Fijn, snel en prettig mailcontact. Verkoper is bereid veel informatie te geven. De airtrack zou op bestelling gemaakt worden. Wij hadden het geluk dat er net een nieuwe zending kwam, waardoor wij bi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
The air track mat arrived defective. I reported the issue immediately. I was instructed to continue testing it to avoid returning it unnecessarily. We used it in our garden, which is exactly what... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nu al meerdere keren zeemeerminstaarten besteld bij mermaid sisters, en het is altijd goed. Goede dikke kwaliteit van de stof, vlotte reactie en levering. Het enige verbeterpunt voor ons zou zijn als... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prachtige zeemeermin staart, fijne flipper. Dochter was in de zevende hemel toen ze hem gisteren uitprobeerde in het zwembad. De badjuf die er was, geeft zelf soms meermin zwemlessen, had de cursus ge... Zobacz więcej
Mermaid Sisters is dé webshop voor zeemeerminstaarten en AirTracks in Europa. Met onze unieke, eigen ontwerpen brengen we de droom om een echte zeemeermin te zijn tot leven. Elke collectie wordt met zorg en liefde ontwikkeld. Ieder jaar lanceren we een nieuwe collectie, zodat jonge zeemeerminnen steeds weer iets nieuws kunnen ontdekken. Onze staarten combineren prachtige designs met kwaliteit en comfort, zodat zwemmen niet alleen magisch maar ook veilig is. Wij geloven dat de juiste staart meer is dan alleen een product. Daarom helpen we je graag persoonlijk bij het kiezen van de perfecte zeemeerminstaart. Met eerlijk advies, veel enthousiasme en aandacht voor iedere klant zorgen we ervoor dat elke zeemeermin de staart vindt die het beste bij haar past. Onze producten worden niet alleen thuis gebruikt, maar ook door zwembaden en zwemscholen. Door deze samenwerkingen blijven we onze producten verbeteren en zorgen we voor een veilige en optimale zwemervaring. Bij Mermaid Sisters staat klantbeleving centraal. Daarom bieden wij gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland. Daarnaast ontvangt iedere bestelling een klein cadeautje, omdat we het belangrijk vinden om elke bestelling extra bijzonder te maken. Bij Mermaid Sisters draait alles om kwaliteit, persoonlijke service en het creëren van onvergetelijke zeemeerminmomenten. 🧜♀️✨
Pekstraat 4, 8211 AB, Lelystad, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Goede spullen zowel airtrack als zeemeerminstaart aangeschaft bij dit bedrijf en zeer tevreden

Odpowiedź od Mermaidsisters
bestelling gedaan; prima geleverd; kleindochter blij!
Maar toen zag ik dat er een drukknoop kapot was van de monovin; kan gebeuren en dus mail gestuurd met vraag naar oplossing.
Het antwoord van Mermaidsisters (dat ik zelf even op zoek moest naar reparatie-atelier) vond ik teleurstellend. En toen ik hen dat terug mailde, kwamen ineens mijn mailtjes niet meer aan met mededeling dat die geweigerd waren door Mermaidsisters, Bijzonder klantonvriendelijk!

Odpowiedź od Mermaidsisters
Heel fijn contact, goede service en een mooie kwaliteit zeemeerminstaart.

Odpowiedź od Mermaidsisters
Geweldige staart, dochter is er dol op. Leuke kado verpakking, netjes op tijd bezorgd

Snelle levering.
En een goed product
Mijn kleindochter is er super blij mee!

Odpowiedź od Mermaidsisters
De klantendienst reageert vrijwel onmiddellijk op je vragen. Ze denken met je mee en dat is echt een meerwaarde.

Odpowiedź od Mermaidsisters
zoals beloofd super snel geleverd en heel goede kwaliteit

Odpowiedź od Mermaidsisters
Overzichtelijke website, goed contact (mbt de kledingmaat), veel betaalmogelijkheden, snelle verzending. Zeemeerminstaart, broekje en topje passen goed.

Odpowiedź od Mermaidsisters
Super vriendelijke dame aan de telefoon gehad. Er was iets niet meer voorradig wat we hadden besteld. Is heel netjes opgelost.

Odpowiedź od Mermaidsisters
Zeer snel geleverd, kinderen super blij. Airtrack helemaal zoals beschreven.

Odpowiedź od Mermaidsisters
Dochter superblij met haar zeemeerminstaart!! Kwaliteit lijkt heel goed. Hele snelle verzending.

Odpowiedź od Mermaidsisters
Super blij met de airtrack! Meiden hebben er eindeloos plezier mee.

Odpowiedź od Mermaidsisters
Zeer goede ervaring! Goede levering, snel, vlot, goede service, goed ingepakt, topmateriaal.
Heel tevreden!

Odpowiedź od Mermaidsisters
Het was keurig verpakt en snel geleverd .
Enig puntje van aandacht is vermelding van verzending.

Odpowiedź od Mermaidsisters
Superleuk zeggen de kinderen. Er was wel voor mij niet duidelijk dat er bij onze airtrack elk een elektrische pomp meegeleverd werd.