Zeer slechte kwaliteit scheerapparaat. Na nauwelijks 2 jaar batterij helemaal op. Laadt niet meer op. Gebeld met de klantenservice. Garantie net 1,5 week voorbij. Mancraft weigert keihard et... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Enige tijd geleden n neusharentrimmer besteld die niet bezorgd werd. Na n review van mij werd meteen contact opgenomen door de klantenservice. Communicatie per mail was eerlijk en duidelijk. Vandaag m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Er was een pinnetje afgebroken tijdens het schoonmaken van de scheerkop waardoor de 3 scheermessen niet gefixeerd konden worden. Het apparaat was een half jaar oud. Dit probleem aangegeven bij de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn scheerapparaat dat ik in februari gekocht had maakte een raar geluid met het scheren ! Hiervan hebben we melding gemaakt waarna gevraagd werdt hiervan een filmpje te sturen . Na het beoordelen v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mancraft geeft jouw body de upgrade die het verdient. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de moderne man, met oog op kwaliteit en comfort. Ons doel: Onze klanten met trots en een fris gevoel voor de spiegel te laten staan.
Parelweg 11, 1812RS, Alkmaar, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Product werd snel geleverd zoals beloofd op de website. Ook goede kwaliteit, scheer me al een paar weken en heb 0 irritaties gekregen.

Odpowiedź od Mancraft
Mijn groomer laade niet meer op, kosteloos een nieuwe ontvangen. Top!

Super scheerapparaat.
De levering liep even op zich wachten.
Door de drukke tijd.
Maar is het meer dan waard.

Odpowiedź od Mancraft
Mijn product vertoonde een defect. Ik heb navraag gedaan en binnen drie dagen kosteloos een geheel nieuwe ontvangen. Top!

Odpowiedź od Mancraft
Goede communicatie en snelle levering.
Ook de juiste en nauwkeurige omschrijving van het product op de website is een pluspunt!

Odpowiedź od Mancraft
Het product levert wat het beloofd en is prettig en handig in gebruik. De klantenservice reageert snel en helpt direct, goede ervaringen dus!

Odpowiedź od Mancraft
Het ontvangen duurde lang. 2 weken ipv de volgende dag. Eerste indruk en scheerbeurt is goed. Solide.

Odpowiedź od Mancraft
Duidelijke website, snelle levering en Updates over levering prima. Mooi product.

Odpowiedź od Mancraft
Heel snel geleverd en werkt prima!!
zeker aanrader!!!

Odpowiedź od Mancraft
De tondeuse hapte direct in mijn balzak.

Odpowiedź od Mancraft
Helaas heb ik de bestelling nog niet binnen. Vandaar 1ster.

Odpowiedź od Mancraft
Makkelijk bestellen en snel in huis.
Overzichtelijke website.

Odpowiedź od Mancraft
Snelle verzending en fijn scheerapparaat! Echte aanrader

Odpowiedź od Mancraft
In het garantiejaar geen problemen gehad met het scheerapparaat.
Echter kort na de garantieperiode ging het motertje kapot zodat ik het gehele apparaat weg kon gooien.
Goedkoop blijkt toch weer duurkoop!
Philips en Braun staan kwalitatief op een veel hoger niveau dan deze chinese rommel.

Odpowiedź od Mancraft
Mijn product was kapot binnen een half jaar. Maar wat is dit fantastisch opgelost. Een nieuwe product zonder enige discussie en een extreem snelle verzending. Echt een voorbeeld voor veel bedrijven.

Odpowiedź od Mancraft
Prima basic scheerapparaat voor deze prijs.
Werkt niet bij iets langere baardgroei, ook de trimmer krijgt dit niet fijn pijnvrij weg.
Tip: bestel via de site, laat het daar even in je winkelmandje staan, dan krijg je een 20% kortingscode toegemaild

Odpowiedź od Mancraft
I had a problem with my new groomer.
Mancraft quickly responded to my mail and sent me a replacement.
Awesome customersupport.

Odpowiedź od Mancraft
Oude scheerapparaat was defect na 5 maanden.
Na contact met de klantenservice en uitgelegd wat het probleem was.
Heb vlot een nieuwe toegestuurd gekregen.
Top service en ook het apparaat werkt goed scheert fijn.
Kortom prima