Merchandise.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde fået en forkert vare tilsendt, ved henvendelse hos Merchandise.dk blev den rigtige omgående afsendt - uden ekstra faktura beregning, og med besked om at jeg kunne beholde den "forkerte" var... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vare bestilt den 5.maj og stadigvæk ikke ankommet. Ingen respons overhovedet på nogen af deres email adresser. Varen står som registreret ved GLS men stadigvæk ikke overdraget. Spændt på om min pakke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service. Modtog min pakke lørdag, dog til stor ærgrelse med forkert varer. Skrev en mail og straks ringede min telefon, og aftalen blev at jeg havde min bestilling senest søndag, dette... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

OPDATERING!!! Efter mange mange opringninger til dem, uden svar selvfølgelig😏 blev vi ringet op af en medarbejder der undskyldte meget og ville få styr på det, og har modtaget min pakke idag 😃... Zobacz więcej

Napisane przez firmę

Merchandise.dk her finder du det Officielle merchandise for danmarks største artisiter og brands

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

334 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 54% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 28

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Trækker penge uden at sende varen

Bestilte en hættetrøje for halvanden uge siden, pengene er trukket på kontoen med det samme og pakken oprettet hos GLS, men varen er stadig hos afsender.
Firmaet svarer hverken på mail eller telefon.

19 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte en tshirt for ca to uger…

Jeg bestilte en tshirt for ca to uger siden , jeg fik en ordre bekræftelse, og pengene blev trukket , derefter har jeg intet hørt , har skrevet flere mails ( uden at få svar ) og har også ringet flere gange ( hver gang er der kun telefonsvarer) 😳😳

20 sierpnia 2024

Dårlig kundeservice ved returnering

Leveringen var ok, men når man ønsker at returnere svarer de ikke på de mails man sender og efter 19 dage har jeg stadig ikke modtaget pengene retur på min konto. Det er ikke muligt at komme i telefonisk kontakt med dem.
Ikke et sted jeg vil handle igen.

18 lipca 2024

NUL STJERNER

Bestilte 2 t-shirts i slutningen af maj 2024. Fik besked om at afsenderen havde registreret pakken den 3/6 og længere kom den ikke! Efter utallige opkald, blev jeg ringet op af virksomheden som oplyste mig om at der var sket en fejl og at de t-shirts jeg havde bestilt, ikke var på lager. Han lovede at annullere ordren. Nu er det den 2. August og på trods af at Merchandise.dk siger at de har returneret pengene den 11/6, har jeg stadig ikke fået dem. De trækker åbenbart pengene uden at sende varen, og det er jo ikke helt lovligt…. VIRKELIG EN DÅRLIG OPLEVELSE, OG JEG VIL VIRKELIG FRARÅDE ALLE AT SHOPPE PÅ merchandise.dk!!!!!!!

3 czerwca 2024

Dårlig kundeservice

Bare lige for at svare tilbage på følgende besked:
"Kære Malene
du har købt to tshirts i vores Outlet til nedsat pris. modtaget dem og dagen efter , sent et billede af dine to 100 % ens tee`s sendt, flere mails og billeder af dine to ens Tshirts, svinet mit personale til ( blandt andet skrevet at de var pårvirket og burde " urintestes" Det er fuldstændig rigtigt at du blev tilbudt at sende din vare retur men det gjorde dig bare mere sur. så mit personale har ret , vi kan ikke hjælpe dig !"

Jeg bruger naturligvis ikke tid på at sende billeder af to ens T-shirts. Der er tydeligvis forskellig print på de to T-shirts og man må jo gå ud fra, at de varer man bestiller lever op til en vis kvalitet uafhængigt af, om det er købt i Outlet til nedsat pris. Samtidig er jeg bestemt ikke ude på at svine jeres medarbejdere til, men når jeg snakker med en snøvlende provokerende mand, så er det klart, at jeg tænker han er påvirket. Udover det, så kan jeg jo læse på jeres tidligere anmeldelser, at andre også har oplevet, at I ikke svarer på mails og har fået opkald, hvor de har snakket med ubehøvlet personale, så igen - Jeg kan ikke anbefale Merchandise.dk til andre.

18 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Der var problemer med den første ordre, men firmaet ringede dagen efter og beklagede, samt sendt en anden Hoodie som ikke var outlet varer.
Meget professionel service.

23 lutego 2024

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej