Kvaliteten var helt i bund og portionerne er virkelig små bestilte en "stor" kaffe, koppen var stor den var bare kun fyldt halvt op. Hvis man skal sammenligne med McDonald så er max sundae halvt så s... Zobacz więcej
Var på Max på Gammeltorv.Kaffen smagte ikke af kaffe maden var MEGA dårlig toilet ikke noget toiletpapir ikke noget toiletbræt 4ud af 5skærme hvor man bestiller med var i stykker hvis man vil blive og... Zobacz więcej
Har aldrig prøvet en ringere kundeservice eller dårligere mad. Først får man serveret 3 kolde burger dem får jeg ombyttet til nogle halv varme, i den ene burger dukker der et hvidt stykke plastik op... Zobacz więcej
Det er værste og dårligste burger jeg har spist i hele burger Max i Norge og Svergie det kan ikke være sånn hos Max berger !!! Hva skjer ? Jeg har kjøpt burger med extra avokado men den kommet som... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Velkommen til Max i Danmark.
8600, Silkeborg, Dania
- maxhamburger.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Ikke imponerende
Og sige, at vores tur til Max burger var en lækker og kulinarisk oplevelse, ville være noget af en overdrivelse.
Bevares ikke fordi vi forventede michelin mad, men noget man kunne spise. Dette var ikke tilfældet her.
Lad os starte med det vigtigste, Pommesfritterne. Pommesfritterne var ikke gode, de var bløde, kolde, usaltede og tørre (hvordan en pommesfrit kan gøres tør, vides ikke men imponerende).
Burgerne var okay, lidt kold men okay fyld. Proportionerne var lidt off. Men man fik det der stod der ville være i.
Normalt er vi af den overbevisning, at når der Chilicheese tops, så smider man dem ikke ud, så spiser man dem! Derfor gjorde det ondt, at disse chilicheese tops måtte blive smidt ud (efter gentagende forsøg på at smage dem).
Ja øh, mozzarellasticks ingen kommentar. En overdrivelse at de havde noget med ost og gøre.
Sodavandene var gode, godt gået👍🏼
Serverede råt kød.
Serverede råt kød.
Jeg var forbi max burger på strøget, hvor der var utrolig travlt, da det var en weekend nat og alle unge skal have mad på den tid.
Jeg stod pænt i kø i 20 minutter for at vente på min mad, hvorefter jeg modtager den og går hjem. Da jeg kommer hjem finder jeg ud af at bøffen overhovedet ikke et stegt og er rå! Det er utrolig ulækkert og sidste gang jeg kommer der igen.
Hej 🤠 Jeg kan slet ikke genkende alle…
Hej 🤠 Jeg kan slet ikke genkende alle de negative anmeldelser af MAX Hamburger. Jeg besøgte afdelingen i Herlev i november. Kom som den første, lige da de åbnede kl. 10:00. Superfin betjening, kokken serviceminded,- og burgeren,- WOW, den var god 🤪🤪🤪 Kommer meget gerne igen 🤗🤗🤗 Mvh. Mads.
MAX BURGER ISHØJ FØJ
MAX BURGER ISHØJ Hvis jeg kunne give nul stjerner så havde jeg gjort det ! Virkelig ulækker mad kyllingen var overhoved ikke sprød det lignede tværtimod en klam sko sål! Da jeg fortæller personalet at det ikke er det på billedet for der reklamere i med den er sprød og det var den her slet ikke i nærheden af der var ikke engang rasp på omg ! Personalet var jo pisse ligeglade og fatter ikke en meter. Ikke nok med det så står hende der laver mad og piller sig i ansigtet og hoster i hånden vel og mærket vasker hun ikke hænder efter . Totalt rotte rede
Piv endelig service
Piv endelig service. I drive in var der ingen kontakt og vedkommende forsvandt hele tiden, da han brugte tid på flere ting. Den ene bearnaise burger fik vi uden løgringe. Burgerbollerne var bløde. Han lagde til en milkshake på til 33,- uden vi bedte om det. + ingen sugerør. Virkelig dårlig oplevelse. Det bliver Mc’d og Burger King fremover.
Max Ringsted
Så dårlig oplevelse, vi bestilte online for så at skulle hente det i butikken. Da vi var kommet hjem manglede der en bruger, sugerør og bacon i en burger. Burger bollerne var helt bløde. Kommer der aldrig der igen. Alt for dyrt til den dårlige kvalitet.
Max Ringsted
Max Ringsted. En ok burger, men har fået bedre. Deres chili cheese fries har intet med cheese at gøre. Jalapenjos var iskolde og “osten” smagte bare af dressing. Nuggets var gode med rigtig kylling. Tja, ved ikke om vi kommer igen.
Ringsted så skuffende
Vi var i dag på den nye max i ringsted. Så skuffende og dårlig burger, bøfferne var kogt og så blød bolle. Det var slet ikke pengene vær, alt for dyrt. Og der var så meget larm tros der ikke var fuldt op. Sætter ikke mine ben der igen.. øv øv
MAX Grand Buffalo Chicken Menu 👎
MAX Grand Buffalo Chicken Menu 👎
I ordered this meal to Go
Half of the fries were sweet potatoes. I Didn't order that!
The Chicken “ if it really was Chicken ” were wet’n soft like it was a meatball doug and then on top with a handful of fresh onions.♨️🤮
My drink should have been a regular Coke but the staff must have forgotten to switch the Coca-Cola essens, because there were absolutely no Cola taste at all..
I threw it all In the waste bin. And didn't Care to Go back and complain.
💸💸💸💸
Øv øv øv!!
Mig og min veninde var skide sultne og tænkte at tage på max. Vi bestille vores mad og ventede. Og vi ventede i laang tid. så fik vi endelig vores mad, men ordren var helt forkert. vi fik ikke hvad vi havde bestilt, og da vi påpegede det, sagde medarbejderen at det ikke var rigtigt. Man følte sig til besvær og skulle endnu en gang vente lang tid på at få sin rigtige mad. Servicen var ikke helt i top, man følte sig ikke velkommen og fik ingen smil. Virkelig en øv oplevelse, og ikke et sted, man får lyst til at besøge igen.
har i dag bestilt mad og drikke hjemme…
har i dag bestilt mad og drikke hjemme fra kom og hentede det, fik det i en stor pose, da min søn kom hjem med det manglede vi vores drikke.Vi ville ringe til Max burger, men vi fik bare en dame der sagde at de ikke havde tid til at tag telefonen. Da vi bor et godt stykke der fra var de penge tabt, fint skal det være
Hej Max Burger
Hej Max Burger,
Jeg har besøgt jeres
burgerstation på Ishøj station lørdag den 09.07.2022 klokken 23:34.
Jeg kom ind med intentionen om at købe noget at drikke, da jeg var meget tørstig efter en lang togtur på to timer.
Desværre bliver jeg mødt af ingen personale i restauranten, der kunne hjælpe mig.
Jeg står og venter i omkring 5-7 min på der kommer noget personale.
Jeg går så hen og tager en tom kop for at skænke min sodavand så den er klar til at, jeg kan betale og gå med det samme. I det jeg er på vej hen for at skænke min sodavand, bliver jeg råbt af på en meget rov og truende måde. Jeg vender mig om og ser så vedkommende, som kaldte sig selv for manager komme hen imod mig på en meget ubehagelig og voldsom måde.
Vedkommende råber jeg skal gå ud op til flere gange.
Jeg bliver rigtig skræmt og fortæller ham, at han skal snakke pænt og roligt til mig.
Jeg kommer op til kassen for at betale for min sodavand, hvor han peger mig i ansigtet og råber så igen “ UD “ flere gange.
Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor han skulle være så modbydelig overfor mig, det er en oplevelse jeg simpelthen ALDRIG glemmer.
Det er en oplevelse jeg aldrig glemmer.
Kommer aldrig igen
Vi har i dag været igennem drive in og det var ikke nogle god oplevelse i Ishøj.
Ud af 3 menuer var der fejl i allesammen.
Dårlig service fra medarbejderen blev ikke spurgt ind til noget som helst.
Så vi kom hjem med forkert sodavand, fejl i burgerne og ingen dyppelse.
Vi kommer aldrig igen.
Usedvanlig dårlig service og mat
Usedvanlig dårlig service. Appen dems er det bare problemer med. Maten passer vell også bedre som hundemat.
Ser ingen grund til å kjøpe mat herfra!
Jeg bestilte en veggi spicy avocado på…
Jeg bestilte en veggi spicy avocado på max københavns hovedbanegård-ganske forfærdelig-snasket, uden smag, underlig lyserød bøf, maks 1/4 avocado, 1 skive chilli og tørre pommes fritter. Ved sodavandshanerne kravlede myrer- ikke en slem ting men alligevel heller ikke lækkert🙄i sverige er det en hel anden snak- der har det altid været godt- så møgærgeligt!!!!
Vi har i dag spist burger hos max i…
Vi har i dag spist burger hos max i Big. Herlev. Der er så beskidt og der bliver ikke rengjort borde. Gulvet flyder med mad affald og brugte servietter. Mega klamt. Jeg har påtalt det. Og der sker stadig intet.
Manglende rengøring og oprydning.
Manglende rengøring og oprydning.
Fyldte skraldespande. Burger/pomfritter var kolde 🙁
Rigtig gode burgere
Rigtig gode burgere, et hak over konkurrenterne. Også bedre vegetarisk udvalg. Deres luxusshakes er fantastiske.
Ikke styr på allergener og rengøringen
Ikke styr på allergener og rengøringen
Bestilte 2 veganske menuer på Gl. Torv: bbq planteburger og nuggets med vegansk mayo og 1 dåsesodavand. Ventede længe og havde rigelig lejlighed til at observere, hvor beskidt, der var. Både på bordene og der, hvor man afleverer sit affald.
Da vores mad endelig kom var mayoen ikke vegansk og sodavanden var varm. Den var taget fra en ny pakke, selvom der stod dåser i køleskabet. Vi kommer aldrig igen.
Vi var der 26.02.2022
Nok den værste omgang skidt Jeg længe…
Nok den værste omgang skidt Jeg længe har har fået.
Bestilte en salat for at prøve at være sund, men endte med at spise en hamburger som var på størrelse med 5 krone. Salaten var ubrugelig og det kæmpe stykke vegansk kylling som ikke var skåret ud som på billedet og smagte af vådt pap.
Klamme toiletter, sure medarbejdere and the list goes on.. det er sku en ommer.