Super goed en snel geholpen toen iets…
Super goed en snel geholpen toen iets niet helemaal goed leek te gaan.
Ontvanger was ook heel blij met het ludieke cadeau
Mannenbox is hét platform voor unieke cadeaupakketten. Dit doen wij met onze eigen producten en eigen cadeauverpakkingen. Ieder pakket van Mannenbox zorgt voor een bijzondere beleving wanneer je dit cadeau krijgt. Originaliteit staat daarbij voorop!
Breede Plat 14A, 1721PS, Broek op Langedijk, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Super goed en snel geholpen toen iets niet helemaal goed leek te gaan.
Ontvanger was ook heel blij met het ludieke cadeau
Ik had een gepersonaliseerde pizzasteen gekocht. Echter na de betaling zag ik dat ik een stomme taalfout had gemaakt. Meteen maandagochtend gebeld. Werd heel vriendelijk te woord gestaan en de fout werd opgelost. Op dinsdag had ik de pizzasteen geheel naar wens en goed verpakt in huis. Leuk hebbedingetje!!!
Op zich leuke originele pakketten en cadeaus op de site. Via de site kun je bij verzenden aangeven dat het bestelde item op een bepaalde bezorgdatum moet worden bezorgd. Helaas hebben ze zich hier niet aan gehouden en werd het cadeau een paar dagen te vroeg bezorgd.. 1 ster want dit was niet de bedoeling! Verrassingseffect voor de 75e verjaardag is niet gelukt zo.

Odpowiedź od Mannenbox
Super tevreden, mooi pakket ontvangen en precies zoals op de foto’s. Ik werd ook erg vriendelijk te woord gestaan door iemand van de klantenservice onder andere met betrekking tot levertijden.
Amateuristisch.
Ik heb een fles besteld met een persoonlijke foto erop.
De foto werd gewoon op een simpel ticket geprint en op een fles geplakt. De stikker op de fles met de gegevens van het bier heeft een scheur, de fles zat onder het stof. Ik had voor dat geld iets veel professioneler verwacht, dit had ik zelf beter kunnen doen.
Voor de eerste keer besteld. Direct bij de ontvanger laten afleveren.
Netjes op tijd afgeleverd, maar helaas is er door een technisch mankement iets mis gegaan met het drukken van het kaartje. Dat kan gebeuren.
Hierover contact gehad met de (erg vriendelijke!) klantenservice en het geld terug gekregen.
Met volle verbazing ontvang ik zojuist een pakketje met een attentie en een kaartje waarmee zij nogmaals hun excuses aangeboden hebben.
Top!