Oceniono na 5 z 5

Dygtige og kompetente kørelærere ! Er lige blevet færdig med mit forløb hos dem og kan varmt anbefale dem. Specielt Jeff, som med en omgang tør humor og drengerøvs-energi "cruiser" en igennem det... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har taget A1 MC kort hos Marias køreskole, senere opgraderet til A2, og skal helt klart også tage mit A kort hos dem. De er en fantastisk køreskole, med en mega hyggelig stemning, og et virkeligt nice... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har taget MC kørekort og har oplevet: God undervisning Gode køretider både inde og ude for normal arbejdstid Fleksible såfremt køretimerne ikke passer ind i ens privat/arbejdsliv

Oceniono na 5 z 5

Helt fantastisk oplevelse at tage kørekort til MC hos Marias Køreskole. Jeg var desværre blevet ret nervøs for at falde, da jeg før havde prøvet at tage MC kørekort et andet sted. Men både J... Zobacz więcej

1. Szkoła nauki jazdy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Du kører ikke galt i byen med Marias køreskole.

Det at vælge køreskole var utrolig svært, men endte med at vælge Marias. Allerede fra første dag, var jeg ikke et sekund i tvivl om jeg valgte rigtigt. Alle kørelærerne er fantastiske på hver deres måde og vil deres elever det absolut bedste. Jeg endte med at køre det meste af tiden med Mie, som var hyggelig at køre med og hun går virkelig den ekstra mil for at hendes elever kommer hurtigt og godt igennem hele forløbet.

8 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg skiftede til Marias køreskole fra…

Jeg skiftede til Marias køreskole fra en anden i Slagelse, og har bestemt ikke fortrudt mit valg. Hos Marias køreskole kan man selv booke sine køretider og bestemme hvilken kørelærer, som man ønsker at køre med. Jeg har været særlig glad for at køre med Henrik, som har været rigtig god til at gøre køreoplevelsen tryg. Han er meget rolig i sin væremåde, og er god til at fortælle de gode ting, som man gør - hvilket for mit vedkommende gav en større tro på mig selv som ny billist. Laver man en fejl i bilen , trækker han på smilebåndet og så prøver man bare igen. Og sidst, men ikke mindst, har jeg også oplevelsen af, at Henrik lytter til hvad man ønsker at øve. Varm anbefaling :)

31 lipca 2023

Bedste køreskole ever!

Bedste køreskole ever!
Jeg har nu bået taget motorcykel OG kørekort til bil hos dem. Alt i alt en fantastisk oplevelse. Her får du ikke bare kvalitets viden, men et venskab. Kan varmt anbefales, og så vil jeg våge og påstå, at der er beståelsesgaranti ;) og det kommer fra en der har taget kørekort flere gange :)

25 lipca 2023

Super god køreskole

Super god køreskole, kan helt klart anbefale Marias køreskole, dygtige kørelærer, super søde. Fik både teoriprøve og køreprøve forholdsvis hurtig. Klagede både køre og teori prøve på første forsøg.

18 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Helt klart den bedste køreskole med…

Helt klart den bedste køreskole med plads til alle, ingen sure miner og gode undervisere.
Jeg er blevet undervist og kørt med forskellige; alle mega søde og kompetente. Hvis I har muligheden for at køre med Mie, vil jeg helt klart anbefale hende. Sød, sjov og virkelig dygtig. 🙏🏻

1 lipca 2023

MC kørekort 💪🏼

Jeg har lige afsluttet MC kørekort hos Marias køreskole, og jeg kan kun anbefale dem! Jeff som var kørelærer formår at gøre teori timerne til underholdende og lærerige på samme tid. Han gør plads til det enkelte menneske. Der blev oprettet forskellige arrangementer i forbindelse med undervisningen som klart var sjovt og lærerigt også.
Jeff formår at styrke ens tiltro på sig selv og kan virkelig få tingene til at være sjove og stadig være seriøs når der er behov for det.

Jeg havde ALDRIG klaret den uden Jeff som kørelærer 🙏🏻 En varm anbefaling herfra!!

Der er plads til medbestemmelse i forhold til køretimerne og der tilpasses ud fra hvordan dit arbejdsliv hænger sammen.

23 maja 2023

Danmarks bedste køreskole!

Jeg har for nyligt taget MC kørekort hos Marias køreskole, og hold op hvor har det været en fremragende oplevelse!
Fuld struktur over teori, køre timer, bane tider samt prøver fra dag 1.
Underholdende og lærerig tilgang til teori undervisning, som ellers virkelig er noget tørt stof..
Fremragende instruktion og forklaring af praktiske øvelser.

Jeg kan kun anbefale både Marias køreskole, og Jeff som kørelærer.

*KØR MED JEFF*

18 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Min datter tog kørekort her, bestemt en god oplevelse

Min datter tog kørekort på køreskolen i Skælskør.
Ved opstart kunne man selv krydse af om man ønskede forløb med kun 1 kørelærer, eller man ønskede at køre med forskellige.
Vi valgte forskellige. Hun kørte mest med Maria og Henrik. Begge utrolig dygtige.

Vi havde lægeattesten med fra dag 1 da vi havde hørt at det så kunne gå hurtigere. Min datter blev færdige 4 mdr fra start, det er vi meget tilfredse med.
Fra start fik min datter et informationsark med hjem, det hjalp os som forældre til at støtte op hjemmefra. Maria har generelt været god til at sørge for at Julie har gjort det hele selv. Men vi har støttet op hjemmefra. Det har fungeret godt.
Vi har kun haft en god oplevelse og kan klart anbefale køreskolen.
Vi glæder os til vores søn skal igang om 2 år.

12 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Kunne jeg hade givet 0 stjerne

Kunne jeg hade givet 0 stjerne, hade jeg gjort dette.
Min datter begynder hos Marias køreskole I Skælskør i august 2022. Min datter har add, og nogen andre diagnoser, som gør at hendes læge papir skal godkendes af embedslægen, i forhold til om det er forsvarligt at min datter får kørekort. Min datters papir aflevere vi på dag 1, til Maria personligt så de kan blive sendt afsted med det samme, da dette godt kan tage noget tid, fortæller Maria. Min datter begynder samme aften med sin terio undervisning, de vælger også der datoer for mavøver banen, glat bane og mørke kørsel denne aften.
Efter et par terio timer, er min datter så på manøverbane og derefter er det igang med at køre på vejen, min datter starter med at køre med Marias far, min datter føler hun bliver skældt ud, og talt ned til under de køretimer hun har, der bliver så lagt en plan for alle de køretimer min datter skal have hun ender med at køre i 4 forskellige biler med 4 forskellige kørelære. Den ene valgt vi dog selv da min datter ikke følte sig god nok når hun kørte med den første kørelære. Jeg spørg flere gange om Maria har hørt noget omkring min datters papir som skal godkendes, dette har Maria ikke. Jeg spørg en del gange, men i oktober kontakter jeg selv borgerservice for at høre hvor lang ventetid der normalt er, dette må hun dig ikke oplyse mig om, men jeg får dog alligevel afvide, at jeg måske skulle spørge min datters kørelære om hun ikke har fået en besked i start september, at alt er ok.
Jeg kontakter derefter Maria fir at fortælle at min datters papir er godkendt. Når ja det kunne hun da godt se, på dette tidspunkt i oktober har Mathilde haft alt sin terio og næsten alle hendes køretimer, inklusive glat bane og mørke kørsel, jeg spøg også flere gange om man ikke skulle vente lidt med at have alle ens køretimer, hvor jeg bare for et svar sådan er loven, og hvad ved jeg. Men Maria for så bestilt en terio prøve til min datter, min datter dumper, desværre dette sker 3 gange, ingen af gangen spørg maria indtil om hun må se de prøver min datter er dumpet intet høre vi fra hende. Ud over at hun sender et link til betaling til ny terio prøve, jeg får så oplyst at en kollega at man I Vordingborg kan tage sin terio prøve over en computer, jeg kontakter derefter Maria om det ikke kunne være en mulighed at min datter kunne komme til terioprøve i Vordingborg, dette gjore Maria et stort nummer ud af, så jeg kontakter selv en kørelære i Vordingborg som fortæller at det er korrekt at i Vordingborg forgår terioprøve over computer. Efter en samtale med den kørelære i Vordingborg, vælger vi at stoppe samarbejdet med Maria, hvilket Maria er meget uforstående over for hun begynder over telefonen at sige til min datter at hin føler sig truet af hende, og efterfølgende gør hun det samme over for min mand.
Men det ender med at Maria fri giver min datter, og vi køre hende derefter til Vordingborg, hos Niels.
Min datter består sin terioprøve, og Niels er der bare for min datter fra start til slut.
Ydermere tilbyder Maria tur til Tyskland, så de elever som tager med skal hver i sær betale 1750 kr for det koster 3 køretimer, da eleverne skiftevis køre fra Danmark og til Tyskland. Så et det også nemt at tilbyde sine elever dåse sodavand osv.
Når hver elev skal betale 1750 for at deltage. Men igen det er selvfølgelig frivilligt.
Jeg vil aldrig anbefale Marias køreskole til nogen, og slet ikke hvis man har en smule vanskeligheder, med indlæring eller andet. For der er absolut ingen hjælp at hente. Desværre. Jeg har nok ikke fået alt med her. Men tag aldrig kørekort hos Maria.

12 maja 2023
Oceniono na 2 z 5

Utrygt forløb, til tider ubehagelige ejere

Jeg påbegyndte mit forløb til kørekort på skolen i august 2022, og betalte det fulde beløb i 1 rate. For mig kom der ret hurtigt grus i maskineriet. Jeg opdagede, at min mørkekørsel (som man ikke selv kan booke, men som vi skulle booke os ind på til første teorilektion, og som var fastlagt af ejerne af køreskolen) lå oven i en lovpligtig teoritime. Da jeg italesatte dette ( da begge dele jo er lovpligtige, og jeg ikke kan være to steder på én gang), fik jeg en opringning af Maria af ubehagelig karakter. Jeg fik at vide, at det var mit ansvar, og da jeg italesatte, at det jo var hende, der havde booket mørketime oveni min teori, fik jeg at vide, at der jo var andre køreskoler. Jeg oplevede det som en meget aggressiv og ubehagelig samtale.
Kort tid efter havde jeg endnu en ubehagelig oplevelse med Maria. Min kørsel nummer 2 foregik med en anden kørelærer end min første lektion, og i en anden bil. Det påvirkerde mig en del, da jeg har været nervøs ift at tage kørekort. Kørelæreren på kørsel nr 2, læste mig dog ret hurtigt og anbefalede, at jeg havde brug for at køre i den samme bil, og med den samme underviser. Jeg havde selv den helt samme fornemmelse, og følte mig lettet over at blive set.
Da jeg ringede til Maria for at tale om dette, var svaret, at "en bil er en bil", og at hun ikke forstod hvorfor, det skulle være nødvendigt med samme kørelærer, da det var godt at køre med forskellige.

I januar måned i år, efter fuldførelse af lovpakken, besluttede jeg mig for at skifte kørelærer til Ole Lunding, der kører for Marias Køreskole (havde tidligere primært kørt med Henrik). Ole var den samme kørelærer, der havde kørt med mig gang 2 og læst mig fuldstændigt korrekt. Når jeg har givet 2 stjerner til Marias Køreskole er det udelukkende pga. Ole. Hans rolige, tålmodige, humoristiske væsen gjorde det trygt for mig at lære at køre. Der var ingen skældud, men opbakning og forståelse. Hans pædagogisk baggrund og forståelse for mennesker har skinnet igennem, og han har været en kæmpe grund til, at jeg har mit kort i dag. Han stopper dog snart på Marias Køreskole for at påbegynde sin egen, Lundings Køreskole, så min kraftigste anbefaling hertil. Google it.

Det mest chokerende i min oplevelse med Marias Køreskole har været her til slut i forløbet. Jeg ringede til Jeff, der er gift med Maria og ejer køreskolen med hende. Jeg ringede, da jeg ikke selv kunne booke tider i deres system. Jeff skældte mig nærmest ud for at ringe, og fortalte, at de havde mange mails, de skulle have besvaret efter weekenden. Da jeg spurgte til en ting ift. min lektionsplan, der skal være tjek på inden køreprøve, kunne jeg høre Jeff og Maria svine min kørelærer Ole til.
Kort tid efter lavede Maria et opslag i elevgruppen på Facebook, hvor hun italesatte, at man ikke skulle kontakte dem efter kl 17, og at man ikke skulle lave samme forespørgsel på mail og SMS. Jeg kommenterede, at de selv kontakter elever efter kl 17, og at det måske mudrer billedet lidt ift, hvornår de selv vil kontaktes. Og så kommenterer jeg med, at jeg for nyligt havde haft en ubehagelig telefonisk oplevelse med dem, hvor de oplyste at have over 40 mails (som nævnt ovenfor), og at jeg derfor havde sendt en forespørgsel til dem på både SMS og mail, da min forespørgsel hastede.

Maria agerede sød på Facebook, men hvad folk ikke ved er, at hun på samme tid ringede til mig kl 19.30, sendte mig SMS om at fjerne min kommentar, og at jeg ikke kunne køre med dem, før vi havde haft en samtale. Jeg havde på daværende tidspunkt betalt for 2 lektioner, der endnu ikke var kørt, men var planlagt med min kørelærer Ole, og som harmonerede med mit arbejdsskema.

Maria stod fast på en samtale, som skulle være ansigt til ansigt, før jeg kunne køre, og hvor jeg ikke anede formålet. Jeg var nødt til at tage min far med, da jeg var så usikker grundet hendes opførsel. Det, jeg fik af vide til samtalen var, at jeg kunne ødelægge deres forretning med min kommentar i en elevgruppe på Facebook, og at de fleste af deres kørelærere undrede sig over, at jeg ikke blev smidt ud. Min egen oplevelse af at blive talt grimt til pr telefon blev affærdiget og negligeret. Min far var efter samtalen rystet og fattede stadig ikke formålet.

Summa summarum: et utrygt forløb, med latente trusler, affærdigelse af oplevelser - dog med en positiv slutning, grundet Ole.

Jeg har hørt utilfredshed med skolen fra en del, men også hørt, at folk ikke vil italesætte det, da byen er så lille, og man render ind i folk. Det er jeg ligeglad med, så hermed også et besyv fra dem.

13 kwietnia 2023
Oceniono na 4 z 5

Kan bestemt anbefales

Det har været en god oplevelse at tage mit kørekort hos Marias køreskole. Jeg havde en rigtig sød og dygtig kørelærer.

Det eneste som jeg kan sætte en finger på er, at min kørelærer få gange stillede mig i en situation, hvor jeg følte, at jeg skuffede vedkommende, hvis jeg tog et valg fremfor et andet.

Dog er det en bagatel, og jeg har alt i alt haft en god oplevelse med at tage kørekortet her.

13 marca 2023

Kør med Mie!

Rigtig godt forløb på Marias køreskole. Jeg bestod min teoriprøve og køreprøve i første hug, hvilket skyldes at jeg var blevet godt forberedt pga. både teoriundervisningen og køreundervisningen af Mie Hvolbøll. Jeg fik også mulighed for en rigtig lærerig og hyggelig køretur til Tyskland.
Generelt kan jeg varmt anbefale Marias køreskole og især Mie, som gjorde det sjovt, trygt og fleksibelt at tage kørekortet.

21 lutego 2023

👍🏻👍🏻👍🏻

Marias Køreskole kan varmt anbefales, jeg bestod for nyligt mit kørekort hos dem og det kan jeg takke kørelærer Henrik for, han er en super dygtig lærer 😊 Tak for et dejligt forløb hos jer.

6 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg har i dag bestået min køreprøve og…

Jeg har i dag bestået min køreprøve og er super tilfreds med hvordan mit forløb har været. Jeg har haft en udfordring ift. manuel gear. Det blev der taget rigtig godt hånd om, pga det samarbejde som Marias køreskole og Davids køreskole kunne få på benene, hvilket jeg er rigtig taknemmelig for.
Det er en stor anbefaling her fra

1 lutego 2023

De bedste Kørelære

De er pisse søde alle kørelærerne, de forklar sig på den helt rigtige måde og de siger tingene igen hvis man ikke helt forstod det de sagde.
Mit forløb hos dem har gjort jeg følte mig godt tilpas og følte jeg kunne komme igennem teori og køreprøve.

18 grudnia 2022

Fantastisk slutforløb 👍🏼

Fantastisk slutforløb 👍🏼 Jeg måtte skifte køreskole da min daværende kørelærer ikke formåede at skabe tryghed og udvikling i min kørsel. Da jeg skiftede til Marias køreskole og havde Henrik som kørerlære ændrede det hele sig. Jeg fik tryghed og godt humør i skolevognen. Jeg har angst og den kom slet ikke i spil efter jeg skiftede køreskole. Endnu engang tak, jeg håber at vi ses på vejen en dag.

31 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Sender min bedste og varmeste…

Sender min bedste og varmeste anbefaling. Jeg har taget MC kort i en sen alder og nervøsiteten tog over. Jeff min kørelærer gav aldrig op og har været kæmpe støtte 😊
Teoriundervisning har været både sjovt, festlig og lærerigt og alle aftnerne har været hyggelige og afslappende så undervisningen ikke blev tung.
Jeg sender alle stjerner og gode anbefalinger til Jeff og Maria. Det vil ikke blive fortrudt og starte forløb hos Marias køreskole,

4 października 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej