven heb om te proberen en ze zijn er... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Beste Casper, zeker goede service, echter TE GOEDE SERVICE, want ik denk dat ik 2 abonnementen heb lopen. Dus 1 teveel. Vorigemaand nog 3zakjes ontvangen en gisteren terug, allebei betalend. Dus g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prima ervaring daar de levering conform belofte is afgeleverd. Postnl heeft ons keurig, meerdere malen per dag op de hoogte gehouden vd levering. Zo konden we onze dag gewoon inrichten zoals we gra... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tevreden over product maar per ongeluk bestelling geplaatst via abonnement, wat ik niet wou! Probeer dit nu ongedaan te maken maar verder geen reactie op vele mails…. Dienst na verkoop is dus niet... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Metis is een belgisch supplementen bedrijf opgericht door Apotheker D. Christiaen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak ontwikkelde hij natuurlijke formules origineel voor zijn eigen familie.
Dane kontaktowe
jan verbertlei 8, 2650, Edegem, Belgia
- hello@metissupplements.com
- metissupplements.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Vlotte levering, goede producten
Vlotte levering, goede producten, handig met het abonnement !

Odpowiedź od Metis Supplements
Ik sliep de laatste jaren echt slecht
Ik sliep de laatste jaren echt slecht, moeilijk in slaap komen maar sins ik sleep gebruik slaap ik veel sneller en slaap ik goed door ,
Gr Ron

Metis 08
Periodieke automatische bestelling bij Metis.
Uitstekend product.
Al jaren gebruik ik Metis 08.
Uitstekende en tijdige leverantie en informatie vooraf.

TOP ERVARING!
Prima ervaring daar de levering conform belofte is afgeleverd.
Postnl heeft ons keurig, meerdere malen per dag op de hoogte gehouden vd levering. Zo konden we onze dag gewoon inrichten zoals we graag wilde.
De supplementen zijn perfectimo!
So.....een 10!

Odpowiedź od Metis Supplements
Jammer dat er geen staaltjes voor op…
Jammer dat er geen staaltjes voor op reis voorzien worden bij de bestelling.

Beste Casper
Vorigemaand nog 3zakjes ontvangen en gisteren terug, allebei betalend.
Dus graag eentje schrappen aub.
Thanks.
Geeraard.

Odpowiedź od Metis Supplements
Snelle en correcte levering - nog afwachten hoe het bevalt
Snelle en correcte levering. Weet nog niet hoe de supplementen bevallen want pas net begonnen. Verwacht er wel eea van want ze zijn niet goedkoop.

Odpowiedź od Metis Supplements
Wacht nog steeds op de levering.
Wacht nog steeds op de levering.
Is zogegegd geleverd maar wacht nog steeds op de levering.
Geen reactie van Metis op mijn bevraging

Metis supplementen
Metis supplementen, vind ik een fijn bedrijf met goede uitgebreide uitleg over de supplementen die zij maken en wat de werking is van deze supplementen.

Odpowiedź od Metis Supplements
Blij met de med,werkt redelijk ,ik…
Blij met de med,werkt redelijk ,ik slaap nog steeds niet elke nacht door maar ik maak me er niet meer druk om
Vervelend dat de potjes van glas zijn , ik heb er al 2 laten vallen en dus stuk .begrijp dat het donker moet bewaard worden ,maar glas?

Ik heb een abonnement
Ik heb een abonnement, maar dit is nu al de 3de keer dat een levering niet of laattijdig bezorgd wordt. Deze keer ben ik ongeveer 5 dagen zonder mijn Metis tabletten...

Absoluut aan te raden
Ik vind het echt goeie producten en de abonnement formule zorgt ervoor dat je je geen zorgen maakt over zonder te vallen. Dat is makkelijk en biedt geruststelling.

Odpowiedź od Metis Supplements
Correctie levering en het aanbieden van…
Correctie levering en het aanbieden van een oplossing ivm het per vergissing aanduiden van de optie abonnement...

Odpowiedź od Metis Supplements
Diepe slaap was jarenlang een probleem…
Diepe slaap was jarenlang een probleem bij mij met mijn PTSS
Sinds Metis Sleep heeft dit wonderbaarlijke positieve effecten opgeleverd . Uitgerust wakker worden bijv waardoor ik veel productiever ben geworden. Heb ook al veel reclame gemaakt zeker bij gelijkgestemden.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.