Zobacz, co mówią recenzenci
Via Maximizd nieuw personeel gezocht voor mijn bedrijf én met succes! Vooraf ook eerlijk en geen gouden bergen beloofd zoals ik helaas wel eerder heb meegemaakt. Alles werd erg duidelijk uitgelegd en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij zijn positief over de reacties op onze wervingscampagne. We ontvangen veel reacties en daar zitten ook goede kandidaten tussen. Het contact over de campagne verloopt prettig. Er wordt actief meege... Zobacz więcej
It has been some time now, since we started working with Maximizd, all campaings have been executed professionally and quick. The results may vary depending on the requirements and focus area we have... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Agencja marketingu internetowego
- System śledzenia aplikacji
- Zarządzanie personelem
- Agencja interaktywna
Napisane przez firmę
Maak Impact Op Jouw Doelgroep - Nieuwe klanten, nieuw personeel, een grotere naamsbekendheid of meer volgers. Voor ons maakt het niet uit, maar voor jouw bedrijf is het essentieel: wij gaan altijd maximaal voor jouw doelstellingen.
Dane kontaktowe
Dijckerhoek 6, 2692GZ, 's-Gravenzande, Holandia
- 0619670677
- info@maximizd.com
- maximizd.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Met de expertise en het snelle…
Met de expertise en het snelle schakelen van Maximizd hebben wij de juiste nieuwe medewerkers gevonden!
Nieuwe collega's en meer naamsbekendheid
Samen met Maximizd hebben wij een campagne opgezet om meer personeel te werven. De content die wordt gebruikt om mee te adverteren maken wij zelf, Maximizd zorgt ervoor dat het bij de juiste mensen op hun scherm komt. We zien wel echt verschil qua resultaat bij verschillende vacatures voor verschillende afdelingen. Vacatures voor productiepersoneel wordt redelijk snel ingevuld. Kantoor personeel is wat lastiger om te vinden, maar hier zien we langzamerhand ook resultaat. Deze samenwerking loopt nu ongeveer een half jaar en we hebben al een aantal nieuwe collega's gevonden, dus wij zijn tevreden :)
Maximizd vind gemotiveerd personeel
Maximizd is de nieuwe manier om aan goed en gemotiveerd personeel te komen.
Met een zeer schappelijk tarief voor een campagne krijg je veel leads om een goede kandidaat uit te kiezen voor je vacature. Innovatief en doeltreffend !!!
Vakkundig Maximizd
Gasten van Maximizd zijn vakkundig en weten waar ze over praten. Ze denken mee en proberen het optimale uit de samen opgestelde doelstellingen te halen. Wij als Aircoland zijn zeer tevreden over de samenwerking!
Samenwerkingen met Maximizd verlopen…
Samenwerkingen met Maximizd verlopen goed, onze gedeelde klanten zijn hier erg over te spreken en blij met het resultaat dat ze behalen. Zeker een aanrader.
Zeer professionele en fijne partij om…
Zeer professionele en fijne partij om mee samen te werken. Handelen snel en efficiënt en hebben een goed inlevingsvermogen voor wat de klant belangrijk is. Hier krijg je waar voor je geld!
Top geregeld
Snel een nieuwe doelgroep bereiken en nieuwe klanten binnen halen was het doel. Dat is perfect gelukt met de hulp van Maximizd. Heel blij met de samenwerking.
Fijne gasten om samen mee te werken!
Fijne gasten om samen mee te werken. Je merkt dat hun gespecialiseerd zijn in het adverteren van vacatures.
Ik zal ze zeker aan iedereen aanraden!
Bob - JBB Packaging
Een top Team!
Het concept van Maximizd is wat je in deze tijd nodig hebt.
Een jong team die de weg weten op het internet en vooral de online platvormen.
Bespaarde ons bedrijf een hoop kosten door slimme online marketing!!
Enthousiast jong bedrijf met kennis van…
Enthousiast jong bedrijf met kennis van zaken die weten waar ze het over hebben. Maken ook nog eens waar wat ze beloven. Mijn ervaring is positief en ik beveel ze dan ook van harte aan!
Mooi bedrijf
Mooi bedrijf, de heren helpen hun klanten met passie en Commitment.
Serieus fijne gasten
Serieus fijne gasten! Snappen hoe je resultaat kunt behalen en nemen je mee in hun werkwijze. Contact is erg fijn, snel schakelen en duidelijk. En ook behoorlijk goed geprijsd! Absolute aanrader.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.