Kvaliteten var helt i bund og portionerne er virkelig små bestilte en "stor" kaffe, koppen var stor den var bare kun fyldt halvt op. Hvis man skal sammenligne med McDonald så er max sundae halvt så s... Zobacz więcej
Var på Max på Gammeltorv.Kaffen smagte ikke af kaffe maden var MEGA dårlig toilet ikke noget toiletpapir ikke noget toiletbræt 4ud af 5skærme hvor man bestiller med var i stykker hvis man vil blive og... Zobacz więcej
Har aldrig prøvet en ringere kundeservice eller dårligere mad. Først får man serveret 3 kolde burger dem får jeg ombyttet til nogle halv varme, i den ene burger dukker der et hvidt stykke plastik op... Zobacz więcej
Det er værste og dårligste burger jeg har spist i hele burger Max i Norge og Svergie det kan ikke være sånn hos Max berger !!! Hva skjer ? Jeg har kjøpt burger med extra avokado men den kommet som... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Velkommen til Max i Danmark.
8600, Silkeborg, Dania
- maxhamburger.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Var i Max i Herlev i dag
Var i Max i Herlev i dag. Bearnaise burger uden bearnaise, fritterne var kolde, til gengæld var de sorte. 4 ansatte til at placere den bestilte mad på bakker. Måske tre af dem burde lave mad i stedet.
Pil op: Colaen var god.
Pil ned: Afdelingen i Ishøj er endnu værre, der taler de ikke dansk.
Pil op: De svenske afdelinger er meget..meget bedre! De danske, såkaldte restauranter, er direkte pinlige! Den bedste Max jeg endnu har besøgt, er den i Mjölby.
Max i Danmark ender nok ligesom KFC.
Denne standard i praktiserer nu, kan i simpelthen ikke være bekendt. Det er virkeligt ringe. Vil hellere sutte den af på en strandvasker end komme igen!
Betalte 89 for en bearnaise burger med…
Betalte 89 for en bearnaise burger med bacon og den var meget meget lille baconet var ikke sprødt Og der var ikke noget bearnaise i
Betalte ågerpris
Betalte 237 kr. for 4 burgere der skulle koste 20,- pr. stk. plus en milkshake. Ham der tog imod bestillingen i drive-in’ talte så gebrokkent engelsk at han havde svært ved at forstå ordet “cheeseburger”
Har henvendt mig i butikken for at få penge tilbage, men det kan de ikke finde ud af. Så skal jeg skrive til Max, hvilket jeg også har gjort, men de svarer ikke.
Det rene bondefangeri!!!
Vi kørte til Max burger i Ishøj og var…
Vi kørte til Max burger i Ishøj og var de eneste i deres drive in og allerede der burde vi nok have været nervøse. Vi fik to ud af to forkerte burgere og blev ikke spurgt hvad vi skulle have af drikke, hvad str menuer skulle være eller hvad vi ville have at dyppe i. Da vi så endelig får maden skal jeg diskutere med en der ikke forstår et klap dansk om hvor vidt vi mangler en Cola hvor hun skal hente en anden for at hun skal “bekræfte” at vi mangler den. Vi kommer aldrig på den restaurant igen når der ligger udemærket både mcd og burger king i samme område.
Ikke pengene værd
Ikke pengene værd, små burgere, små milk shake, alt for dyrt 🤬
Personalet er så sløve, at slapper de mere af, så d.. de sgu
Alt i alt r.. kedelig oplevelse
Her er møg beskidt og hygiejne, føj 🤮
Virkelig dårlig shakes
Besøgte max burger ishøj. Har drukkede deres luksus shake flere gange. Men de sidste 2 gange har det virkelig været dårligt. Deres milkshake er meget vandet og har intet smag. Spild af penge. Bestilte deres is også og den kop isen kom i var meget lille. Milkshakene var kun halvfulde. Besøger aldrig max igen
Hovedbanegården Max
Hovedbanegården Max, kødet smagte virkelig skidt, kogt kød underlig konsistens.. det gør jeg ikke igen.. rengøring er nok ikke noget man går op i ..hygiejne er lige nul.
Prøvede en dobbelt cheeseburger
Prøvede en dobbelt cheeseburger, på hovedbanegården og ærlig, det kød smagte skidt, kogt kød underlig konsistens.. det gør jeg ikke igen.. rengøring er nok ikke noget man går op i ..
Klamme toiletter og lige så klam medarbejder
Jeg var på Max burger i går aftes, på Gammel torv 4 i københavn og bestille noget mad. Mens min mad blev lavet, så gik jeg ud på deres toilet. Det var ulækkert, der lå papir udover det hele næsten og der var urin på brættet og gulvet, så jeg vente mig hurtigt om og gik ud igen.
Da jeg kommer ud, ser jeg personen som stod for pomfritterne, pudse næse. Så tænkte jeg, at nu går han vel hen og vasker sine hænder bagefter. Nej det var ikke tilfældet… han tog sig til næsen bagefter og gik derefter i gang med at tage et papirspose op til pomfritter, puste ned i den for at åbne den og følger op med at stikke den hånd han havde brugt til at tørre sin næse med, ned i selv samme pose…
Så bad jeg ham venligt om ikke at bruge den pose og gå hen og vaske fingre, eftersom han lige har gjort ovennævnte.
Han havde så den utrolige frækhed at bede mig om at tale pænt og ikke bestemme over hans arbejde.
Jeg gik direkte hen og bad hans manager om at tage en alvorlig snak med ham og så fik jeg pengene tilbage inden jeg gik.
Jeg sætter ikke min fod i den biks igen…
Dårligste burger til dato
Dårligste burger til dato!
Knas tør kylling dressing svarende til hvad der kunne være på min lille finger.
Samtidig mega lang ventetid trods vi var de eneste i drive in.
Virkelig dårligt
Købte en dobbelt cheeseburger i går, og det er den værste burger jeg har fået i årevis. Tydeligt med 2 intetsigende bøffer fra fryseren, smagte virkelig af ingenting. Til gengæld gik der 10 minutter før jeg fik maden, og andre der havde bestilt efter mig fik udleveret deres mad før mig...bliver svært at opretholde min boykot af de to store hvis dette er alternativet...
Fint sted men lidt slidt.
Maden og restaurantet er okay, men toiletterne mangler en kærlig hånd med maling på mest døren og radiatoren og til til tider rengøring.
Heller ikke meget plads på toiletterne, men de er også ældre end restaurantet 😊.
Bedste chicken burger i Danmark !🇩🇰
Bedste chicken burger i Danmark !🇩🇰
Ringsted
Ringsted: En stjerne for rigtige gode milkshakes. Resten var ikke noget at råbe hurra for. Fik 2 dobbelt cheeseburgere der var så kolde, at osten ikke engang kunne smelte. Deres mozzarella sticks smagte kun af friture fedt.
2 gange i træk med meget uappetitlig…
2 gange i træk med meget uappetitlig servering. Jeg gider ikke mere nu.
Ringeste fast food nogensinde
Ringeste fast food nogensinde. Føj hvor er det dårligt. Varer mangler, dårlig kvalitet, koldt, sammenklasket.
Der serveres iskolde burger og…
Der serveres iskolde burger og pommefritter på Gammel Torv, med en dårlig undskyldning om, at de har travlt. Aldrig har jeg hørt nogen dårligere undskyldning.
Skulle ikke have haft nogen stjerne overhovedet.
Max burger Ishøj
Max burger Ishøj
fornuftig tid på junkfood
men når det er at man har et personale, som der ikke er uddannet nok til at skifte licens Cola eller licens kulsyre Så er det for ringene.
og 1 medarbejder i Max burger i Ishøj,
Det er ikke i orden, og så er det heller ikke orden at der er nærmest frostgrader vi snakker om den under lovpligtige 16 grader,
Max burger er dårlig overalt, og jeg kan da godt forstå der er mange anmeldelser
Rigtig lækker mad
Rigtig lækker mad. Det hele er fint det går stærkt og rigtig god service. Priserne er rigtig gode og de har et lækkert udvalg af mad. Man bliver mødt at flinke medarbejdere og alle har godt humør. Overall mega god oplevelse
Jeg ville give dem nul stjerner hvis…
Jeg ville give dem nul stjerner hvis jeg kunne.
for det første så bestilte jeg maden via hjemmesiden og det var i god tid ca 2 timer før og så skulle vi stadig vente ca 8 minuter længer.
Og hvad maden angår så råber jeg ikke hura for den smule man får for sine penge meget små burger og pomfritter.
og så kommer vi til det der ødelage helle min mad og jeg måtte smide det ud alt sammen de kom rigtig meget chili i min mad til tros for at jeg havde frabedt mig chili da jeg ikke kan tåle det på nogle måde.
Øv siger jeg bare ca 300 i skraldespanden.
Så gå aldrig til MAX brug jeres penge på noget beder mad.