Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z podarunkami
  2. Dostawca prezentów firmowych

Napisane przez firmę

Geef een glimlach! Bij Debekershop.nl vind je geen standaard bekers. Elke beker is volledig te personaliseren en krijgt nét dat beetje extra, met een knipoog of een grappige twist. Perfect voor een verjaardag, een sportprestatie of gewoon om iemand (of jezelf 😉) even blij te maken. Ontdek het plezier van een uniek cadeau dat écht bij het moment past. Ons bedrijf wordt gerund door twee ondernemende meiden die veel aandacht besteden aan kwaliteit, service en klanttevredenheid. Wij geloven dat een persoonlijk cadeau meer is dan alleen een product; het is een blijk van aandacht, zorg en liefde. Daarom besteden we veel tijd aan het zorgvuldig produceren van onze bekers en zorgen we ervoor dat elk pakket met zorg wordt verzonden. Naast bekers bieden we ook andere gepersonaliseerde producten aan, zoals tegeltjes, lepels en in de toekomst ook speciale theecollecties. Onze klanten kopen vooral voor bijzondere gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften, geboortes of als attent gebaar. Door onze inzet en aandacht voor detail hebben we veel tevreden klanten en positieve reviews ontvangen, iets waar we erg trots op zijn. Bij Debekershop.nl staat klanttevredenheid altijd voorop. Ons doel is dat elk cadeau een blijvende herinnering wordt en dat klanten met een goed gevoel bij ons terugkomen.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Top kwaliteit

Deze bekers zijn geweldig! Top kwaliteit van de beker maar ook het ontwerp blijft heel mooi!
Verzending was ook heel snel gegaan

21 lutego 2026

Odpowiedź od Debekershop

Fijn dat je er blij mee bent!

Super blij…

Heb een bestelling geplaatst met een gepersonaliseerde beker. Deze is super mooi geworden. Zeker een aanrader om hier iets leuks en vooral origineels te bestellen

24 stycznia 2026

Dankjewel!

Super tevreden met Debekershop.nl

Super tevreden met Debekershop.nl! De beker was prachtig gepersonaliseerd en van goede kwaliteit. Je merkt dat alles met zorg is gemaakt en verzonden. Perfect als cadeau en zeker een aanrader. Ik bestel hier zeker nog eens!

20 stycznia 2026

Odpowiedź od Debekershop

Bedankt voor de mooie woorden. We doen altijd een kwaliteitscheck voordat de beker de deur uitgaat

Oceniono na 4 z 5

Snelle duidelijke service

Ik ben echt super blij met mijn aankoop bij Debekershop.nl! Het personalisatieproces is eenvoudig en leuk, en je kunt echt elk detail aanpassen, van naam en tekst tot haarstijl en huidskleur. Het resultaat is een uniek en persoonlijk cadeau dat iedereen blij maakt.

De kwaliteit van de bekers is top: stevig, mooi afgewerkt en ze voelen luxe aan. Ook de levering ging snel en het pakketje was keurig ingepakt, zodat alles perfect aankwam. Wat ik vooral waardeer, is de persoonlijke touch en aandacht voor klanten. Je merkt dat er echt liefde in het product en de service zit.

10 stycznia 2026

Dankjewel!

Goede kwaliteit bekers

Goede kwaliteit bekers! Je kan zelf design aanpassen. Zelfs eigen haarkleur en kleding. Maar ook de andere bekers zijn prachtig. En ze zijn vaatwasserbestendig! Dikke 10 voor de bekershop!

16 czerwca 2025

Odpowiedź od Debekershop

Ja, fijn dat ze in de vaatwasser kunnen he? Veel plezier met de bekers!

Super Bekershop.nl

Ik heb al vaker bekers gekocht, bij debekershop, en de ervaring die ik al heb blijft uitstekend. Ik wilde nog snel een cadeautje voor mijn kleindochter, heb kunnen bestellen en is binnen 24 uur al verzonden. Nu ligt het bij Post.nl of het er op tijd is. Super gedaan Bekershop!

16 stycznia 2026

Odpowiedź od Debekershop

Graag gedaan, ik hoop dat PostNL op tijd is!

Oceniono na 5 z 5

Super blij met mijn bestelde beker

Super blij met mijn bestelde beker! Mooi van kwaliteit en ziet er precies uit zoals verwacht en snel geleverd. Aanrader!

16 stycznia 2026

Odpowiedź od Debekershop

Bedankt voor deze mooie woorden! We doen graag ons best 🥰

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej