Meatery Ringsted Recenzje 247

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Oceniono na 5 z 5

Hyggeligt sted med rigtig dejlig mad og god betjening. Vi mødes i Ringsted 1 x om måneden med en tur til en lokal barber shop, hvor vi ta'r ud og spise bagefter. Der er mange fine spisesteder i byen,... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Mega dårlig mad/service men til gengæld mega dyrt👎🏻 Vi ankommer 8 mennesker kl 19 hvor vi har bestilt bord. Vi ville alle have plankebøf men det kan ikke lade sig gøre da restauranten er løb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dejlig oplevelse igen, vi fik anbefalet en tomahawk steak og den skuffede bestemt ikke! Virkelig saftig mør og stegt godt! Tilbehør osv var også helt perfekt, endnu et dejligt besøg her både madmæssig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dejlig og hyggelig atmosfære. Venligt og engageret personale. Stort udvalg af kød, hele vejen op til Wagyu for den med den tungere pung end cos, men den mere ydmyge ribeye jeg bestilte smagte godt o... Zobacz więcej

1. Kuchnia amerykańska

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

[M]eatery er Ringsted’s nye spændende Café & Restaurant. Vores moderne indretning er med til at give en hyggelig stemning, maden og kvaliteten altid i top.

4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Meatery

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Meatery Ringsted! Fra start til slut var servicen i top — personalet var både venligt, imødekommende og professionelle, og vi følte os virkelig godt taget imod.

Maden var utrolig lækker, især bøfferne, som var perfekt tilberedt, mørt og smagfuldt. Det var tydeligt, at der er fokus på kvalitet og gode råvarer — og det mærkede vi i hver eneste ret.

Atmosfæren i restauranten var hyggelig, og det var et sted, man virkelig kunne nyde sit måltid i ro og komfort. Jeg kan klart anbefale stedet til både en romantisk middag, en god aften med venner eller en særlig fejring.

Alt i alt en super oplevelse, og jeg kommer helt sikkert tilbage! 👍🏼

3 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Havde en skøn oplevelse i dag

Havde en skøn oplevelse i dag! Normalt vælger jeg altid bearnaise men den søde tjener rådede mig til at prøve deres hjemmelavede svampesovs og jeg må sige den skuffede ikke! Fantastisk valg til min mørbrad🤩

27 lutego 2026

Lækker smagsoplevelse

Det var en god restaurant oplevelse, lige fra tjener til det helt fantastiske kød der blev serveret for os. Vi havde bestilt tour de steak som helt klart kan anbefales hold nu k… hvor var det en lækker smagsoplevelse. Denne restaurant er bestemt et besøg værd.

Ekstremt lækkert måltid!

Er lige blevet færdigt med et ekstremt lækkert måltid! Hvor service og kvalitet er lige i top!

- Var faktisk lidt i chock over, hvor stor en cocktail man får, iforhold til andre spisesteder.

Oceniono na 5 z 5

Lækker ribeye med et godt udvalg af…

Lækker ribeye med et godt udvalg af tilbehør. Godt mør og perfekt stegt
Maden kom samlet til hele selskabet

Den bedste anmeldelse i verden
Vild god resturang mange medarbejdere der tog godt i mod en. God mad dliv helt vildt medt🥰☺️😋🤤😱 kan klart anbefales de kalde mig også en prinsesse som er helt rigtig😂🤗🤭😙😚😊🥰😍😝😱🤤

Oceniono na 5 z 5

Meatery Ringsted er et klart must try!

Meatery Ringsted er et klart must try, hvis man er til kvalitets kød der har fået lov til at modne, alt for at give gæsten en kraftig og saftig bid.

Min kone og jeg er kørt 40 minutter for at fejre min fødselsdag, da vi var blevet anbefalet Meatery af nogle i familien.

Jeg er en kæmpe kød elsker og er absolut IKKE blevet skuffet.
Prisen afspejler kvaliteten.
Er du som mig, så prøv Meatery Ringsted.

24 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Meatery materidt

Ankom 19.15 - fik vores mad 20.25. Tilbydes en kop kaffe på huset grundet forsinkelsen. Mad:: En grå, gennemstegt oksemørbrad (med klistret pebersovs) bøffen var bestilt medium. Tjener / manager? Spørger om det smager os. Må konstatere at bøffen ér gennemstegt- tilbyder lidt utydelig t en øl? Øh! Nej tak, Vi sidder og drikker rødvin…”vi finder på noget” siger han og forsvinder - vi ser ham aldrig igen.
Coleslaw fed og gullig. Bvadr!
Pommes fritetterne var udmærkede.
2 flade kopper kaffe som plaster? Dem fik vi helt naturligt på en italiensk i Nykøbing F oven på et bedre måltid til det halve af hvad vi kom af med på Meatery.
Smart i en fart - mindre professionelt
Ps. Lad være med at prøve at overtale kunderne til noget andet end det de bestiller- vi er ikke med i en konkurrence om højere omsætning.

14 lutego 2026
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej