Diskret betaling med mobilen og ingen kontakt med kreditkort så smittekilde er hermed begrænset. Dejligt med rabat på 15%
Har 3 gange brugt de tilbud som menucard slynger ud. Tilbudene har været fuldstændigt vilde og har sparet mange penge på blandt andet solbriller, smykker og elektronik. Har dog oplevet en lidt længer... Zobacz więcej
Jeg har brugt dette kort utroligt meget som studerende i Odense. Jeg har sparet rigtig mange penge ved at spise udvalgte restauranter, hvor MenuCard var godtaget. Antallet af restauranter, hvor der er... Zobacz więcej
Idéen er god, enkel og overskuelig. Hvis et medlemskab er gratis, vil medlemstallet være højt, og folkene bag konceptet må derfor have lettere ved at forhandle gode deals hjem. Derfor: Lad ikke en eve... Zobacz więcej
Trekronergade 147C 2. sal, 2500, Valby, Dania
- +45 3131 6464
- kontakt@menucard.dk
- menucard.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Menu Card. Det er genialt.
Konceptet er genialt - hvis du vil spise billigt, hjemmesiden hvor man nemt kan finde en restaurant der tager Menu Card, og hvor man med det samme kan se hvor mange % man kan få, og hvor mange man kan spise på kortet.
Helt igennem genialt.
Kongen af kortene sidst på måneden!
Når man har lyst til at spise ude, men det er sidst på måneden er det en skam ikke at have sig et MenuCard! Det værste ved at spise ude som studerende er regningen, men når man får rabat med MenuCard dulmer det lidt på det :) Det er det fedeste koncept til os unge studerende ihvertfald! helt sikkert 5 ud af 5!
God conspet
Menucard er noget af det bedste jeg har prøvet du har en masse spisesteder med penge at sparer den eneste de mangle er flere steder at bruge deres produkt i
Kanon god ide og flot koncept.
Håber det lykkes at få flere danskere til at gå ud at spise, nu hvor det kan gøres til så flotte priser. Kan ikke andet end varmt anbefale det til alle! Ønsker selv at blive bedre til at bruge det :-)
Det ville blot være fedt med lidt mere liv i byen også efter butikkernes lukketid. Ja, så mangler vi bare et bedre klima og at butikkerne hopper med på den sydlandske tradition: siesta :-)
Nemt, enkelt og billigt
Du vil gerne spare penge, men ikke gå ned i standart.
Med Menucard for du det hele, og lidt til ;)
En god måde at få noget mere ud af madoplevelserne på
Menucard gør det lettere for dig at få det bedste fra den gastronomiske verden, til billigere penge.
Husk at bruge deres app, den er genial.
Dog er det ikke alle virksomheder, der er lige vilde med at tage imod kortet og give den rabat som kunden forventer, så husk at gøre opmærksom på, at du har kortet så snart du kommer ind og spørge hvad rabatten er, ellers risikerer du at de snyder dig.
Gode tilbud
Det er som er kendetegnede for Menucard er de gode tilbud. Konceptet er unikt og anderledes og inkorporerer de ting som kunder vægter; oplevelser, gode tilbud og effektiv service. Jeg har anbefalet flere venner at benytte sig af Menucard.
Yndlingsmenuen
Efter at have været en af de heldige ejere af Menucard i et halvt år, kan jeg kun skrive en ret så positiv anmeldelse.
Kortet fungerer super nemt med mobilapp'en og der er altid et sted tæt på, hvor kortet kan bruges.
Min eneste bekymring er, at kortet, til trods for de fantastiske rabatter, har betydet at mit takeaway-forbrug er steget en hel del:)
Genial koncept
Menucard er et genialt koncept, det giver gode rabbater hvor man kan se forskellen på priserne! istedet for at få de små studie rabbater på 5 til 10%.
Verdens fedeste ur!
Min oplevelse med Menucard.dk er super god. Jeg har ikke brugt deres kort til at spise ude med endnu, men til gengæld får jeg super gode tilbud hver dag. Et af de bedste tilbud jeg har fået, er på et ur, som jeg gav til min kæreste. Sat 70% ned. Ventede godt nok i 2 uger på at det kom, men da det så endelig dukkede op, var jeg helt vild med det. Senere har de så spurgt mig, om jeg vil være ambassadør for dem, og det synes jeg er fedt, at de sådan stoler på deres kunder.
4 stjerner. Den sidste får i ikke, pga. af vente tiden! Desværre :)
Mvh Nina
Et uundværligt kort i samlingen af plastikkort
Menucard er et super godt koncept, det giver mulighed for gode rabatter når fantasien og køleskabet er løbet tør for indhold. Det er således et uunværligt kort i enhver husholdning der holder af at spise ude engang imellem uden at blive ruineret og skulle leve af havregrød resten af måneden :D
Sublimt !!
Det er nu 6 mdr. Siden jeg valgte at bestille mig et menucard. Jeg havde hørt om det fra en veninde, så det skulle jeg da prøve . Jeg kommer selv fra Vejle af og der er der ikke så mange restauranter endnu der er med, men alt skal jo starte et sted, så det venter vi spændt på at der kommer. Men på en weekendtur til København behøves alt ikke at være som det plejer. Du behøves ikke og gå ind på den samme "kedelige" cafe, fordi pengene ikke rækker , eller kun bestille en isvand, da der ikke er råd til andet. Nej, man kan tage ind et sted som man ALDRIG ville være gået ind på før, og få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, for ikke flere penge end du ville havde givet det andet sted. Jeg er en utrolig stor fan af Menucard, og glæder mig til at følge dem i Danmark og på facebook, og se hvad der næste de finder på er :) Fedt fedt koncept, der kunne være banebrydende inde for andre brancher end kun mad . Det bliver stort , det bliver rigtig stort :-)
Godt koncept
Jeg fik kortet gratis og indrømmer, at der gik lidt tid før det blev taget i brug. Nu checker vi altid hvor der er rabatter før vi bestiller bord, men vi bruger det også bare til at spise lidt ekstra is til samme pris. Det eneste minus er dels, at det ikke er alle spisestederne, som lever op til menucards kvalitetløfte (så det kan godt svare sig at læse anmeldelser forud) og dels at der kommer så mange mails. Jeg orienterer mig hellere på facebook løbende og så når vi skal til at finde et spisested fx med GPS søgning for at finde noget i nærheden. Et lille tip: download app'en så du altid har kortet ved hånden!
Menucard - HVORFOR IKKE?
Menucard er et "Must have", hvis man bare er lidt i interesseret i at spare penge og gå på opdagelse i byen. Det giver gode rabatter og tilbud på nogle af de ting, du netop har brug for. Med app'en er det kun gjort endnu nemmere - hurtig at finde en god restauranter og finde betingelser for at sætte sig til bords. Menucard er virkelige nået man må eje! Kan varmt og kun anbefales!
GO FOR IT!
Perfekt, både som ansat og kunde!
Jeg er studerende og nyder utrolig godt af at få op til 50% rabat!!!!! På utrolig mange resturanter i Odense og generalt i hele landet.
Nem og god hjemmeside og rigtig god kundeservice jeg var i kontakt med.
Jeg var ansat som ambassadør for MenuCard og fik en fantastisk løn, alt jeg skulle var at dele et link på FB.
Elsker MenuCard og deres alt for fede koncept, plus alle de vilde Deals man får via. Menuspot.
MenuCard kan klart anbefales, hvis man elsker at få god mad, bare billigere!!!
5/5 stjerner er en underdrivelse :-)
Nemt og ny inspiration!
Det er et rigtig fedt koncept med masse af gode tilbud, og det er en fed måde at opdage nye produkter mv. Eneste umiddelbare minus er at der nogle gange kan forekomme lidt lang ventetid på bestillinger/levering.
Et tilbud du aldrig fortryder
MenuCard er et rigtig godt tilbud til alle. Det giver mulighed for at alle kan tage ud at spise ofte, uden at man bliver ruineret. Det er både billige og dyre restaurenter. Ud over spisesteder, har jeg ofte benyttet mig af ugens menuspot tilbud. I det hele taget er det et virkeligt godt tilbud, så hvis du får muligheden for at få dit menucard gratis som jeg gjorde, skal du gribe chancen og tage imod det ;-)
nyd god mad uden at blive ruineret
Med et menucard i hånden er du hjulpet godt på vej, hvis du godt kan lide at nyde mad ude. Det er en alletiders chance for at spise mere ude, uden at økonomien bliver ødelagt. Mange restaurenter har op til 50% rabat, men husk altid lige at tjekke menucards hjemmeside for den enkelte restaurent, da rabatterne og betingelserne kan variere i løbet af ugen. Generelt er der flere rabatter på hverdage. Kan virkelig anbefales til dem som godt kan lide at spise ude :)
Jeg kan spise luksus på budget
Min kæreste havde fødselsdag, og jeg havde en nærmest tom pung, men jeg kunne invitere ud på running sushi takket være MenuCard, som gav 30% på restaurenten :-) Er helt vild med konceptet - det får mig ikke til at føle mig ruineret, men glad og mæt.