Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

I mistakenly purchased a finger prick glucose monitor thinking I was purchasing one that did not require finger pricks based off their pictures of the products. I failed to read the full description.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Onvolledige bestelling gekregen wel voor beide producten betaald. Ik heb gemaild, geen reactie. Via Facebook een bericht gestuurd, geen reactie. Partij die op de pakbon staat gemaild, geen reactie. Di... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

2 weken geleden 6 december een bestelling geplaatst en niets ontvangen, 2x een e-mail gestuurd geen reactie, via Instagram geen reactie! Niet zo netjes en nog steeds heb ik mijn bestelling nog niet!... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heerlijke smaak, top service! Snickerdoodle smaak besteld, echt geen andere eiwit die zo lekker smaakt!🙌🏼 Verder kreeg ik mijn bestelling persoonlijk de volgende dag overhandigt bij de sportscho... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Fitness i dietetyka
  2. Sklep z żywnością dla sportowców
  3. Sklep z witaminami i suplementami

Napisane przez firmę

Kwaliteit voor een eerlijke prijs, betrouwbaarheid, transparantie en service. Dit alles verwerken wij in onze voedingssupplementen, overige producten en persoonlijke ondersteuning, om zo onze klanten de beste resultaten te laten behalen. Snelle levering en wij staan altijd klaar voor al je vragen! Naast het aanbieden van voedingssupplementen geven wij gratis persoonlijk advies voor ieder doel. Gewichtsverlies, vetverlies, spieropbouw, aankomen of een gezonde levensstijl toepassen, ons team staat klaar om je te helpen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

Fatburner

N.a.v. de vele positieve reacties de fatburner besteld.
Het product was wellicht niet voor mij het juiste maar de afhandeling was super verlopen. Mijn complimenten

1 maja 2022

Odpowiedź od Maximes

Helaas heeft de fatburner niet geboden wat je ervan had verwacht. In ieder geval fijn om te horen dat de afhandeling goed is verlopen.

Als je toch nog vragen hebt over ons of de producten mag je natuurlijk altijd contact opnemen. Wij staan klaar voor je! ;-)

Team Maximes

Oceniono na 5 z 5

Helemaal blij dat ik dit merk heb…

Helemaal blij dat ik dit merk heb gevonden voor mijn voedingssupplementen. Eerst haalde ik bij de grotere webwinkels maar deze zijn te duur geworden en ik ervaarde vaak problemen.

Heb nu een keer besteld bijj maximeslifestyle en dat blijf ik zeker doen!! Overzichtelijke webwinkel met veel uitleg, snelle en goede ondersteuning via whatsapp wat heel fijn verliep.

Als laatst nog de producten wat niet onbelangrijk is: mooie verpakking, snelle levering, heerlijke smaken en echt uitstekende kwaliteit!

Jullie hebben er een hele tevreden klant bij, 5 sterren zeker waard!👌

30 kwietnia 2022

Odpowiedź od Maximes

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over alles.

Oceniono na 5 z 5

Heb fat burner omerga 3 en proteïne…

Heb fat burner omerga 3 en proteïne shake gehaald ben echt heel blij ben al 5 dagen bezig en voel me echt heel goed. Tussendoortjes geen trek erin genoeg van die shake en fat burner. Met avond eten eet ik gewoon alles maar merk ben heel snel vol. Ben heeeel blij en tevreden .

28 kwietnia 2022

Odpowiedź od Maximes

Wat super om te horen dat alles zo goed bevalt, nu op naar mooie resultaten!

Bedankt voor je review.

donderdag besteld vrijdag binnen

donderdag besteld vrijdag binnen
netjes verpakt top service 👍

25 kwietnia 2022

Odpowiedź od Maximes

Goed om te horen dat de bestelling snel binnen was en de rest ook bevalt.

Net begonnen

Net beginnen
Dus resultaat nog niet echt bekent
Maar het contact is top goede service
Op alle vragen snel antwoord echt top
Veel tips
Super blij mee
En de fatBurner geeft me in elk geval nu al een vol gevoel waar door ik slecht / teveel voeding laat staan
Begin is goed

22 kwietnia 2022

Odpowiedź od Maximes

Fijn om te horen dat de service en de fatburner goed bevalt. Nu op naar mooie resultaten!

Oceniono na 5 z 5

Ik heb de vegan shake ivm melk…

Ik heb de vegan shake ivm melk allergie.
Ik vind hem echt super. Je kan eindeloos variëren.
Ik gebruik hem als ontbijt shake.
Echt een aanrader.
Als je vragen hebt kan je altijd bij maximes terecht. Toppers!!!
Ik wacht op de nieuwe vegan lijn.

22 kwietnia 2022

Odpowiedź od Maximes

Heel fijn om te horen dat de Vegan Protein goed bevalt in verband met je lactose allergie. Als je verder nog vragen hebt mag je altijd contact opnemen met ons.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, betaalbaar en hele snelle service!! Beter dan waar ik voorheen bestelde.

20 kwietnia 2022

Odpowiedź od Maximes

Super om te horen dat alles goed bevalt, bedankt voor je review!

Oceniono na 5 z 5

Aanrader als je niet tegen lactose kan!

De Vegan proteïne eiwitshake is een aanrader als je niet tegen lactose kan. De shake mixt lekker met melk en water. Daarnaast heeft het een prima smaak!

14 kwietnia 2022

Odpowiedź od Maximes

Geweldig om te horen dat de vegan protein goed bevalt, bedankt voor je review!

Snelle verzending

Snelle verzending, de volgende dag al in huis! Goed product en goedkoper dan soortgelijke producten bij andere aanbieders.

12 kwietnia 2022

Odpowiedź od Maximes

Fijn om te horen dat de levering snel was en alles goed bevalt, bedankt voor je review!

Oceniono na 5 z 5

Super lekkere en goede supplementen

Super lekkere en goede supplementen! Heel erg van van de snicker doodle eiwit shake!! En verder goede service:)

11 kwietnia 2022

Odpowiedź od Maximes

Super om te horen dat de whey protein snickerdoodle en ook de rest goed bevalt, bedankt voor je review!

Oceniono na 5 z 5

Scherpe prijzen en echt uitzonderlijke…

Scherpe prijzen en echt uitzonderlijke smaken. Snickerdoodle eiwitpoeder kan je werkelijk overal doorheen doen, de smaak is top.

8 kwietnia 2022

Odpowiedź od Maximes

Super om te horen dat de whey protein snickerdoodle zo goed bevalt, bedankt voor je review!

Langwerkende lekkere preworkout!

Ik gebruik de preworkout van Maximeslifestyle sinds kort en het is echt een aanrader! Het werkt snel en lang. De smaak is ook erg lekker wat ook belangrijk is! 😬

6 kwietnia 2022

Odpowiedź od Maximes

Heel fijn om te horen dat de pre workout goed bevalt, bedankt voor je review!

Ik ben zeer tevreden 😁

Ik ben zeer tevreden 😁

Snelle levering, goed advies veel keus.
En heel fijn voor vragen of advies altijd bereikbaar.
Zeker een aanrader.

Monique

6 kwietnia 2022

Odpowiedź od Maximes

Super om te horen dat alles goed bevalt, je mag ons altijd contacten bij andere vragen.

Shake aardbei 🍓

Gisteren de shake binnen gekregen aardbei smaak,vandaag mee begonnen en vind hem heerlijk !
Nu op naar de mooie resultaten 😁🙏

5 kwietnia 2022

Odpowiedź od Maximes

Geweldig om te horen dat de aardbei zo goed bevalt, bedankt voor je review!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej