Dygtige og kompetente kørelærere ! Er lige blevet færdig med mit forløb hos dem og kan varmt anbefale dem. Specielt Jeff, som med en omgang tør humor og drengerøvs-energi "cruiser" en igennem det... Zobacz więcej
Har taget A1 MC kort hos Marias køreskole, senere opgraderet til A2, og skal helt klart også tage mit A kort hos dem. De er en fantastisk køreskole, med en mega hyggelig stemning, og et virkeligt nice... Zobacz więcej
Jeg har taget MC kørekort og har oplevet: God undervisning Gode køretider både inde og ude for normal arbejdstid Fleksible såfremt køretimerne ikke passer ind i ens privat/arbejdsliv
Helt fantastisk oplevelse at tage kørekort til MC hos Marias Køreskole. Jeg var desværre blevet ret nervøs for at falde, da jeg før havde prøvet at tage MC kørekort et andet sted. Men både J... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Algade 30B, 4230, Skælskør, Dania
- 26 23 40 21
- tilmeld@mariaskoereskole.dk
- mariaskoereskole.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Hyggelig og lærerig køreskole
Det var hyggeligt og lærerigt at gå på Marias Køreskole. F.eks. var min teorilærer Michael fantastisk til at skabe en uformel stemning til undervisningen. Bl.a. spillede han tango og opfordrede os elever til at danse før hver lektion! Pædagogisk opfordrede han alle til at svare på alle spørgsmål. Gerne forkert. For så glemte man aldrig svaret, mente han. Han imiterede med fatter og gebærder forskellige trafikanter i alle mulige trafikale situationer. Det var lærerigt, men aldrig kedeligt.
Som 62 årlig bestod jeg køreprøven med ganske få ekstratimer. Så alle kan være med uanset alder.
Marias Køreskole kan anbefales på det varmeste.
Rud.
God og ordentlig køreskole
Jeg var i tvivl om hvilken køreskole jeg skulle vælge, da der findes rigtigt mange køreskoler i Slagelse. Men jeg valgte Marias køreskole da virkede som en af de mere ordentlige køreskoler i Slagelse, hvilket jeg ikke tog fejl af. Du kan forvente et godt kørekortsforløb hvor der er styr på tingene - samt søde kørelærere:)
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole! Har følt mig i trygge hænder igennem hele forløbet. Kunne ikke have været en bedre oplevelse. Kan klart anbefales!!
Bedste sted at tage kørekort
Jeg valgte at tage kørekort hos Marias Køreskole, da jeg hørte så godt om dem, dette blev ikke mere end bekræftet da jeg startede hos dem. Alt fra teori til køretimer, det hele var iorden!
Jeg var så glad for min kørelærer, og kunne ikke have ønsket med en bedre køreskole. Jeg kan klart anbefale at tage kørekort hos Maria!!
Super dygtig køreskole
Super dygtig køreskole, har været så glad for at tage mit kørekort hos dem.
Jeg kørte med Jeff som jeg kun kan anbefale. Han får altid en i godt humør, og man er tilpas når man kører med ham.
Klar anbefaling :)
Dygtigste kørerlærer
Marias køreskoles har været helt igennem fanatisk. Både teori og kører timer har været været super givende. Men jeg ville rette den her anmeldelse til især Jeff. Jeff var en nyuddannet kørerlærer tilbage i december 2020, jeg startede på Jeffs allerførste kørerhold. Han var været så professionel og dygtig, gennem opture og nedture. Mega behaglige og trygge kørertimer med ham, det har både været hyggeligt men ikke mindst også lærerige timer. Jeff har virkelig formået at skabe de tryggeste og bedste rammer for læring. Samtidig har Marias køreskoles været super fleksible, så at kørertimerne aldrig har været en stress faktorer for ens hverdag.
Både Jeff og ikke mindst de andre kørerlærer støttet en og kommet med gode råd. En kørerskole som virkelig vil en det bedste, med kørerlærer som virkelig formår og forstår at imødekomme den enkelte elevs behov. De varmeste anbefalinger.
De varmeste anbefalinger
Jeg har kun rosende ord. I forhold til teorien er Michael en fantastisk underviser der gør teorien sjov og finder altid konkrete og gode eksempler så det giver god mening. Jeg har selv kørt med Maria. Hun har skabt en tryg, rolig og god ramme til at lære det hele og gør alt hvad hun kan for sine elever. Alle kørelærerne er verdens klasse og er specielt udvalgt, hvilket kan mærkes. 5 stjerner herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Intet mindre end en fantastisk…
Intet mindre end en fantastisk køreskole!
Man bliver taget så godt i mod, hjulpet godt igennem. Man er altid i gode og trygge hænder.
Med Jeff som kørelærer har alle køreture været behagelige, lærerige og sjove. Han giver plads til man kan tænke selv, og bruge den teori man har lært til teori timerne. Som i øvrigt har været sjove og lærerige med Michael 😍
Uden tvivl anbefalelsesværdig ❤️
Alle Verdens stjerner og roser
Nogle gange møder man et menneske, som kan gøre en kæmpe forskel.... Maria skal ha' alle de stjerner og roser, der findes 🌟🌹 Hun har kæmpet for og hjulpet min søn igennem den for ham meget svære teori. Og sidste uge bestod han så køreprøven i første forsøg. En kæmpe kæmpe tak og alle mine varmeste anbefalinger 🌟🌹
Marias køreskole er en rigtig god oplevelse
Marias køreskole har givet mig en rigtig god og tryk vej frem til mit kørekort. De har været rigtig gode til at håndtere de dårlige omstændigheder, som køreskolerne har været udsat for. De kæmper for deres elever og sikre sig at de kommer godt og sikkert frem til deres kørekort!
Jeg kan varmt anbefale Marias køreskole😉
God oplevelse med kørekort
Jeg havde en god oplevelse med at tage kørekort hos Marias køreskole, selvom der var corona og få prøver til rådighed. Jeg har altid følt, at der var styr på sagerne. Jeg bestod både teori og køreprøve første gang og har haft gode og interessante teoritimer med Michael og lærerige køretimer med Maria. Alt i alt en god oplevelse.
Sindssyg god oplevelse
Maria som underviste i teorilektionerne har 100% styr på sit stof! Andreas som jeg kørte med, er en helt fantastisk kørelærer, hvor man slapper af under hær kørslen. Alt i alt en super god oplevelse, som jeg vil anbefalde alle der vil tage kørekort!
En verdensklasse køreskole
Jeg kan virkelig anbefale Maria's Køreskole. Det er en verdensklasse køreskole. Kan ikke komme på en eneste dårlig ting om den køreskole.
Virkelig søde og flexible kørelærer
Virkelig søde og flexible kørelærer, jeg kunne ikke forestille mig en bedre køreskole !
Er så glad for at have taget mit…
Er så glad for at have taget mit kørekort hos Maria. Rigtig dygtige, søde og behagelige underviser. De går rigtig langt for deres elever, for at man får køretider, prøver osv som passer en :) kæmpe stor anbefaling herfra 🤩
Kan helt klart anbefales
Super engageret teori undervisning, og under kørelektionerne er det professionelt med en rar og behagelig stemning.
God køreskole
Rigtig god køreskole. 👍🏼 Jeg er så glad for, at jeg valgte at starte hos Marias køreskole.
God køreskole:) Kan varmt anbefales
Helt perfekt
Jeg kan varmt anbefale Maria’s køreskole! De er super søde!
Af hjertet tak!
Maria og Co. skal have stor tak. Uden tvivl det bedste sted at tage sit kørekort. Tålmodighed er bare én af de awsome ting Maria besidder og det har personligt hjulpet mig igennem. Kan klart anbefales!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.