I mistakenly purchased a finger prick glucose monitor thinking I was purchasing one that did not require finger pricks based off their pictures of the products. I failed to read the full description.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Onvolledige bestelling gekregen wel voor beide producten betaald. Ik heb gemaild, geen reactie. Via Facebook een bericht gestuurd, geen reactie. Partij die op de pakbon staat gemaild, geen reactie. Di... Zobacz więcej
2 weken geleden 6 december een bestelling geplaatst en niets ontvangen, 2x een e-mail gestuurd geen reactie, via Instagram geen reactie! Niet zo netjes en nog steeds heb ik mijn bestelling nog niet!... Zobacz więcej
Heerlijke smaak, top service! Snickerdoodle smaak besteld, echt geen andere eiwit die zo lekker smaakt!🙌🏼 Verder kreeg ik mijn bestelling persoonlijk de volgende dag overhandigt bij de sportscho... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kwaliteit voor een eerlijke prijs, betrouwbaarheid, transparantie en service. Dit alles verwerken wij in onze voedingssupplementen, overige producten en persoonlijke ondersteuning, om zo onze klanten de beste resultaten te laten behalen. Snelle levering en wij staan altijd klaar voor al je vragen! Naast het aanbieden van voedingssupplementen geven wij gratis persoonlijk advies voor ieder doel. Gewichtsverlies, vetverlies, spieropbouw, aankomen of een gezonde levensstijl toepassen, ons team staat klaar om je te helpen.
Dane kontaktowe
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Wat een super producten
Wat een super producten. De fattburner in combinatie met de whey proteïne en omega 3 behaal ik hele mooie resultaten mee. Op adviets van Martijn hiermee begonnen en ik houd het heel goed voel. De smaken vanille proteïne en de fatburners bevallen heel erg goed. Bedankt en op naar nog veel meer resultaat. Een aanrader☺☺☺

Snelle reactie top
Had vragen over de fatburner gesteld via Instagram dm de reactie erop was snel top!

Odpowiedź od Maximes
Ik heb de fatburner ontvangen
Ik heb de fatburner ontvangen. Ben hier erg tevreden over en dat voor een lage prijs. Bij andere winkels betaal je veel meer voor de fatburner terwijl ik die van maximes beter en lekkerder vind!
de fatburner is een aanrader!!
Snelle service en lekkere bananen…
Snelle service en lekkere bananen shake. Zou de volgende keer sowieso weer hier bestellen.

Odpowiedź od Maximes
Ik gebruik het nu een tijdje en ik kan…
Ik gebruik het nu een tijdje en ik kan niet anders zeggen dan geweldige producten. De whey banaan is heel lekker en de pre workout trekt mij echt door de workouts heen!

Creatine = aanrader!
Ik gebruik nu ongeveer een half jaartje de creatine van Maximeslifestyle en kan het iedereen aanraden die krachttraining doet! Ik ben er qua kracht echt super erg in vooruit gegaan sinds ik het gebruik. De creatine van Maximes is de monohydrate variant, oftewel, het beste van het beste. Bestellen dus, anders laat je gains liggen :)

Snelle en goede service
Snelle en goede service. Erg klantvriendelijk en de kwaliteit van de producten is ook goed!

Goede prijs-kwaliteit
Prijs-kwaliteit is een stuk beter dan dat van de meeste grote merken. Smaak van de watermelon-strawberry is niet heel zoet. Levering was ook heel snel! Zondag besteld, volgende dag in huis👌

Snickerdoodle whey smaak
De snickerdoodle whey is een van de lekkerste whey die ik ooit gehad heb. Helaas geen gratis verzending, wel snel in huis.

Snelle levering en hoge…
Snelle levering en hoge kwaliteitsproducten! Ik heb de whey protein snickerdoodle genomen en de pre workout, over allebei ben ik erg tevreden.
Echt een aanrader!

Odpowiedź od Maximes
Ik heb de protein pancakes mogen…
Ik heb de protein pancakes mogen ontvangen en ik vind ze top!
De structuur is totaal niet droog, wat vaak bij andere protein pancakes wel zo is. Ook vind ik het fijn dat de smaak naturel is, waardoor je verschillende toppings kunt gebruiken. Zowel zoet als hartig!

Odpowiedź od Maximes
Onlangs besteld netjes op tijd binnen…
Onlangs besteld netjes op tijd binnen en producten zijn van goede kwaliteit! Geen bijwerkingen of problemen zoals ik bij de meeste supplementen heb gehad.

Odpowiedź od Maximes
Dikke aanrader voor elke sporter!
Top producten en zeer authentieke smaken.
Dikke aanrader voor iedereen die sport.
Ook qua prijs en kwaliteit zeer goed in verhouding.
Bedankt!

Snelle bezorging
Snelle bezorging. Ik moet het resultaat natuurlijk afwachten want ik heb het net 1 dag in huis ( capsules). Maar ik ben vol goede moed!

Eerste aankoop
In de eerste instantie heb ik een product gekocht, wat voor mij niet geschikt blijkt. Per mail ben ik zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan, en heb ik zo als het lijkt een prima alternatief gevonden. Helemaal top!
Ik raad maximuslife style zeker aan al is het voor goed en eerlijk advies.

Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, en erg fijne klantenservice, die je met alles willen helpen!

Betrouwbaar en snel
Whey proteïne en de fatburner besteld. Super lekker, veel beter dan andere merken en nog goedkoop ook. Snelle levering en een hele vriendelijke klantenservice.
Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier voor supplementen en advies!

Odpowiedź od Maximes
Niks slechts over te zeggen
Wat een topper zeg ik maak maximes al mee vanaf het begin en als je kijkt wat het effect is dan is het gewoon wauw wat een top supplementen verkoopt dit bedrijf super blij dat ik maximes heb ontdekt jaren terug tot de dag van vandaag gebruik ik zijn supplementen met plezier ik heb alles geprobeerd maar deze werken bij mij absoluut het beste en helpen mij de dag door ga zo door topper

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.