Na een lange 'pauze' weer eens de vriezer gevuld. Prijs kwaliteit verhouding is meer dan top, ook de producten van hoge kwaliteit. Plus goede bezorging.
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb bij megafood besteld omdat er ook voor € 5o besteld kon worden zonder verzendkosten. Dat scheelde toch weer extra kosten. Ik heb saucijzenbroodjes, kip kroketten en rundvleesbitterballen gekoc... Zobacz więcej
Ik was zeer gereserveerd maar de order en verwerking verliepen prima, inclusief de levering tijdig en netjes ingevroren. Wel was 1 product veranderd van een lekkere shashlick (kipspies met paprika... Zobacz więcej
Bezorging was goed desondanks het verkeer vanwege sneeuwval en gladheid op de weg ging het door. Bestelde producten zijn van goede kwaliteit en heerlijk van smaak. Blij dat ik met mijn familie zo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Mega Food Stunter
Napisane przez firmę
GRATIS IJSKOUD THUISBEZORGD
Vanaf 50 euro, zonder verborgen extra kosten zoals administratie of servicekosten.
Kwaliteits diepvriesproducten voor:
- HORECA
- Bakkers
- Slagers
- Hotels
- Consumenten
Vaak groot verbruik tegen erg lage prijzen, onder het motto: "Samen Tegen Voedselverspilling".
GRATIS geleverd thuis aan de deur, topkwaliteit, lage prijzen, wisselend assortiment.
Dane kontaktowe
Kennemerplein 20 Unit 15A, 2011MJ , Haarlem, Holandia
- +31 55 726 0010
- info@megafoodstunter.nl
- megafoodstunter.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Heel goede producten
Ik heb bij megafood besteld omdat er ook voor € 5o
besteld kon worden zonder verzendkosten. Dat scheelde toch weer extra kosten. Ik heb saucijzenbroodjes, kip kroketten en rundvleesbitterballen gekocht, de bitterballen en kroketten moet ik nog proberen dus dat weet ik nog niet, maar ik ga er vanuit dat ils het net zo goed smaakt als de saucijzenbroodjes dan maak ik me geen zorgen. Dus megafoodstunter daarom mijn 5 ✳️✳️✳️✳️✳️
Duidelijk website en prima levering
Nette communicatie als je ze belt
Nette communicatie als je ze belt, goede producten en goede levering. Wij zijn heel tevreden
Super mooie aanbiedingen
Super mooi en veel lekkere producten gescoord met een goede lage prijs en aanbiedingen.
Ik heb 2 maanden moeten wachten op…
Ik heb 2 maanden moeten wachten op gehaktballen, ze waren niet leverbaar in December en Januari.

Odpowiedź od Mega Food Stunter
Heerlijk ijs en vlotte bezorging
Heerlijk eten voor een goede prijs.
Goede producten , vriendelijke bezorging
Producten top.
Bezorging vriendelijk en op afgesproken dag.
Alles top.
Heel goede service en goede aflevering…
Heel goede service en goede aflevering volgens planning
Vertraging door sneeuw en ijzel
Vanwege sneeuw en ijzel, duidelijk gecommuniceerd, dat het wat later gaat worden. begrip hiervoor veiligheid voorop!
De saucijzen broodjes zagen eruit alsof…
De saucijzen broodjes zagen eruit alsof ze door een schredder waren gegaan.

Odpowiedź od Mega Food Stunter
goede service en de bezorger was zeer…
goede service en de bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam
Gemakkelijke site om te bestellen
Gemakkelijke site om te bestellen, vlotte levering, goede kwaliteit en een superprijs!
om 16h pas bericht dat de levering om…
om 16h pas bericht dat de levering om 16.20 is
beetje laat om een planning te maken op mijn vrije dag

Alles zoals afgesproken
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.