Zeer slechte kwaliteit scheerapparaat. Na nauwelijks 2 jaar batterij helemaal op. Laadt niet meer op. Gebeld met de klantenservice. Garantie net 1,5 week voorbij. Mancraft weigert keihard et... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Enige tijd geleden n neusharentrimmer besteld die niet bezorgd werd. Na n review van mij werd meteen contact opgenomen door de klantenservice. Communicatie per mail was eerlijk en duidelijk. Vandaag m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Er was een pinnetje afgebroken tijdens het schoonmaken van de scheerkop waardoor de 3 scheermessen niet gefixeerd konden worden. Het apparaat was een half jaar oud. Dit probleem aangegeven bij de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn scheerapparaat dat ik in februari gekocht had maakte een raar geluid met het scheren ! Hiervan hebben we melding gemaakt waarna gevraagd werdt hiervan een filmpje te sturen . Na het beoordelen v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mancraft geeft jouw body de upgrade die het verdient. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de moderne man, met oog op kwaliteit en comfort. Ons doel: Onze klanten met trots en een fris gevoel voor de spiegel te laten staan.
Parelweg 11, 1812RS, Alkmaar, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik vind het ook raar dat er zoveel positieve reviews zijn. De aan/uit knop zit op een plek waar je het scheerapparaat vast hebt, waardoor deze tijdens het scheren ingedrukt wordt en het apparaat dus uitvalt. Ook maakt het apparaat meer geluid dan ik gewend ben. Ja, verpakking is mooi, en hij oogt ook mooi.

Odpowiedź od Mancraft
Het apparaat werkt zoals beloofd en de bezorging was snel, Niets speciaals.

Odpowiedź od Mancraft
Vlotte levering, prima apparaat. Ligt lekker in de hand en scheert goed. Goede prijskwaliteit verhouding.

Verzending en contact was prima . Het scheerapparaat
scheert ontzettend langzaam wil je een glad resultaat hebben. Je bent heel lang bezig dus. Niet echt een aanrader.

Odpowiedź od Mancraft
Product voldoet geheel aan mijn verwachting. Via Mancraft een goede service en snelle levering. Tot op heden nog geen negatieve punten.

Odpowiedź od Mancraft
snelle verzending. lekker simpel scheerapparaat en geen last van scheer irritatie

Odpowiedź od Mancraft
Vandaag het apparaat binnengekregen. Wat direct opvalt is hoe compleet het product is. Vele opzetstukken zijn aanwezig! De eerste scheerbeurt is als prettig ervaren!
Ik raad dit product zeker aan! Ook de klantenservice is fijn en reageert snel!
Ik had een nieuwe opzetkam voor de bodygroomer nodig. Kin ik eerst niet vinden, maar na een vraag via de mail kreeg ik direct een bestellink. Na bestelling snelle levering. Prima allemaal.
snelle levering
duidelijke afspraken, mooi product
paar keer gebruikt, tot nu zeker tevreden
Nuttige,exclusieve producten! (vrij)snelle levering
In de advertentie geven jullie aan veilig scheren op de moeilijkste plekjes. Dit heb ik gedaan en het eindigde in een bloedbad. Op meerdere plekken gesneden. Even anders dan de advertentie suggereerd. Jammer!

Odpowiedź od Mancraft
Snelle reactie op mijn mail en snelle levering.
Eenvoudig besteld , snel geleverd , prima verpakt.
Interessante prijs voor een prima scheerapparaat. De opvolging van mijn bestelling en verzending verliep behoorlijk. Aanrader !
Snel verstuurd en makkelijk te bestellen en goede kwaliteit spullen.