Diskret betaling med mobilen og ingen kontakt med kreditkort så smittekilde er hermed begrænset. Dejligt med rabat på 15%
Har 3 gange brugt de tilbud som menucard slynger ud. Tilbudene har været fuldstændigt vilde og har sparet mange penge på blandt andet solbriller, smykker og elektronik. Har dog oplevet en lidt længer... Zobacz więcej
Jeg har brugt dette kort utroligt meget som studerende i Odense. Jeg har sparet rigtig mange penge ved at spise udvalgte restauranter, hvor MenuCard var godtaget. Antallet af restauranter, hvor der er... Zobacz więcej
Idéen er god, enkel og overskuelig. Hvis et medlemskab er gratis, vil medlemstallet være højt, og folkene bag konceptet må derfor have lettere ved at forhandle gode deals hjem. Derfor: Lad ikke en eve... Zobacz więcej
Trekronergade 147C 2. sal, 2500, Valby, Dania
- +45 3131 6464
- kontakt@menucard.dk
- menucard.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Fedt koncept!
Rigtig fed idé! :-) nemt og simpelt koncept, der fungerer.
fantastisk koncept!!!
Jeg har brugt dette kort utroligt meget som studerende i København. Jeg har sparet rigtig mange penge ved at spise udvalgte restauranter, hvor MenuCard var godtaget. Antallet af restauranter, hvor der er MenuCard-rabat er stigende! Jeg kan varmt anbefale at købe et MenuCard, jeg ved at mine penge hurtigt er tjent ind! En fornøjelse at have!
Nemt, og det virker.
Det er helt vildt let at bruge, du går bare ind i en restaurant som har en aftale med Menucard, og viser dit menucard, også får du en rabat. Hjemmesiden og facebooksiden er også let at finde ud af. Du går f.eks ind på hjemmesiden også kan du finde dagens tilbud. Lettere kan det da ikke være.
Let og godt
Det er et gamske fint koncept. Det kan bruges mange steder, og det giver en god pris.
Gode tilbud !
Udvid din madhorisont og kom i gang med at bruge menucard.dk
Masser af gode tilbud hver dag, og så findes der også en app, nemmere kan det vist ikke blive.
Perfekt til unge i uddannelse
Jeg synes at MenuCard er en af de bedste ting der er lavet. Jeg er selv ung på SU, og kan ikke få alt god mad, da pengene ikke rækker til det. Jeg er glad for at det heller ikke koster mere end det gør :)
Bliv ved med at finde nye steder, for det gør det bare endnu bedre :)
Alt i alt - konceptet STYRER!!!
Hurtigt,enkelt og helt i top!
Menucard giver mulighed for at prøve en masse restauranter rundt omkring i landet, med rabatter op til 50% er god mad lige pludselig ogsaa billigt. jeg er super tilfreds og bruger kortet flittigt. hvis Menucard skulle have 5 stjerner skulle de sende færre e-mails.
Mindre byer, mindre betydningsfulde?
Jeg synes det er en skide god idé og et rigtig fedt koncept. Hvis man vel og mærket bor, eller tit kommer i storbyer. Jeg bor i en lille by i Jylland, og her har jeg ingen gavn af at have et Menucard. Jeg skal helt til Århus eller Odense for at få kunne bruge det, og så går ideen lidt af det hvis man skal bruge så mange penge på transporten for at kunne bruge kortet.
Så det ville være helt kanon hvis man kunne bruge det i Syddanmark også, for eksempel.
God studierabat
Som studerende er Menucard en god måde at spare lidt på cafe-ture, by-ture mm. Dette er et super godt koncept!
Menucard er gode oplevelser for unge på SU
Menucard giver mig mulighed for at tage ud og spise eller bruge dagens tilbud uden jeg behøver sulte mig selv resten af måneden. Når man er ung og i gang med uddannelse kan man sommetider godt få brug for at forkæle sig selv, derfor valgte jeg at få et Menucard. Det er en god idé fordi der også er mange steder eller oplevelser jeg ikke vil tage mig sammen til at gøre, hvis ikke jeg havde set det på hjemmesiden. Menucard er nydelse for billige penge. Dog synes jeg sommetider det kan være svært at vide hvilke resturanter der har menucard, det kunne være en idé at de fik et posted i ruden, så vil det sandsynligvis blive brugt mere, i det, hvis man tilfældigt er i byen og kommer forbi stedet.
Formidabelt!
MENUCARD?!, Har du ikke hørt om det? Sikke da en fejl.. Men nå, så kan du roligt sætte dig tilbage i stolen og slå ørene ud, og lade dig inspirerer, for det er noget af et godt koncept.
Jeg opdagede/fik kendskab til MenuCard for et halvt års tid siden. Jeg flyttede sammen med en veninde og en dag da jeg tømte postkassen så jeg hun havde modtaget et brev derfra. Hun havde bestilt et "rabat-kort" hos dem. Jeg spurgte hende hvad hun nu havde meldt sig til, da hun er en af de personer som deltager i alt og skal opleve ALT. Hun forklarede mig at medlemmer hos MenuCard alle fik 30-50% rabat på ca. 200 spisesteder rundt i de forskellige storbyer. Og for studerende og/eller folk som er i lære, ved vi godt hvor dyrt det er at gå på restaurant, når man får en SU svarende til en måned som skal bestå af Havregryn og Rugbrød. Derfor tænkte jeg: "Det må jeg altså også benytte mig af!!" Og gik straks ind og bestilte et rabat kort til mig selv :-) Endnu et plus ved MenuCard er, at de også har en side på facebook. Idag bruger stortset ALLE jo facebook, og muligheden for at få opdateringer/oplysninger ang. ting der vedrører MenuCard er stor. De opdatere løbende deres facebook side og svare tilbage på spørgsmål der bliver stillet! Det kan man da ikke givet andet end 5 store stjerner for ;-)
Alt i alt - FEDT KONCEPT!! Bliv ved, for vi elsker jer..
Helt igennem dejligt!
Generelt en fantastisk ide! Jeg synes det er så dejligt at kunne for rabat på mange af de dyre cafeer og restauranter. Det blot endnu en god grund til at spise der... Nu man ikke kan bruge penge som en undskyldning ;)
Jeg glæder mig bare til langt flere byer og cafeer hopper med på ideen, så hele Danmark kan være med.
hvor har du været hele mit liv?:D
menucard er en helt fantastisk ide! det er sjovt, nemt og bare dejligt at have.
det er jo helt vildt lækkert at man for rabat på mange lækre restauranter, og har mulighed for at tage ud og hygge sig billigt:)
men ikke nok med det, så elsker jeg bare menuspot!!!!
det er jo en helt fantastisk opfindelse at man har mulighed for at købe en masse fede ting!
jeg bruger menucard/ menuspot rigtigt meget, men ikke kun når jeg køber ting.
jeg går tit også bare ind og ser hvad der er af nye ting der inde, det er sjovt og spændende at se hvad menuspot nu har fundet på af billige tilbud.
jeg tror bare at det er den måde jeg for det på når jeg ser de mange tilbud, det gør mig bare glad og vide at JEG har mulighed for alle de her ting:)
jeg er rigtig glad for menucard, det er et helt vildt fedt projekt der er blevet lavet, og jeg ved at jeg kommer til at bruge det lang tid fremover:)
loove på menucard!
elsker det:)
hilsen Cecilie Bay Glüsing
Kun et enkelt kritikpunkt
Ikke alle restauranter lever op til menucards ellers så supergode standard, har oplevet at en restaurant som stod anført til at tage imod menucard slet ikke gjorde det alligevel, men jeg blev da heldigvis gjort opmærksom på det allerede da jeg ringede for at reservere bord. Kan ikke se restauranten på deres side mere, så jeg var nok bare uheldig. Ud over det er det fantastisk at have og man kan spare mange penge på en bytur med pigerne hvis man bare planlægger det lidt i forvejen.
Forrygende ordning!
Det er en vanvittig god ordning med masser af gode tilbud, for alle der kan lide at spise ude. 4 stjerner, ville give 5 hvis det var mere udbredt i mindre byer også.
Det holder helt klart!
Når man lever på en lav su.. og ikke rigtige kan invitere folk ud.. så er det godt med Menu Card... det har hjulpet mig meget... Men dog er der ikke ikke råd til resten... Byen osv.. Men føden kommer jo os i første række!
Så stor fan her fra.. Og lækker med.. God ide, som hjælper mig meget med min økonomi! Tak Tak....
Spændende koncept
Spændende og godt koncept. Man opdager nye caféer og restauranter som man ikke vidste lå i nærheden og man har mulighed for billigt at prøve noget nyt. Det eneste minus er, at det ikke altid er det mest interessante på menuen der er rabat på.
Fantastisk koncept, som sparer penge!
Er helt stoppet med at tælle alle de gange jeg har sparet penge ved at bruge mit Menucard. Det virker bare hvergang, og har ALDRIG haft problemer med det!
Hørte om det igennem en ven, som også var rigtig glad for det.
Bestil det nu!