Wij hebben in juli 2026 kussens op maat besteld voor €612,00. Bedrijf laat niets meer weten. We hebben geen kussens ontvangen en als je ze belt of een mail stuurt krijg je geen reactie. Wij hebben i... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Prima met bestellen, afhandelen en snelheid van leveren. Wij kozen voor zandkleur stof. Afwerking met blauwe naamlabels van het bedrijf is slecht gekozen: naturelhoezen met opvallende blauwe merklabel... Zobacz więcej
Ik vond het best spannend om een bedrijf te gebruiken via google gevonden maar wow wat n schot in de roos was Matrix! Maandag besteld en geen idee hebbende hoelang het zou duren kreeg ik donderdag al... Zobacz więcej
Super meegedacht en geholpen en ook eindresultaat is top! Wilde graag met zelf gekochte stof nieuwe afwijkende maat caravankussens en vulling laten maken. Omdat de stof ook nog eens gestreept was, moe... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Matrix Kussens is dé leverancier voor al je buiten kussens op maat. Met onze handige ontwerptool kun je zelf je gewenste kussens online ontwerpen en bestellen. Wij zitten inmiddels al jaren in het vak en kunnen daardoor de beste kwaliteit kussens binnen korte tijd leveren en daarnaast nog eens voor de laagste prijs. Slechts binnen 1 week na bestelling in huis! De kussens worden handgemaakt in eigen atelier in Amsterdam en gratis geleverd door heel Nederland en België.
Dane kontaktowe
Keizersgracht 241, 1016 EA, Amsterdam, Holandia
- 020-2442898
- contact@matrixkussens.nl
- matrixkussens.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Super blij met mijn loungebank kussens
Super blij met mijn loungebank kussens. Prachtige kleur, zeer mooie stevige stog, perfect passend en netjes genaaid. Levering alles perfect. Ik raad ze zeer aan als je geen gedoe wilt en goede kwaliteit!!!
Kussens zijn mooi gemaakt
Kussens zijn mooi gemaakt, volgens afspraak geleverd,
website is duidelijk en gebruiksvriendelijk
Mooie kussens
Makkelijke website om te bestellen. Mooi gemaakt en snel in huis. Ik ben heel blij met het resultaat.
Helemaal zoals verwacht .
Helemaal zoals verwacht .
Prima kwaliteit, mooie afwerking en snelle levering.
Dit is zeker een aanrader
Dit is zeker een aanrader. De stof is mooi en goed genaaid. Onze tuinkussens zien er weer mooi uit. De levering was heel snel. We dachten dat we minstens 3 weken of langer moesten wachten, maar we kregen het veel eerder. Ga zo door!
Goede servies en alles mooi op tijd en…
Goede servies en alles mooi op tijd en de maten die op gegeven waren was perfect.
Bestel al jaren bij jullie
Bestel bij jullie altijd! Vertrouwd, goed en makkelijke tool om te bestellen! Snel geleverd !
Goed contact, service en prijs/kwaliteitverhouding
Matrixkussens heeft goed contact gehouden, mij van goed advies voorzien en mij vrij gelaten in mijn keuzes. Professionele en accurate hulp, wat zeer welkom was. Ook de prijs was realistisch (zelfs minder dan eerst werd ingeschat), wat erg betrouwbaar overkwam voor mij. Ik zou Matrixkussens zeker aanbevelen aan mensen die kussens op maat zoeken voor allerlei soorten (zelfgemaakte) tuinmeubelen.
We hebben een perfect kussen…
We hebben een perfect kussen ontvangen... het ligt op de leren bank, speciaal voor als de honden op bezoek zijn.
Maar ook de kleinkinderen van 9 en 11 zitten er graag op.
Het staat leuk, en het blijft goed in model
Foute kleur
Ik heb niet de kleur gekregen die ik op jullie website heb geselecteerd. Jullie beweren dat er correct geleverd is dus daar is de zaak mee afgedaan. Dat is voor mij zeer onbevredigend

Odpowiedź od Matrixkussens.nl
Positive en snelle ervaring
Duidelijke site.
Goede communicatie
Aanbeveling voor maatkussens ! Zou er zo weer bestellen indien nodig
Mooie kussenhoezen
De hoezen zien er goed uit, netjes afgewerkt en de levering was snel.
Vlug en netjes
Doświadczenie Trustpilot