Hele leuke site! Alles is overzichtelijk, maar ook de kleding is van erg goeie kwaliteit, en natuurlijk niet duur! Erg betaalbaar
Zobacz, co mówią recenzenci
Verkeerd item ontvangen en het goede niet ontvangen. Bevestiging retour ontvangen maar geen geld terug ontvangen. Al weken aan het mailen.. slecht contact..
Retourneren is bij dit bedrijf kennelijk erg moeilijk. Inmiddels wacht ik al 3 weken op een retour dat verwerkt moet worden. Ik heb al 2x contact opgezocht via Instagram maar uit hun zelf wordt er wei... Zobacz więcej
Snelle levering, prachtige kleding die ze verkopen. Helemaal blij met zo'n winkel
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Online fashion shop je bij de leukste musthave platform! Shop bij Memali de laatste trends op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Voór 16.00 uur besteld? Morgen al in huis! | Veilig betalen | Achteraf betaling mogelijk! | Modemusthave item...
Dane kontaktowe
Holandia
- memali.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
OPLICHTING!! Doe aangifte!
3 weken geleden besteld. Zou zelfde dag worden verzonden. Meerdere keren contact gezocht pas bij dreigen met aangifte reageerde ze en kreeg ik steeds valse beloftes: “er zijn net nieuwe plukjes binnen, einde van de week wordt verzonden” .
Ik verzoek iedereen om aangifte te doen ( incl ikzelf: politieagent) hoe meer aangiftes, hoe groter de zaak wordt opgemaakt en meer kans je hebt op geld retour! Benoem daarbij kvk nummer van hun: 59345047 + screenshot van je bestel bevestiging EN melding bij ACM Consuwijzer
NIET BESTELLEN
NIET BESTELLEN. Ik heb 2 maanden geleden een pre-order bestelling gedaan. Niks over gehoord, dus zelf gemaild. Een maand terug werd gezegd dat het onderweg was, maar AGAIN niks van vernomen sindsdien. Ik denk eraan aangifte te doen als ze niets leveren en/of terugstorten binnenkort. V-R-E-S-E-L-I-J-K BEDRIJF.
Leuke webshop
Leuke webshop. Leuke prijzen. Retour ook goed en snel geregeld.
Prachtige kleren en vriendelijk en…
Prachtige kleren en vriendelijk en hulpvaardig
Super fijne kleding en snel geleverd!
Ik wacht al weken op mijn geld van een…
Ik wacht al weken op mijn geld van een retour pakket.
Ik heb al meerdere mails verstuurd o.a. 2 mails van ingebrekestelling.
Ik ga serieuze stappen ondernemen als ik het geld niet terug krijg na dit weekend, het gaat om een fors bedrag.
Bij deze raad ik je aan hier niet te bestellen als je twijfelt over maten etc. En als je dus moet retourneren
27 december bestelling geplaatst
27 december bestelling geplaatst, werd oppeens een pre-order. Afgewacht , 26 januari e-mail gestuurd hoe het er mee voor stond. Ze gaven aan dat ze de week daarna binnen zouden komen en ik hem ontvang.. tot op heden niks ontvangen, gaat volgensmijj een hoop mis hier
Nooit geld terug ondanks retour is ontvangen
Bestelling 28 december besteld, 30 december bezorgd, 31 december retour gestuurd en 15 januari ontvangstbevestiging van de retour. Maar nooit mijn geld terug gekregen. Klantenservice reageert niet. Ik bestel hier nooit meer, gewoon €100 kwijt.
WAARSCHUWING BESTEL HIER NIKS!!
WAARSCHUWING BESTEL HIER NIKS!!! Helaas heb ik zelf van te voren geen revieuws gecheckt dan had ik hier nooit besteld. Ook ik heb mijn artikelen retour gestuurd maar de terugbetaling blijft uit. Via de mail en Instagram krijg je netjes een antwoord wat het ordernummer is en daarna stopt alle communicatie. OPLICHTERS
BESTEL HIER NIKS!!!!!!
BESTEL HIER NIKS!!!!!!! (OPLICHTINGSZAKEN)
21 januari een pre order besteld, zou voor 10 februari binnen komen in die week gemaild en bericht dat het de volgende week binnen zou komen.
Gewacht... geen pakket weer gemaild en via insta een bericht gestuurd totaal geen reactie meer mogen ontvangen. Op instagram nog steeds actief aan het posten maar reageren op mails ho maar.
Ik ben echt zo boos!!! ik vind dit zooo slecht!!!
Het geld ben ik gewoon kwijt en ben gewoon opgelicht.
Mensen bestel hier niets en lees de vele slechte recensies van andere die ook geen geld terug krijgen of de pre order niet binnen krijgen. Er is geen contact te krijgen met deze mensen.
Mijn favoriete online webshop
Mijn favoriete online webshop, goede kwaliteit en gewoon top items!
Zeer mooie items, goede kwaliteit
Zeer mooie items, goede kwaliteit!
Service is top!
Leuke kleding en heel vriendelijk😁
Super fijne kleding
Megali kleding is super mooi en fijn om te dragen. En ook zeer goed qua prijs. Fijne service en snelle levering.
Geen terugbetaling bij retour product
Ik heb op 20 december 2025 een pakket retour verzonden en zij hebben mij op
14 januari 2026 geïnformeerd dat zij dit ontvangen hebben, op 29 januari hebben zij geïnformeerd dat de retour is doorgezet, het is vandaag 2 maart en ik heb nog geen betaling ontvangen?
Dit kan niet een normale retour procedure zijn toch?
Andersom zouden jullie dit ook niet wensen als klanten jullie niet betalen.
Bestel hier niets!!!!!
Bestel hier niets!!!!!! Ik heb op 7 januari een retour gedaan. Ik heb een bevestiging gehad op 19 januari dat ze m’n retour in goede orde hebben ontvangen. Ondertussen heb ik nog steeds m’n geld niet terug. Meerdere mails gestuurd en via Instagram bericht. Ooit een mail terug gehad met de vraag wat ik retour heb gestuurd. Snel dit bericht beantwoord en vervolgens hoor je weer weken niets!!!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.