Przyszedłem z zamiarem zakupu odtwarzacza CD. Na stoisku od razu podszedł do mnie Pan z obsługi sklepu , zapytał czym jestem zainteresowany i że służy mi wszelką pomocą. Jego doradztwo było dla mnie b... Zobacz więcej
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
Zapraszamy do MediaMarkt, sklepu z elektroniką. W naszym asortymencie znajdą Państwo wysokiej jakości laptopy, telewizory, smartfony, konsole do gier, sprzęt audio oraz sprzęt fotograficzny i biurowy. Oferujemy także najnowszy sprzęt AGD: pralki, lodówki, zmywarki, piekarniki, płyty indukcyjne, a także inne urządzenia AGD i RTV. W MediaMarkt gracze znajdą najnowsze gry i akcesoria komputerowe. Oferujemy dodatkowe usługi dla smartfonów, tabletów i wielu innych urządzeń. Dla wygody Państwa zakupów w MediaMarkt dostępna jest sprzedaż ratalna oraz transport z usługami na miejscu, montaż oraz konfiguracja zakupionych produktów. Oferujemy również odkup urządzeń elektronicznych.
Aleje Jerozolimskie 179, 02-222, Warszawa, Polska
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
😉 Zamówienie i rezerwacja przez telefon super sprawa☺️ super obsługa pozdrawiam

Odpowiedź od MediaMarkt Polska
Bardzo duży asortyment, jednocześnie pomoc pracownika przy wyborze konkretnego produktu!

Odpowiedź od MediaMarkt Polska
Brak jest zupełnej przejrzystości w sprawach zwrotów fizycznych… prawie fizycznie kupiła bym słuchawki, którymi finalnie jestem tak zawiedziona, że to głowa mała a była bym teraz w sytuacji że 1699,99 zł miała bym wyrzucone w błoto. Słuchawki na wystawie są już tak zniszczone że nie mogłam na ich podstawie podjąć decyzji…

Odpowiedź od MediaMarkt Polska
"Niestety,ale gdy zamówiłem grę, to na stronie było podane,że dostanę również gratisy z pre orderu, ale gdy odbierałem towar w sklepie to niekompetwntna Pani nie miała pojęcia o jakichś dodatkach. Kusicie, a nie wywiązujecie się tego co obiecujecie"

Odpowiedź od MediaMarkt Polska
Obsługa firmy MediaMarkt , całkowicie reklamacje pralki Beko b100 z dnia 27.03.2026. zlekceważyła .
Pralka oczekiwała na zwrot 1.5 tygodnia w końcu z łaski ją odebrała firma Zadbano , która również się nie spieszy z zwrotem na magazyn do Warszawy i do dnia dzisiejszego 19.04. pralka nie została zwrócona , a MediaMarkt nie chce zwrócić pieniędzy , mimo że reklamacja była zgłoszona 27.03 jako reklamacja z tytułu renkojmi. Nie pilecam zzakupów w firmy MediaMarkt , ponieważ zwlekają z zwrotem pieniędzy oraz sprawnym przeprowadzeniem reklamacji.
Zakupy w Media Markt to czysta przyjemność. Produkty są w dobrej jakości i cenie. Znakomity kontakt z infolinią i sprawne, rzetelne wyjaśnienia konsultantki, aby w finale odebrać produkty we wskazanym przeze mnie sklepie. Dziękuję.

Miła i konkretną obsługa

Odpowiedź od MediaMarkt Polska
"bardzo przyjazny i niezwykle szybki"

Odpowiedź od MediaMarkt Polska
Niech sprzedają to co klient zamawia. Zostałem oszukany w Opolu przez przez obsługę klienta

Odpowiedź od MediaMarkt Polska
Bardzo pomocny konsultant, szybka pomoc. Zdecydowanie polecam!

Odpowiedź od MediaMarkt Polska
Szybkość łatwość i brak nagabywania na inne produkty kupiłem to, co chciałem, a nie że kupiłem wszystko inne, czego nie potrzebuje