Hele leuke site! Alles is overzichtelijk, maar ook de kleding is van erg goeie kwaliteit, en natuurlijk niet duur! Erg betaalbaar
Zobacz, co mówią recenzenci
Verkeerd item ontvangen en het goede niet ontvangen. Bevestiging retour ontvangen maar geen geld terug ontvangen. Al weken aan het mailen.. slecht contact..
Retourneren is bij dit bedrijf kennelijk erg moeilijk. Inmiddels wacht ik al 3 weken op een retour dat verwerkt moet worden. Ik heb al 2x contact opgezocht via Instagram maar uit hun zelf wordt er wei... Zobacz więcej
Snelle levering, prachtige kleding die ze verkopen. Helemaal blij met zo'n winkel
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Online fashion shop je bij de leukste musthave platform! Shop bij Memali de laatste trends op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Voór 16.00 uur besteld? Morgen al in huis! | Veilig betalen | Achteraf betaling mogelijk! | Modemusthave item...
Dane kontaktowe
Holandia
- memali.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Bestel hier niets!!!!!
Bestel hier niets!!!!!! Ik heb op 7 januari een retour gedaan. Ik heb een bevestiging gehad op 19 januari dat ze m’n retour in goede orde hebben ontvangen. Ondertussen heb ik nog steeds m’n geld niet terug. Meerdere mails gestuurd en via Instagram bericht. Ooit een mail terug gehad met de vraag wat ik retour heb gestuurd. Snel dit bericht beantwoord en vervolgens hoor je weer weken niets!!!!
Hele slechte service
11 februari een blazer besteld en nog steeds niks ontvangen... Ook nog geen mail dat het verzonden is.. Daarnaast wordt er niet gereageerd op mails, insta-dm en facebookmessenger… is toch schandalig. Wat een slechte service!!!!
Geld pas na meer dan 2 maanden ontvangen
Ik had een bestelling geplaatst en alles teruggestuurd. Ik kreeg mijn geld maar niet terug en geen reacties op de mail of via Instagram DM. Na heel lang proberen (al 2 maanden nadat ik een bevestiging heb gehad dat mijn retour ontvangen is!) heb ik aangegeven indien het geld niet binnen 48 uur op mijn rekening stond ik juridische stappen ging ondernemen. Toen reageerde ze ineens wel direct maar wisten ze niet meer wat ik terug had gestuurd dus moest ik dit zelf doorgeven. Na meer dan 2 maanden heb ik nu eindelijk mijn geld teruggekregen, als ik hier niet zelf achteraan had gezeten had ik dit waarschijnlijk nooit teruggekregen. Ik bestel hier nooit meer iets.
Retourneren is drama
Ik heb begin januari mijn bestelling geretourneerd. 19 januari de mail gekregen dat mijn retour in goede orde is ontvangen. Inmiddels nog steeds mijn geld niet terug. Al meerdere keren gemaild of een berichtje gestuurd via Instagram DM, krijg steeds de reactie dat de retour is doorgezet maar verder niks. Zonde want vond de kleding altijd erg leuk maar ga niet meer bestellen....
Bestelling niet ontvangen
Op 12 februari een bestelling geplaatst en betaald. Helaas tot op heden nog steeds geen pakket ontvangen. Vorige week een mail gestuurd en daarin werd verteld dat de bestelling deze week binnen zou komen. Maar nu ik een mail stuurde wordt mijn mail terug gestuurd en dus niet ontvangen?
Op de website staat: voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.
Onwijs teleurstellend hoe omgegaan wordt met klanten die enthousiast iets kopen. Hopen dat ik nog een reactie krijg via de socials.
Bestel hier niks!
Bestel hier niks!! Kleding dik een maand geleden retour gestuurd, maar helemaal geen reactie hierop. Al heel veel mails verder maar wordt gewoon niet op gereageerd.. Echt absurd! Kan fluiten naar je geld denk.. iemand een idee hoe je contact kan krijgen?
Update.. na slechte recensies en ook via Instagram een mail gehad. Alles is nu wel netjes afgehandeld
Super leuke bestelling ontvangen wat…
Super leuke bestelling ontvangen wat ben ik hier blij mee😊🥰
Retourneren..
Vorige week een mail gestuurd omdat ik online mijn retour niet kan aanmelden, hierop geen reactie gehad. Vervolgens via Instagram een bericht gestuurd waar ik ook geen reactie op krijg. Vervolgens nog een mail gestuurd, waarop wederom geen reactie. Iemand tips om contact te krijgen met dit bedrijf?
Retour proces slecht
In totaal 4x besteld hier, kwaliteit van de kleren zijn prima, niks op aan te merken maar retour proces wordt steeds slechter. De 3de keer dat ik retour heb gestuurd moest ik na 2 weken een mail sturen voor m’n geld en de 3de week kreeg ik m’n geld. Nu heb ik in januari besteld en wacht ik ondertussen al 4 weken op m’n geld. Ik heb mail binnen gekregen dat ze mijn retour in goede orde ontvangen hebben. Daarna radio stilte. Na 3 weken een mail gestuurd, vragen ze wat ik geretourneerd heb. Heb ik binnen 15 min een mail teruggestuurd en dan hoor ik gewoon ondertussen een week niks meer. Hopelijk krijg ik m’n geld nog wel terug!
Jammer memali.
Klantenservice en retour proces erg slecht
Helaas voor de 2e keer een slechte ervaring. Voorheen besteld en werden de pre-orders ipv 2 weken 4 weken later verstuurd.
De laatste 2 bestellingen met pre-orders werden weer laat geleverd. Inmiddels heb ik meerdere bestellingen geretourneerd en wacht ik al meer dan 5 weken op mijn terugbetalingen, terwijl ik bevestiging heb ontvangen dat mijn retourzendingen zijn aangekomen en binnen 14 dagen zouden worden terugbetaald.
Na 3 e-mails heb ik nog steeds geen reactie ontvangen. Ondertussen wordt er wel actief gepost op social media. Bizar slechte service erg teleurstellend.
Ik wacht al sinds 26 december
Ik wacht al sinds 26 december op een item die steeds maar niet op voorraad was. Al meerdere keren aangegeven mijn geld terug te willen maar ook hier word niks mee gedaan. Hele slechte service !!!
Ik ga hier zeker vaker bestellen er…
Ik ga hier zeker vaker bestellen er zijn zoveel leuke items !!😍
Altijd super leuke kleding en snelle…
Altijd super leuke kleding en snelle levering
Altijd snelle levering
Altijd snelle levering, en sbelle reactie bij retouren bij bv verkeerde maat. Bestel er regelmatig!
Mooie kwaliteit en leuke items ❣️
Paar jaar terug laarzen besteld ,wat…
Paar jaar terug laarzen besteld ,wat een top service was het. Snelle levering en goede kwaliteit ! Top site !
Mooie kleding en goede Service 🤍
Fijne meiden & leuke kleding 🤎✨
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.