Medicheck AB Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag har efter blivit totalt nonchalerad av min VC idag fått så otroligt bra hjälp av Medicheck. Psykiatern Aleksandr Kulak var otroligt inkännande och medmänsklig. Han lyssnade och förstod min... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Enormt empatisk bemötande utav en duktig specialist inom psykiatrin som förstår och respekterar att man kämpar med sin diagnos. Det har verkligen rätt specialistkompetens för att ge en hälsofrämjande... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Läkaren är underbar men appen och kundtjänst gör att företagets tjänsteerbjudande inte fungerar! Appen har tekniska problem, så videosamtal funkar inte. Jag har inte fått samtal, endast sms från lä... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

1 stjärna är för mycket!! Otroligt sjuka priser, skulle förnya recept för 100kr men läkaren ville att jag skulle betala 700kr pluss för han ville ”se hur jag mådde” när det är en medicin som ska hjälp... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Lekarz
  2. również w kategorii:
  3. Klinika specjalistyczna
  4. Przychodnia lekarska

Napisane przez firmę

Medicheck AB är en svensk digital vårdgivare som gör specialistvård enklare och mer tillgänglig. Genom vår digitala plattform kan patienter träffa erfarna specialistläkare inom ett flertal medicinska områden – utan remiss och med korta väntetider. Vår ambition är att erbjuda trygg, tillgänglig och högkvalitativ vård där patienten står i centrum. Hos oss får du medicinska bedömningar, behandling och uppföljning från legitimerade specialister, oavsett var i Sverige du befinner dig. Vi välkomnar all feedback från våra patienter. Dina omdömen hjälper oss att utveckla våra tjänster och gör det lättare för andra att hitta till Medicheck.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 23

Napisz recenzję

Värdelöst!

Värdelöst!! Ingen ringde på bokad tid. Efter 40 minuter var mötet plötsligt ombonkat till en tid jag inte kunde.. avbokat på egen begäran som svar. Eftersom jag fick avboka den nya tiden.. Har skrivit och chattat utan svar att jag inte vill betala för mötet såklart. Inget svar än Efter 2 dagar. Anlita inte!!

16 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Företag som bara vill tjäna pengar…

Ett företag som bara vill tjäna pengar .
Varit i kontakt med dem för bedömning av hög puls och ojämn hjärtrytm . Fick rådet av en av deras specialister att utföra ett långtids EKG ,vilket jag gjorde för dyra pengar 1750 kr . När resultaten nu ska analyseras går det inte att få tid med den specialist som rekommenderade åtgärden .
Dessutom fungerade inte appen och uppkopplingen när jag var kontakt med dem första gången .
Dålig support med nonchalanta svar

6 marca 2023
Oceniono na 4 z 5

Jag har haft läkarkontakter fyra gånger…

Jag har haft läkarkontakter fyra gånger från januari utan några problem. Är jättenöjd med både bemötandet och vården. Jag kunde ta ut mina mediciner redan dagen efter.
Kundtjänsten har också varit hjälpsam. Man måste lära sig hur det fungerar.
Min tips är att använda datorn vid mötet.

12 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Läkaren lyste med sin frånvaro

Hade en bokad tid och loggade in fem minuter innan. Ingen dök upp. Fem minuter efter läkartiden får jag ett meddelande att mötet är slut och de vill ha recensioner. VA??? Et skämt eller? Vilket slöseri med tid. Testade detta för första gången och nu vet jag att det är inget alternativ. Nu gäller att få pengarna tillbaka, minns inte om jag redan betalat, måste kolla upp. Så dåligt!!

3 lutego 2023

Sämsta ever

Sämsta ever. Deras app fungerade inte alls och innan kundtjänst kunde göra något så var det försent och jag missade mitt läkarbesök. Så jag har betalat 250kr för exakt noll ting.
Kastat pengarna i sjön. Även via datorn var det problem och de kan tydligen inte få tag i sina läkare med så kort varsel för att be dem ringa på mobilen vanligt samtal fr dolt nummer. De kanske borde ha ett system där detta kan möjliggöras.
Är superirriterad och extremt besviken.

1 lutego 2023

Bluff och båg dessvärre

Bluff och båg dessvärre. 1. Omöjligt att ringa dem - hur är det ens möjligt att ett sånt företag får finnas? 2. Chatt fungerar inte på grund av "hög belastning". 3. Svarar i bästa fall på mejl med en mening.

18 stycznia 2023

Synnerligen dåligt fungerande plattform⛔️

Inget fungerar!
Jag försökt få kontakt med chatten för att boka ett provtagningspaket så som tidigar, det gick inte!! Lyckades via mejl få tag i en länk som efter mycket krångel ledde till en chatt. Efter mycket snack hit och dit skulle jag följa en länk till stället där man köper sitt provtagspaket. Väl där så fungerar ändå inte köpet och både länken och chatten är borta!! Lyckades aldrig hitta tillbaka till någon chatt för att fråga varför köpet inte går igenom! Försökte tre gånger!
Synd för min läkare Biserka Alagic är jättebra!! Hoppas hon byter ”företag” till ett som fungerar!!

4 grudnia 2022

VARNING

VARNING! Fullständigt värdelös nätläkare! Dålig till obefintlig återkoppling från deras s.k. "läkare". Ingen remiss skickad för provtagning, trots löfte, ingen journalföring m.m m.m.

17 listopada 2022
Oceniono na 3 z 5

Swedbank pay!! Fy på dem.

Hej. Jag är nöjd med min läkare. Har aldrig fått någon tidigare läkare som lyssnat på mina problem som Belal.

Det som drar ner betyget är deras aggressiva Swedbank pay fakturor med extra avgifter, jag valde faktura och betalar du inte inom 14 dagar för du nästan 100% påslag. Jag tog för givet att jag hade 4 veckor på mig att betala vilket man vanligtvis brukar ha men detta verkar vara Swedbankkontoret affärsidé att få in vinst marginalen på. Så tänk på det när ni väljer faktura. Blev något anti direkt på grund av att de är så snabba med att lägga på en påminnelseavgift. Men såklart slarv från mig att inte kolla upp detta ordentligt. Men inte en extra krona till Swedbank vid fler tillfällen. Usch o fy! Osmakligt.

26 października 2022
Oceniono na 1 z 5

Vid första mötet med hjärtspecialisten…

Vid första mötet med hjärtspecialisten Biserka Alagic var det första som mötte mig hennes gäspningar. När jag berättat om mina besvär sa hon att jag behöver göra långtids EKG. När jag hade frågor kring det hänvisade hon mig till chatten. Hon själv kunde inte svara på vare sig exakt pris eller hur många dagar man har den på sig. Chatten kunde berätta priset men inte hur många dagar den ska sitta på mer än att 5 dagar är det vanligaste, det behövde jag ta med läkaren sa dem. På deras hemsida står det att mätning sker under 7 dagar så då utgick jag ifrån att mätning kommer att ske mellan 5-7 dagar. när jag senare läser i journalen står det att jag ska ha den i 48 tim vilket jag inte fått någon info om tidigare. Jag ser även att journalanteckningarna inte riktigt stämmer och får då via supporten ett kostnadsfritt möte med samma läkare igen. Denna gång blir hon märkbart upprörd när jag förklarar att jag vill få journalen korrigerad. Hon säger med en irriterad ton att hon minns exakt ordagrant vad jag sagt och skrivit ner precis det och säger åt mig att jag inte fattar nånting och att jag nästa gång får vända mig till en annan läkare. otroligt oprofessionellt och otrevligt. Supporten är jag dock nöjd med, tycker att jag fick bra hjälp av dem.

14 października 2022
Oceniono na 2 z 5

Skulle boka ett möte via appen med en…

Skulle boka ett möte via appen med en hudläkare men när jag skulle ladda upp bilden på mitt utslag så hände det ingenting. Läkare skrev jag skulle ladda upp en gång till men samma sak där. Sen dagen efter så bokade jag ett till möte men en annan hudläkare men där fick jag inte heller chattat med honom, sen så skrev jag i deras chatt men dem fattade ingenting ändå. 200 hundra spänn blev jag av med där utan att ens få nån hjälp

29 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Psykiatrikern va jättetstressad och…

Psykiatrikern Dimosthenis Va jättetstressad och ville inte alls lyssna på mina frågor problem . Han hade dessutom problem med ljudet , ville inte heller föreslå hur vi skulle gå vidare utan hänvisade till min husläkare , pengar i sjön kan man säga efter att pratat med en person i myskläder 10 min. Det va inte det intrycket jag fick när jag såg bilden på personen. Ett gäng skojare . Betalade i förväg besöket som skedde via video . Sen får man Från Swedbank att man inte betalat dessutom lägre belopp än första gången

27 sierpnia 2022

Hemskt besviken på MediCheck

Hemskt besviken på MediCheck. Du får prata med en specialist, men hen kan absolut inget göra mer än prata i 15 ynka minuter om dina symptom och bekymmer. De kan inte beställa prover, kan inte skicka några remisser till andra riktiga vårdgivare och inte heller beställa röntgen. Behöver du ett recept så får du 1 uttag. De glömmer att själva återkoppla till sina patienter och missade att meddela en jag känner att medicinen bara skulle tas en viss tid = hen fick stora biverkningar. Livsfarliga! Så vad kan de göra? Sätta dit ett plåster... det är allt.
Lurar staten på pengar som istället skulle gå till riktiga vårdgivare. Gå inte dit!!!

12 lipca 2022

Bra!

duktiga och lyhörda, jättebra att denna hjälp finns när andra vårdenheter sviker

5 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

Fick diagnos ulcerös kolit,gick till…

Fick diagnos ulcerös kolit,gick till läkare på östra sjukhuset och kände mig så förvirrad, orolig och ledsen efter det besöket.
Hade frågor så jag ringde läkare Nikolaos. Otroligt kompetent och trevlig läkare! Kände mig lugn efter vårat besök. Alla tummar upp till honom 🌷

22 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

MediCheck AB och Colivia Sweden AB är…

MediCheck AB och Colivia Sweden AB är oseriösa företag.
MediCheck har avtal med Colivia som vaccinerar patienter in i kronas Apotek på Norra Fäladen i Lund.
Efter bokade tiden på vaccindagen följde jag (Far), kom Colivias personal om det var en sjuksköterska/undersköterska syntes inte, eftersom hon kom med ridstövel och ridkläder på sig direkt från ridning utan att ha på sig vårdkläder eller namnbricka på sig.
Jag blev helt förvånad och kunde inte säga varför med ridkläder med tanke på hyggen och virus smittning!? Jag sa att jag ser att du kommer direkt från ridning och jag ställde några tekniska frågor om Vaccinkort, journalföring och vaccinens dos o påverkan och etc… vilket hon inte kände sig bekväm med mina frågor.
Efter besöket anmäller oss till SOC att föräldrarna vill gifta bort dottern på fel grunder att:
- Dottern följde med en vuxen.
- Bara pappan pratade/inte dottern.
Så okunniga personal som jobbar med så oseriösa förtegen och det därför varnar om företagen och hoppas det blir en läxa för andra att undviker de nämnda oseriösa företagen.

3 lutego 2022

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej