Samen met Maximizd hebben wij een campagne opgezet om meer personeel te werven. De content die wordt gebruikt om mee te adverteren maken wij zelf, Maximizd zorgt ervoor dat het bij de juiste mensen op... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Via Maximizd nieuw personeel gezocht voor mijn bedrijf én met succes! Vooraf ook eerlijk en geen gouden bergen beloofd zoals ik helaas wel eerder heb meegemaakt. Alles werd erg duidelijk uitgelegd en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij zijn positief over de reacties op onze wervingscampagne. We ontvangen veel reacties en daar zitten ook goede kandidaten tussen. Het contact over de campagne verloopt prettig. Er wordt actief meege... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Agencja marketingu internetowego
- System śledzenia aplikacji
- Zarządzanie personelem
- Agencja interaktywna
Napisane przez firmę
Maak Impact Op Jouw Doelgroep - Nieuwe klanten, nieuw personeel, een grotere naamsbekendheid of meer volgers. Voor ons maakt het niet uit, maar voor jouw bedrijf is het essentieel: wij gaan altijd maximaal voor jouw doelstellingen.
Dane kontaktowe
Dijckerhoek 6, 2692GZ, 's-Gravenzande, Holandia
- 0619670677
- info@maximizd.com
- maximizd.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Geen zorgen meer om socials met Maximzd
Het is een fijne partij om mee samen te werken. De berichten zijn informatief, duidelijk en creatief. Elke maand weer nieuwe ideeën en ze nemen echt de socials uit handen voor ons.
Erg verrassend hoeveel mensen er…
Erg verrassend hoeveel mensen er informatie hebben achtergelaten om onze vacature verder in te zien.
Na het versturen van een App hebben veel mensen teruggebeld. Hierdoor kregen wij een goede indruk voor het evt. maken van een kennismakingsgesprek.
Werving assistent bedrijfsleider
Fijne ervaring gehad met Maximizd voor de online werving van personeel. Ze komen hun afspraken na en scheppen realistische verwachtingen. Door hun tool hebben wij een geschikte kandidaat gevonden!
Een hele fijne club gedreven mensen die…
Een hele fijne club gedreven mensen die ons op een professionele en snelle manier aan nieuwe mensen heeft geholpen voor onze organisatie!
Veel reacties mogen ontvangen door de…
Veel reacties mogen ontvangen door de juiste campagne!!
Super geholpen! En het meest belangrijke "Eerlijke advies en hulp"
Mijn ervaring met andere marketingspartijen is niet altijd positief omdat "sales-traject altijd mooier blijkt dan de waarheid" en bij Maximizd "en consorten" wordt je echt geholpen met Recruitment & Leads. *Consorten wordt mee bedoelt dat je in een eerlijke netwerk terecht komt voor marketing hulp!
Energieke medewerkers met doelgerichtheid!
In onze zoektocht naar een bedrijfsleider hebben wij Maximizd ingeschakeld. Wij kregen daarbij een vaste contactpersoon aangewezen die in korte tijd goed in kaart wist te brengen waar wij naar opzoek waren. Onze campagne heeft eigenlijk maar een paar weken gedraaid, omdat onze geschikte kandidaat al snel tussen de aanmeldingen zat!
Goed en regelmatig contact
Goed en regelmatig contact. Prima werkwijze en het belangrijkst, resultaten. Zeker een aanrader. PS: bedankt voor het kerstpakket ;)
Topbedrijf!
Ik vind Maximizd een erg prettig bedrijf om mee samen te werken.
Ze zijn erg meedenkend, open, reageren snel en proberen door een goede samenwerking een zo efficiënt mogelijke campagne voor ons op te zetten.
Dit vertaalt zich in een groot bereik en een hoop aanmeldingen op onze vacature.
Via de “standaard” vacaturesites en via onze eigen social media kanalen kregen we veel minder aanmeldingen dan via de Maximizd-campagne.
Maximizd biedt een verfrissende en…
Maximizd biedt een verfrissende en laagdrempelige manier aan voor het werven van nieuwe collega's.
Jong team dat pro-actief meedenkt
Jong team dat pro-actief met je meedenkt om het beste uit de campagnes te halen. Wij hebben dankzij Maximizd inmiddels meerdere nieuwe collega's weten te contracteren.
In deze moeilijke tijd heeft Maximizd…
In deze moeilijke tijd heeft Maximizd toch voor een mooi aantal geïnteresseerden in ons bedrijf kunnen zorgen. Prima geregeld.
Maximizd weet wat ze doen!
Aanrader voor elk bedrijf dat groei als doel heeft. Ik werk al een aantal jaren met Maximizd en kan alleen maar lovende woorden delen. Fijne mensen om mee te werken, makkelijk in de communicatie en resultaat is altijd om over te spreken.
Super partij om mee samen te werken
Super partij om mee samen te werken, pro actief en zeer professioneel.
Goede dienstverlening!
Eerst was ik wat kritisch, maar Maximizd heeft het tegendeel bewezen bij onze eerste campagne. In de markt waar je het bijna moet opnemen 'tegen' externe recruitment partijen, biedt Maximizd een fijn alternatief. Ze handelen snel, professioneel, zijn betrokken en denken mee. Nu hopelijk ook succes bij onze tweede campagne...
Zeer prettige samenwerking!
Ik heb de samenwerking met Maximizd als zeer prettig ervaren. Naast de dienstverlening die je verwacht van Maximizd blijven ze continu met je in contact om te informeren of alles naar tevredenheid verloopt en of je in contact komt met de juiste kandidaten.
Fijne samenwerking, met resultaat...
De samenwerking met Maximizd verloopt op een fijne manier. We zijn zeer tevreden en het is ook zeer effectief, want de resultaten zijn er ook!
Maximizd professionals with great results
It has been some time now, since we started working with Maximizd, all campaings have been executed professionally and quick. The results may vary depending on the requirements and focus area we have set, however much better than we would have accomplished ourselves. Maximizd is able to offer you the full monty, pictures, short movies, texts etc.
Great people to work with and always short on the ball.
Echt een fantastische oplossing
Samen met Maximizd hebben we verschillende campagnes draaien voor het werven van nieuwe mensen. Door de expertise van het team komen we precies bij de juiste profielen op de radar en stromen de reacties binnen. Echt een fantastische oplossing in de huidige tijden.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.