Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Damage sunglasses got replaced, perfect service and fast replies. Also best quality and beautiful sunglasses.

Oceniono na 2 z 5

Bought a pair of sunglasses a week ago with 20EUR express delivery. The parcel has not yet shipped. I keep contacting them and they don’t respond to my emails. It is so frustrating!!! Why would I pay... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Just purchased our 3rd pair of Clear XEP ski goggles. Bought 2 last year, the lenses are so good, we had to buy another set. The react to light lenses are amazing in bright sun, getting darker dependi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z okularami przeciwsłonecznymi

Napisane przez firmę

MESSYWEEKEND is a Copenhagen-based brand, offering stylish sunglasses inspired by the latest fashion trends and aimed to suit a young, active lifestyle – all at a fair price point.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 28% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Einfach nur fantastisch cooler Look, DANKE!

Habe zwei Brillen bestellt – DEPP - Snow Leopard Blue und HOBBES - Army Grey. Lieferung ging schnell, Qualität und Style sind top! Einziger kleiner Wermutstropfen: Eine Brille hat statt des MessyWeekend-Logos nur ein MW-Logo, was etwas uncool ist – besonders, da auf allen Produktbildern klar etwas anderes angezeigt wurde. Uns war dieses Detail bei der Modellauswahl besonders wichtig – aber okay. Trotzdem bin ich insgesamt sehr zufrieden und würde wieder bestellen. Klare Empfehlung!

20 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan virkelig ikke få armene ned…

Jeg kan virkelig ikke få armene ned over min oplevelse med Messy Weekend! Fra start til slut har det været en fantastisk rejse. Jeg bestilte mine solbriller, og de ankom helt vildt hurtigt – faktisk på selve dagen, jeg bestilte dem! Jeg havde ikke troet, det kunne lade sig gøre, men det gjorde det. Sikke en service! Hjemmesiden er super brugervenlig og fungerer perfekt. Det var virkelig en fornøjelse at navigere rundt og finde lige præcis de solbriller, jeg ledte efter.

Kvaliteten af produkterne er helt i top! Mine Messy Weekend solbriller er både stilfulde og holdbare, og jeg føler mig bare så fed, når jeg har dem på. Desuden er de mega komfortable – jeg glemmer faktisk, jeg har dem på! Jeg kan ikke anbefale Messy Weekend nok – det er virkelig et brand, der leverer både på service, kvalitet og hurtig levering. Jeg er super tilfreds og kommer helt sikkert tilbage igen!

Hvis du leder efter solbriller, der både ser fede ud, er funktionelle og kommer med en service, der er helt i top, så er Messy Weekend the place to be!

12 marca 2025
Oceniono na 4 z 5

Okay

Indpakningen ved forsendelsen var for dårlig. Pakket i en tæt pose, uden beskyttelse. Ellers nogle fine solbriller

12 marca 2025

Fantastically stylish.

Always brilliant products. Real head-turning sunglasses, Fantastically stylish. An ever changing catalogue of cool items! Very prompt delivery too. Would recommend everyone has a pair of Messy Weekends' in their lives!

5 marca 2025

Hallo hvilken fantastisk kundeservice

Hallo hvilken kundeservice - Respekt og perfekt.
Tak til Katrine. Nu må vi selvfølgelig lige se når jeg modtager produkterne.
Men har et par af de vist nok oprindelige googles, da Messyweekend started op med noget Crowdfunding og mega glade for dem.
Nu skulle jeg så købe nye til min kone og datter. Dum, som jeg var kom jeg til at trykke på et forkert produkt og så betale for dem.
Katrine har bare været fantastisk og super hjælpsom med at få rettet fejlen, så nu er de rigtige ønskede googles og den samlede pakke på vej.
Mega tak - Rart at snakke med lokal kundeservice, som har forståelse for en selvom man selv har været en klovn.

3 marca 2025

Excellent customer service

So some context, I had a pair of Flip XE2 googles which I bought back in 2023, they seemed good but I noticed this year after a 1 week of use last season the main lens had warped on the inside meaning vision appeared “fish eye” like when looking through them. I put a review on here and Messyweekend contacted me, apologised for the issue, explained the lens was from a faulty batch and not only replaced the lens but the entire goggle set. First rate customer service and they clearly care that customers are not disappointed with their products. I look forward to using the new googles next season and hopefully they can be my new “go to” eyewear brand given their pricing is very competitive

17 lutego 2025

Hi Mark,

Thank you for sharing your feedback. We're really sorry to hear about the issues you've experienced with your goggles. This is certainly not the level of quality or experience we want for our customers, and we appreciate you bringing it to our attention.

We've just sent you an email to discuss this further and find a solution. We look forward to your response and the opportunity to make things right.

Best,

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og altid et produkt i…

Hurtig levering og altid et produkt i lækker kvalitet. Mit gamle sæt solbriller (også fra Messy Weekend) blev desværre doneret til Copacabana, da jeg stod og var uopmærksom og en bølge på 3 meter pludselig kom farende. Desværre var de falske Oakley's, som den flinke strandsælger kunne tilbyde, ikke lige så lækre. Heldigvis var de nye allerede klar hos postmanden, da jeg kom hjem.

11 lutego 2025
Oceniono na 4 z 5

Super hurtig service vedr prisrettelse

Super hurtig service vedr. rettelse af prisen da der var kommet tilbud på varen inden den blev leveret.
Var lidt besværligt at købe brillerne til at starte med. Meldte mig ind i klubben men fik aldrig tilsendt koden med velkomstrabatten.

11 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Leider kam meine Bestellung bisher…

Leider kam meine Bestellung bisher nicht an.

17 lutego 2025

Hi Katie!

We're sorry to hear that your order hasn't arrived yet. Thank you for bringing this to our attention. We'll do everything we can to get it to you as quickly as possible! We've just sent you an email and are awaiting your response.

All the best,

Oceniono na 1 z 5

Dårlig service og falsk "kompensation"

Dårlig service og falsk "kompensation"

Jeg bestilte et par skibriller fra Messyweekend.dk og fik besked om, at pakken ville blive sendt inden for 1-2 dage. Efter flere dages ventetid uden nogen opdatering skrev jeg til kundeservice, da de allerede havde hævet pengene, men ikke sendt min ordre. Først dér blev pakken sendt, og som undskyldning lovede de at refundere fragtomkostningerne.

Det viste sig dog at være en dårlig joke. Jeg havde oprindeligt betalt for levering til min privatadresse, men de valgte i stedet at sende pakken til en pakkeshop – uden mit samtykke. Så i praksis har de ikke kompenseret mig, men blot nedgraderet min fragtløsning og givet det ud som en "rabat". Det er uacceptabelt at forsøge at dække over en fejl ved at præsentere en forringelse som en fordel.

Utrolig dårlig service, og jeg vil tænke mig om en ekstra gang, før jeg handler her igen.

10 lutego 2025

Hej Rasmus!

Det kan vi godt forstå har været en skuffende oplevelse. Det lyder helt bestemt som om der er sket en fejl! Det beklager vi meget.

Vi vil selvfølgelig rigtig gerne sørge for, at du får en god og tilfredsstillende oplevelse og håber du vil oplyse os dit ordrenummer eller skrive til hello@messyweekend.com, så vi kan få vendt situationen.

Bedste hilsner,

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej