Metaaltechniek Handelsonderneming B.V. Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Al jaren lang een fijne partner op het gebied van slijptechniek. Goede adviezen bij probleem vraagstukken en de mogelijkheid om producten uit te proberen. Zeer klant en service gericht.

Oceniono na 5 z 5

Er wordt door Dirk v/d Pol Kok uitstekend advies gegeven over de producten en nieuwe producten. Dirk komt regelmatig langs om te informeren en adviseren. Erg tevreden over de producten welke g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Since meeting Dirk and the team when we were working in Holland in 2021, they have never once let me down, fast service, quick replies and great prices and product range 6 stars!!

Oceniono na 5 z 5

Na een kleine communicatiestoring een verkeerd product ontvangen, jammer want er was spoed bij. MAAR binnen 2 dagen het juiste product ontvangen op een manier die ik nog niet vaak heb meegemaakt!!! N... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hurtownia narzędzi
  2. Dostawca maszyn budowlanych
  3. Producent artykułów metalowych

Napisane przez firmę

Metaaltechniek is een technische groothandel die zich onderscheidt met de kennis van het schuur- en slijpproces. Wij helpen bedrijven om dit proces te optimaliseren en zo op arbeidskosten te besparen. Hiervoor leveren wij diverse kwaliteitsmerken schuur- en slijpmiddelen, (pneumatische) machines en PBM's om zo een onafhankelijk advies te kunnen geven. Wij leveren veel uit voorraad en bieden scherpe prijzen. Neem gerust contact op voor advies of meer informatie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 25

Napisz recenzję

snelle levering

30 listopada 2023

Odpowiedź od Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Fijn dat jullie tevreden zijn. Ook de weg naar België weten we (en de post :)) te vinden. Bedankt voor de mooie review!

Goede service.

Goede service.
Er is een mogelijkheid geboden om diverse artikelen op proef te proberen.
Goed meedenken.

27 listopada 2023

Odpowiedź od Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Fijn dat de eerste ervaringen zo positief zijn, daar zijn we blij mee. Wat voor ons normaal is blijkt vaak toch zeer gewaardeerd. Dat motiveert, dus bedankt voor deze mooie review!

Garantie herstelling

Een machine die onder garantie volledig hersteld werd.
Waarvoor dank,

27 listopada 2023

Odpowiedź od Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat een mooie review! Wij willen graag service verlenen, ook als er soms machines te snel stuk gaan. We zijn blij dat u dat waardeert en de moeite neemt dat hier te vermelden. Dankuwel!

Veel kleine schuurbandjes

Het is fijn om via mijn favorieten te bestellen

13 listopada 2023

Odpowiedź od Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat leuk dat je onze webshop zo waardeert en benoemt! Goed te horen, dankjewel. Veel plezier met je bestelling en laat het gerust weten als je advies nodig hebt.

Oceniono na 4 z 5

Snelle levering.

17 listopada 2023

Odpowiedź od Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering. We zijn benieuwd wat we nog kunnen doen om ook die vijfde ster te krijgen, laat gerust uw tips en feedback achter!

Oceniono na 4 z 5

Ondanks de lange levertijd van…

Ondanks de lange levertijd van toeleverancier pakt bedrijf/personeel de situatie serieus op.

30 października 2023

Odpowiedź od Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

De levering duurde inderdaad lang, het is vervelend dat we de eerdere afspraak niet na konden komen. Desondanks zijn we blij dat u onze communicatie hierover heeft gewaardeerd!

Top spul

Alleen de beste mogen blijven

23 października 2023

Odpowiedź od Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Haha, dankjewel A! Daar gaan we voor!

Duidelijkheid

Duidelijkheid, gericht aanbod en snelle levering.

Odpowiedź od Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review! Heel veel plezier met jullie nieuwe machine!

Goed prijs/kwaliteitsverhouding en…

Goed prijs/kwaliteitsverhouding en snelle leveringen

Odpowiedź od Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor dit mooie compliment, daar doen we het voor. Graag bouwen we samen aan een langdurige zakelijke relatie!

Betrouwbaar

Snel, betrouwbaar en nette prijzen

Odpowiedź od Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Tof dat je ook betrouwbaar noemt, de basis van een langdurige samenwerking over en weer! Bedankt voor deze mooie review!

Oceniono na 5 z 5

Al jaren lang een betrouwbare…

Al jaren lang een betrouwbare leverancier.
Prima after sales!!!

11 października 2023

Odpowiedź od Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Wat leuk dat je een review plaatst Chris! We hopen nog lang op deze manier samen te mogen werken, we zijn blij met jullie als klant!

Snelle service op maat.

10 października 2023

Odpowiedź od Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor je mooie review, Ramon! Wij zijn blij met de jarenlange relatie die we al samen

10 października 2023

Odpowiedź od Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Sportief Samantha, leuk dat je hier je review achterlaat. Zeer gewaardeerd.

komen afspraken na

goede service en duidelijke antwoorden op vragen, komen afspraken na

9 października 2023

Odpowiedź od Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en communicatie én dat je dit hier deelt!

Super Service!

Super Service!
Goede uitleg.

25 września 2023

Odpowiedź od Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Bedankt voor deze mooie review, met ook precies die zaken die we zelf ook belangrijk vinden. Vooral die uitleg om de materialen op de juiste manier te gebruiken. Vinden we ook leuk om te doen. Kom gerust nog eens terug!

Schleiftechnik

Kompetenz, Freundlich und schnell

22 września 2023

Odpowiedź od Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Vielen Dank Herr Mazur! Gern gemacht und wir freuen uns darauf, uns bald wiederzusehen!

Oceniono na 5 z 5

Hebben met mij goed gecommuniceerd over…

Hebben met mij goed gecommuniceerd over bestelling ik was wel diegene die belde maar werd netjes geholpen telefonisch emails

20 września 2023

Odpowiedź od Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

Fijn dat je toch tevreden bent, want het was een levertijd waar we niet trots op zijn. Dankjewel voor je geduld!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej