Metis Supplements Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Beste Casper, zeker goede service, echter TE GOEDE SERVICE, want ik denk dat ik 2 abonnementen heb lopen. Dus 1 teveel. Vorigemaand nog 3zakjes ontvangen en gisteren terug, allebei betalend. Dus g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prima ervaring daar de levering conform belofte is afgeleverd. Postnl heeft ons keurig, meerdere malen per dag op de hoogte gehouden vd levering. Zo konden we onze dag gewoon inrichten zoals we gra... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Tevreden over product maar per ongeluk bestelling geplaatst via abonnement, wat ik niet wou! Probeer dit nu ongedaan te maken maar verder geen reactie op vele mails…. Dienst na verkoop is dus niet... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z witaminami i suplementami

Napisane przez firmę

Metis is een belgisch supplementen bedrijf opgericht door Apotheker D. Christiaen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak ontwikkelde hij natuurlijke formules origineel voor zijn eigen familie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 273

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Ik gebruik METIS 08 sleep al een tijd…

Ik gebruik METIS 08 sleep al een tijd en ben daar oprecht tevreden over. In die mate dat ik het al aan verschillende mensen( waaronder mijn volwassen kinderen) gegeven heb om te proberen en ze zijn er eveneens tevreden over. Met METIS 08 sleep lukt het mij altijd om in te slapen, zelfs bij stress. Ook de service is altijd in orde. Ze doen wat ze beloven bij Metis.

29 czerwca 2026

slaaphulpjes

alles volgens afspraak

22 maja 2026

Odpowiedź od Metis Supplements

Bedankt voor je feedback, Elly. Met Metis streven we er steeds naar de beste service en snelste levering te bieden.

Correcte firma

Altijd correct de bestelling ontvangen En je wordt ook van te voren geïnformeerd wanneer het product aan komt en bedrag wordt afgeschreven !

22 kwietnia 2026

Odpowiedź od Metis Supplements

Bedankt voor je fijne feedback, Jeannette!

Proberen waard.

Goede informatie en gebruikersvriendelijke website. Gevoelsmatig het idee dat het helpt.

22 maja 2026

Odpowiedź od Metis Supplements

Fijn te horen dat onze supplementen ook jou kunnen verderhelpen, Grace!

Perfect

Perfect en goed op tijd om aan te sluiten bij de vorige zending.

18 maja 2026

Bedankt voor je review!

Vlugge ontvangst van bestelling

Vlugge ontvangst van bestelling
Nog niet Lang bezig om positieve resultaten te hebben. Probeer door metis 08 /03, langzaam te stoppen met venlavaxine.

11 maja 2026

Odpowiedź od Metis Supplements

Beste Marie, bedankt voor je recensie en fijn dat je bestelling snel is aangekomen!

We wensen je veel succes met je traject, mooi dat je stappen zet richting meer natuurlijke ondersteuning. Geef de formules zeker de tijd, want de kruiden werken cumulatief en bouwen op over enkele weken.

Eén belangrijke kanttekening willen we zeker meegeven: het afbouwen van venlafaxine is een medisch proces dat best stap voor stap en onder begeleiding van je arts of verloopt.

Veel succes en bij verdere vragen mag je ons steeds opnieuw contacteren via hello@metissupplements.com

Oceniono na 2 z 5

De pillen doen mij na een kleine week…

De pillen doen mij na een kleine week gebruik niks. Niet iets wat positief merk. Ik merk dus ook niks mbt mn nachtrust waar ik wel op had gerekend.

16 maja 2026

Odpowiedź od Metis Supplements

Bedankt voor je eerlijke feedback!

We begrijpen je teleurstelling, maar willen je graag wat meer context geven. Onze Essentials Magnesium is een magnesiumbisglycinaat met 8 B-vitamines. Het is een formule die in de eerste plaats je algemene magnesiumstatus herstelt. Dat is een gradueel proces dat doorgaans 3 à 4 weken vraagt voor je de voordelen echt begint te voelen. Eén week is helaas nog te vroeg om een eerlijk oordeel te vellen.

Voor nachtrust specifiek willen we je ook meegeven dat onze Essentials Magnesium niet primair als slaapformule is ontwikkeld. Als een betere nachtrust je voornaamste doel is, is onze Sleep 08 daar veel gerichter voor samengesteld met valeriaan, eschscholzia en een lage dosis melatonine.

Geef de Magnesium zeker nog enkele weken de tijd, en aarzel niet om ons te contacteren via hello@metissupplements.com als je vragen hebt over welk product het beste bij jouw situatie past.

Oceniono na 4 z 5

heel handig om op jullie manier bij te…

heel handig om op jullie manier bij te houden hoeveel voorraad je nog hebt en de bestelling nog een poosje tegen te houden of te laten leveren...

11 maja 2026

Odpowiedź od Metis Supplements

Fijn te lezen dat je de voordelen van ons abonnement ervaart, Josiane. Je abonnement werkt steeds op jouw ritme, niet omgekeerd. Pauzeren, toevoegen of uitstellen kan je steeds eenvoudig zelf bepalen via je klantenportaal wanneer je nieuwe voorraad nodig hebt.

Goede communicatie

Goede communicatie, pakje werd geleverd volgens afspraak, product is goed verpakt

13 maja 2026

Odpowiedź od Metis Supplements

Bedankt voor je review, Nickmans!

Oceniono na 5 z 5

Ben tevreden over de produkten

Ben tevreden over de produkten , heb wel al een paar mails gedaan maar nog geen antwoord gehad, ik ben verhuisd ben naar Spanje en ik wil het daar wil laten toekomen, maar ik kan het land niet veranderen, dit is heel vervelend.
Vandaag 17 mei antwoordt gekregen en mijn nieuw adres doorgegeven..... fingers crossed .

7 maja 2026

Odpowiedź od Metis Supplements

Blij te horen dat je tevreden bent met onze producten! Ons team van customer service heeft zonet contact met je opgenomen zodat we je adres zo snel mogelijk kunnen rechtzetten.

Oceniono na 2 z 5

De producten zijn heel goed, maar…!!!

De producten zijn heel goed. Ik ben er heel tevreden over. Maar…
Nu merk ik plots dat ik een abonnement heb, niettegenstaande ik dit nog NOOIT aangemaakt heb. Ik wil absoluut niet vastzitten aan abonnementen. Er is opeens een domiciliëring via mijn bank. Dit is niet fair. Ik hoop op een snelle correctie. Zo’n praktijken zijn absoluut niet klantvriendelijk.
Ik hoop op een snelle rechtzetting!

13 maja 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od Metis Supplements

Beste Magna, bedankt voor je positieve feedback over onze producten!

We begrijpen dat dit verrassend en vervelend aanvoelt, maar we willen graag even verduidelijken wat er is gebeurd. Tijdens het afrekenen op onze website wordt er expliciet gevraagd om te kiezen tussen een 'Eenmalige aankoop' of een 'Abonnement'. De abonnementsoptie staat standaard aangeduid omdat dit de meest gekozen formule is, maar de keuze wordt duidelijk weergegeven voor je de bestelling bevestigt. Een domiciliëring wordt pas aangemaakt nadat deze optie actief geselecteerd en bevestigd is , dat is een vereiste van de bank, niet iets wat wij eenzijdig kunnen activeren.

Het is dus hoogstwaarschijnlijk dat de abonnementsoptie per vergissing geselecteerd werd. Helemaal geen probleem. Stuur ons even een berichtje via hello@metissupplements.com met je gegevens, dan helpen we met het stopzetten van je abonnement.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej