AIROSTAR by AirTrack Factory Recenzje 29

Wynik TrustScore: 3 na 5

3,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heel blij met de airtrack voor onze dochter. Wij hebben de 5 meter variant besteld en ze is er helemaal blij mee. De mat is makkelijk op te blazen en werkt goed. Ik had nog contact opgenomen en we... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Unser Airtrack wurde mit einer gebrochenen Pumpe geliefert - diese konnte nicht genutzt werden. Erst nach über 6 Wochen und mehreren erfolglosen Kontaktversuchen wurde das Problem nun endlich zufriede... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heel erg blij met de airostar voor de kinderen. Wij hebben de 6x1,5x0,2 besteld. Het opblazen gaat super snel met de bijgeleverde pomp en de kwaliteit voelt echt super, echt degelijk. De verzend... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Wir haben die Airtrack bei Airostar in 5.2024 online bestellt, der Versand erfolgte ohne Rechnung binnen weniger Tage. Nach nun weniger als einem Jahr bei Nutzung im Haus, verliert die Matte Luft.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep sportowy

Napisane przez firmę

AIROSTAR is an AirTrack Brand By AirTrack Factory Specially Made for Home & Outdoor Usage. AIROSTAR by AirTrack Factory focuses on High-End AirTrack products specially made for the home industry where it offers them against affordable prices. AIROSTAR by AirTrack Factory is chosen as Best AirTrack Brand by multiple Third-Parties.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Heel blij met de airtrack voor onze…

Heel blij met de airtrack voor onze dochter.
Ik had nog contact opgenomen en werd snel geholpen met de keuze van de airtrack.

Wij en onze dochter zijn er blij mee!

27 lutego 2026

Odpowiedź od AIROSTAR by AirTrack Factory

Bedankt voor de mooie worden, Jarona.
Geweldig om te horen dat uw dochter er zo blij mee is. Daar doen we het voor!

Met sportieve groet,

Kundenservice nicht vorhanden

Grundsätzlich sind wir mit der Qualität der Matte und Rolle zufrieden. Allerdings verliert die Rolle Luft und der Kundenservice reagiert auf keine der gesendeten E-Mails. Eine Kontaktaufnahme über andere Kanäle ist ebenfalls nicht möglich.
Dadurch kann hier nur ein Stern vergeben werden. Die Werbung mit 5 Jahren Garantie ist ein Witz, wenn das Unternehmen nicht erreichbar ist.
Wir können ja nicht mal die gesetzliche Garantie in Anspruch nehmen.

Somit können wir den Kauf bei Airostar leider nicht empfehlen.

18 lipca 2025

Sehr geehrte/r P.K.,

vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrung mit uns teilen. Wir möchten direkt transparent sein: Seit Kurzem haben wir Airostar vollständig übernommen und stehen nun mit einem neuen Team an der Spitze des Unternehmens. Es tut uns aufrichtig leid, dass dies so verlaufen ist.

Dass Ihre E-Mails unbeantwortet geblieben sind, hätte nicht passieren dürfen. Auch das von Ihnen genannte Qualitätsproblem wurde in unserer aktuellen Produktlinie inzwischen behoben.

Sie sind herzlich eingeladen, uns unter info@myairostar.com
zu kontaktieren. Unser Kundenservice ist werktags von Montag bis Freitag erreichbar und wir helfen Ihnen gerne persönlich weiter.

Schlechte Qualität, Matte ist undicht, kein Kundenservice

Nach nun weniger als einem Jahr bei Nutzung im Haus, verliert die Matte Luft. Aufgepumpt hält sie mittlerweile keine 10 Minuten.
Auf Mails reagiert Airostar nicht und die auf der Website genannte Garantie von 5 Jahren ist ein Witz!!
Also auch von mir: Finger weg und woanders kaufen!!
31.05.2025 - Ergänzung: nach mittlerweile gut vier Wochen hat Airostar nach sehr vielen Mails reagiert und ein Reparaturset (kostenlos) zugesendet. Immerhin…

2 maja 2025

Sehr geehrter Herr Mathias,

vielen Dank für Ihre Rückmeldung. Wir verstehen, wie ärgerlich es ist, wenn eine Matte Luft verliert und eine Antwort ausbleibt.

Airostar wird seit Kurzem von uns mit einem neuen Team geführt. In diesem Zuge haben wir unsere Abläufe und die Produktqualität überarbeitet; das geschilderte Problem wurde technisch angepasst.

Unser Kundenservice ist inzwischen werktags von Montag bis Freitag erreichbar und reagiert zuverlässig. Gerne helfen wir Ihnen persönlich unter info@myairostar.com
weiter.

Finger weg!!

Leider stimmen die Bewertungen mit dem Service und man muss wirklich Glück haben eine einwandfreie Ware zu erhalten!

Wir hatten gleich zu Beginn das Paket reklamiert, welches leider beschädigt bei uns ankam und von der Pumpe ein Plastikstück leider gebrochen war.

Zudem hatte die Matte Luft verloren und man fand ein Loch in der Naht.

Man wurde mit Rabatten vertröstet und hatte nur die Möglichkeit per Email Kontakt aufzunehmen. Diese wurden irgendwann mal in der Nacht unzureichend beantwortet, damit man die 30 Tage schön in die Längen ziehen kann, bis die Ware nicht mehr kostenfrei zurückgegeben werden kann. Auf eine Rücklieferadresse wartet man ebenfalls vergeblichst.

Nun findet man unsere Rücklieferung angeblich nicht mehr und wir warten auf unser Geld! Anwalt wurde mal mit eingeschaltet.

Schade

7 marca 2025

Guten Tag Wange,

seit Kurzem wird Airostar von uns mit einem neuen Team geführt. Es tut uns leid zu lesen, welche Erfahrungen Sie gemacht haben.

Eine beschädigte Lieferung, Qualitätsmängel und Unklarheiten bei der Rücksendung sind nicht akzeptabel und entsprechen nicht unserem heutigen Anspruch. Wir haben unsere internen Abläufe, Qualitätskontrollen und den Kundenservice neu strukturiert.

Unser Kundenservice ist werktags erreichbar und kümmert sich verbindlich um offene Fälle. Bitte kontaktieren Sie uns unter info@myairostar.com
, damit wir Ihr Anliegen persönlich prüfen können.

Wachten al 3 weken op de airtrack

3 weken geleden een bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen.. zeer teleurgesteld in de communicatie.. De airtrack moest op tijd geleverd worden voor een turnfeest dat helaas niet meer kon doorgaan. Ondertussen weten we nog steeds niet waar de airtrack zich bevindt.

30 grudnia 2024

Beste Caroline,

Sinds kort wordt Airostar door ons met een nieuw team geleid. Het spijt ons om te lezen dat uw ervaring destijds zo is verlopen.

Wij begrijpen dat dit teleurstellend moet zijn geweest. Inmiddels hebben wij onze processen en communicatie verbeterd en is onze klantenservice op werkdagen bereikbaar.

Mocht u alsnog contact willen opnemen, dan kan dat via info@myairostar.com
. Wij helpen u graag verder.

Super blij mee

Heel erg blij met de airostar voor de kinderen.
Wij hebben de 6x1,5x0,2 besteld.
De verzending was snel en ondanks de reviews dat niemand bereikbaar was hebben we zowel telefonisch iemand gesproken als per app.
Helaas heeft 1 van de pompen het heel snel begeven maar dezelfde dag van het melden werd er een nieuwe verstuurd.
Kortom helemaal happy ermee 😄

12 sierpnia 2024

Beste Inge,

Bedankt voor de positieve reactie. Het doet ons extra goed om uw positieve ervaring te lezen.

Wat fijn dat de airtrack zo goed bevalt en dat zowel levering als contact naar wens zijn verlopen. Ook prettig om te horen dat de vervanging van de pomp snel is opgelost.

Dank voor uw vertrouwen en veel plezier met de airtrack!

Oceniono na 5 z 5

Fijne ervaring met dit bedrijf

Fijne ervaring met dit bedrijf! Goede kwaliteit en top service. Aanrader!

4 lipca 2024

Beste Toon,

Wat leuk om te lezen, dank voor uw mooie woorden! Fijn dat u de kwaliteit en service zo positief heeft ervaren. Dat is waar we het voor doen!

Geweldige matten

Geweldige matten, mijn kinderen zijn er al heel de zomer zoet mee!

19 lipca 2024

Beste Jeremy,

Wat leuk om te horen! Geweldig dat de kinderen er de hele zomer plezier van hebben.

Levering was top

Levering was top, alleen de bezorger snapte er niks van. De mat is van goede kwaliteit.

2 lipca 2024

Beste Bram,

Dank voor uw reactie! Fijn dat de levering en de kwaliteit naar wens zijn.

Binnen een dag geleverd

Binnen een dag geleverd, super kwaliteit gaven direct goed antwoord op mijn vragen. kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

10 lipca 2024

Beste Lucas,

Dank voor uw mooie woorden! Geweldig om te horen dat alles zo snel en naar wens is verlopen.

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar!

De site ziet er goed uit maar het laat zeer de wensen over. Dit is de site van myairostar.. niet verwarren met Airostar van airtrackfactory (wat wel de juiste is!).
Bij ons is de verkeerde airtrack geleverd, door myairostar, te klein en verkeerde kleur. Na melding te hebben gemaakt, via de site, want een andere mogelijkheid is er niet om met ze in contact te komen…
Wij kregen een mail terug. We kunnen hen niet via de mail terugmailen, het lijkt alsof het geblokt is. Alleen via het contactformulier van de site kan ik contact met ze zoeken.
Nogmaals gedaan omdat ik een retourlabel van hen moest ontvangen. Aangegeven dat ik niet van de diensten van hen gebruik wil maken. Juist om de slechte reviews en het slechte contact wat ik nu al kreeg. Inmiddels is de airtrack teruggestuurd op de hoop dat wij ons geld terugkrijgen…
Deze site lijkt erg op de airostar van airtrackfactory (wat wel de juiste is). Ik zou zeggen kijk daar en betaal daar, want daar heb je wel de juiste prijs/kwaliteit verhouding!!

5 lipca 2024

Beste Marjanne,

Sinds kort hebben wij MyAirostar volledig overgenomen en staan wij met een nieuw team aan het roer. Het spijt ons te lezen dat uw bestelling niet correct is geleverd en dat het contact destijds moeizaam verliep.

De door u beschreven gang van zaken past niet bij hoe wij vandaag werken. Wij hebben onze processen en bereikbaarheid inmiddels verbeterd.

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar via info@myairostar.com
. Wij helpen u daar graag verder.

Verliert Luft, da geflickt erhalten

Wir haben die Matte schnell erhalten. Jedoch war sie bereits geflickt und verliert daher, zwar langsam, Luft.
Da wir innerhalb der Rücksendefrist sind, habe ich den Support angeschrieben. Bisher keine Reaktion. Auf eigene Kosten zurückschicken, werde ich nach den bereits getätigten Bewertungen nicht. Sehr schade, aber daher keine Kaufempfehlung meinerseits.

26 czerwca 2024

Liebe/r Ni Fi,

seit Kurzem wird Airostar von uns mit einem neuen Team geführt. Es tut uns leid zu lesen, dass Sie eine geflickte Matte erhalten haben und bisher keine Rückmeldung bekommen haben.

Das entspricht nicht unserem heutigen Anspruch an Qualität und Service. Wir haben unsere Abläufe und Qualitätskontrollen inzwischen deutlich verbessert.

Unser Kundenservice ist werktags erreichbar und wir helfen Ihnen dort gerne weiter: info@myairostar.com

Goeie klantenservice

Goeie klantenservice! Ik kreeg de dag zelf nog een antwoord, en werd heel goed geholpen!

20 czerwca 2024

Beste Hannelore,

Dank voor uw mooie reactie! Fijn om te horen dat u snel en goed geholpen bent.

Oceniono na 3 z 5

Naja

Keine Ware erhalten und seit 2 Monaten kein Geld zurück. Im April bestellt und bezahlt - Matte nicht erhalten. Man wird ständig hingehalten. KEINE EMPFEHLUNG.
Geld wurde nun erstattet nachdem Paypal sich eingeschaltet hatte

25 czerwca 2024

Lieber Daniel,

seit Kurzem wird Airostar von uns mit einem neuen Team geführt. Es tut uns leid zu lesen, dass Sie Ihre Bestellung nicht erhalten haben und die Rückerstattung so lange gedauert hat.

Ein solcher Ablauf entspricht nicht unserem heutigen Anspruch. Unsere Prozesse wurden inzwischen neu strukturiert und deutlich verbessert.

GEEN REACTIE

Wij hebben een air track ontvangen in een ernstig beschadigde doos. Doos om deze reden nog niet geopend en wacht op antwoorden van Airostar. Het is nu een week geleden. Al 3 reminders gestuurd en nog geen reactie.
Kinderen staan te stuiteren om mee te gaan spelen, maar aangegeven dat we eerst op Airostar reactie wachten . Reageren op retour zending wordt ook niet gedaan.
Denk extra na met dit bedrijf. Het lijkt een degelijk bedrijf maar is het niet. Wij zijn er ingetrapt

Op de website staat dat ze aangesloten zijn bij webwinkelkeur. Als je naar deze website gaat staat:
Geen lid

Op 12-02-2024 meldt WebwinkelKeur: myairostar.com is geen lid van ons keurmerk.
Screenshots van het misbruik
Dit met plaatjes erbij.

Wij zijn nu mogelijk ruim 400EUR kwijt!!

12 kwietnia 2024

Beste Erwin,

Sinds kort hebben wij Airostar volledig overgenomen en staan wij met een nieuw team aan het roer. Het spijt ons oprecht te lezen hoe dit destijds is verlopen.

Een beschadigde levering en geen reactie op berichten is niet acceptabel. Ook de onduidelijkheid rondom het WebwinkelKeur-lidmaatschap begrijpen wij. Inmiddels zijn wij officieel aangesloten bij WebwinkelKeur en hebben wij onze processen en bereikbaarheid verbeterd.

Onze klantenservice is nu op werkdagen bereikbaar via info@myairostar.com en helpt graag verder.

Keine Erstattung nach über 3 Monaten

Vor Weihnachten Lieferung einer Airtrack Matte erhalten, jedoch in der falschen Größe.
Nach Rücksendung der Matte bis heute keine Erstattung erhalten.
Ständiges Nachfragen wird mit Hinhalte-Antworten, dass Matte noch nicht eingetroffen oder nicht gefunden werden kann, quittiert. Nie wieder!

14 marca 2024

Lieber Tobias,

seit Kurzem wird Airostar von uns mit einem neuen Team geführt. Es tut uns leid zu lesen, dass Sie nach der Rücksendung so lange auf Ihre Erstattung warten mussten.

Ein solcher Ablauf entspricht nicht unserem heutigen Anspruch an Service und Transparenz. Unsere internen Prozesse wurden inzwischen neu organisiert und verbessert.

Unser Kundenservice ist werktags erreichbar und unterstützt Sie gerne unter info@myairostar.com

Bedrog! Geen service, geen garantie

Een mooie airtrack, maar na slechts 8 maanden kapot.
Totaal geen service.
Zo gezegd 5 jaar garantie. Maar wanneer je de originele doos niet hebt, aanvaarden ze geen retour.
Je moet het lek zelf vinden. Na de 4 pogingen hebben we eindelijk het lek gevonden (insmeren met een sopje en uiteindelijk in het zwembad lek opgespoord). Nu het lek gevonden is, reageren ze niet meer.
Ondertussen heeft mijn dochter al 1 maand een matras dat lek is, tijdens het wedstrijdseizoen!

8 marca 2024

Beste Silke,

Sinds kort hebben wij Airostar volledig overgenomen en zijn wij met een nieuw team verantwoordelijk voor het bedrijf. Wat u beschrijft, is niet hoe wij met klanten willen omgaan.

Dat uw dochter tijdens het wedstrijdseizoen met een lekke mat zit en geen duidelijke ondersteuning kreeg, begrijpen wij als zeer frustrerend. De manier waarop dit is afgehandeld past niet bij onze huidige werkwijze.

Wij hebben onze service en opvolging inmiddels opnieuw ingericht. U kunt ons bereiken via info@myairostar.com, wij helpen u graag verder.

Oceniono na 5 z 5

Goede kwaliteit producten en snel met…

Goede kwaliteit producten en snel met levering en service

29 lutego 2024

Beste Jaromir,

Dank voor uw review! Mooi om te horen dat kwaliteit, levering en service naar wens waren.

Oceniono na 1 z 5

Keine Lieferung erhalten. Kein Geld zurück bekommen.

Ich habe Mitte Dezember eine Airtrackmatte gekauft und diese ist immer noch nicht geliefert wurden. Anfangs bekam ich noch Emails, dass es ein Problem mit der Zustellung gab. Nun antwortet seit 3 Wochen niemand mehr. Die Matte hat 300€ gekostet. Das Geld wurde mir bis heute nicht zurückerstattet! Ich würde kein Produkt mehr bei dieser Firma kaufen!!! Eigentlich dürfte es keinen Stern bei der Bewertung geben! Ich hoffe das Unternehmen meldet sich aufgrund der Bewertung nun bei mir!

22 lutego 2024

Sehr geehrte/r A. Schumann,

Airostar wird seit Kurzem von uns mit einem neuen Team geführt. Ihre Schilderung zeigt, wie enttäuschend diese Erfahrung für Sie gewesen sein muss.

Eine ausbleibende Lieferung und fehlende Rückmeldungen sind nicht akzeptabel. So darf ein Kauf nicht ablaufen. Wir haben unsere internen Prozesse und die Kommunikation inzwischen grundlegend neu organisiert.

Unser Kundenservice ist werktags unter info@myairostar.com
erreichbar und unterstützt Sie gerne persönlich.

Oceniono na 1 z 5

slechte service reageren niet !!! niet betrouwbaar

slechte service reageren niet !!!
kapotte pomp beloven een nieuwe maar helaas nooit geleverd.
ondanks vele mailtjes

22 grudnia 2023

Beste Irma,

Sinds kort hebben wij Airostar volledig overgenomen en zijn wij met een nieuw team verantwoordelijk voor het bedrijf. Het spijt ons te lezen dat u geen reactie heeft ontvangen en dat een vervangende pomp niet is geleverd.

Dat is niet de manier waarop wij vandaag werken. Wij hebben onze service en opvolging inmiddels opnieuw ingericht.

Onze klantenservice is nu op werkdagen bereikbaar via info@myairostar.com
en staat altijd open om te helpen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej