Ik heb bij megafood besteld omdat er ook voor € 5o besteld kon worden zonder verzendkosten. Dat scheelde toch weer extra kosten. Ik heb saucijzenbroodjes, kip kroketten en rundvleesbitterballen gekoc... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik was zeer gereserveerd maar de order en verwerking verliepen prima, inclusief de levering tijdig en netjes ingevroren. Wel was 1 product veranderd van een lekkere shashlick (kipspies met paprika... Zobacz więcej
Bezorging was goed desondanks het verkeer vanwege sneeuwval en gladheid op de weg ging het door. Bestelde producten zijn van goede kwaliteit en heerlijk van smaak. Blij dat ik met mijn familie zo... Zobacz więcej
Na een lange 'pauze' weer eens de vriezer gevuld. Prijs kwaliteit verhouding is meer dan top, ook de producten van hoge kwaliteit. Plus goede bezorging.
Informacje dotyczące firmy
O Mega Food Stunter
Napisane przez firmę
GRATIS IJSKOUD THUISBEZORGD
Vanaf 50 euro, zonder verborgen extra kosten zoals administratie of servicekosten.
Kwaliteits diepvriesproducten voor:
- HORECA
- Bakkers
- Slagers
- Hotels
- Consumenten
Vaak groot verbruik tegen erg lage prijzen, onder het motto: "Samen Tegen Voedselverspilling".
GRATIS geleverd thuis aan de deur, topkwaliteit, lage prijzen, wisselend assortiment.
Dane kontaktowe
Kennemerplein 20 Unit 15A, 2011MJ , Haarlem, Holandia
- +31 55 726 0010
- info@megafoodstunter.nl
- megafoodstunter.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Levering was mooi optijd en super…
Levering was mooi optijd en super tevreden over de producten
De bestelde producten kwamen…
De bestelde producten kwamen diepgevroren aan. De kwaliteit is uitstekend. Heerlijke voorraad in de vriezer voor weinig geld.
Omdat het allemaal nog fijn bevroren…
Omdat het allemaal nog fijn bevroren was, de vorige keer was veel al half ontdooid.
Nette chauffeur mooi op tijd.
De betrouwbaarheid. Het is zoals ze de producten weergeven.
Goede kwaliteit ,duidelijke communicatie,bezorging volgens afspraak.
Niets op aan te merken.
Verdwenen producten uit assortiment
Begin dit jaar heeft Megafoodstunter Diepvriesman.nl overgenomen met de belofte aan klanten dat het vertrouwde assortiment van diepvriesman zou blijven.
Meerdere producten welke ik al jaren bestelde zijn uit het assortiment gehaald.
Zelfs de kroketten en frikandellen staan er niet meer op.
Erg jammer....maar mij zijn ze kwijt als klant.

Odpowiedź od Mega Food Stunter
Ander afleveradres blijkt ladtig
De producten zijn prima. Helaas werd de opmerking over een ander afleveradres niet opgemerkt.

Odpowiedź od Mega Food Stunter
Goede producten
Goede producten, duidelijk in levertijd, berichtje vooraf als ze in de buurt zijn.
Voor mij een prettig bedrijf om mee samen te werken.
De levering van de chauffeur die het…
De levering van de chauffeur die het titaan de deur heeft gezet . De vorige chauffeur was nonchalant en zette alles gewoon aan de poort .
De sevice is helemaal top.
De sevice is helemaal top.
Mega Food Stunter is aan te raden.
Blij mee
Producten altijd lekker goed verpakking…
Producten altijd lekker goed verpakking altijd op tijd, lieverd producten is superlekker en supergoed
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding. Perfecte levering, vriendelijke man die geleverd heeft
Ik blijf deze lekkere broodjes…
Ik blijf deze lekkere broodjes bestellen. Zoals ik heb besteld is het ook geleverd en mooi op tijd geleverd.
Chauffeur was heel behulpzaam alles…
Chauffeur was heel behulpzaam alles goed gegaan zowel bestelling als aflevering
Doświadczenie Trustpilot