Mamsatwork Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb alle boeken en ben er erg blij.De recepten zijn duidelijk, de ingrediënten zijn mestal al in huis of gewoon in de supermarkt verkrijbaar en de resultaten zijn erg lekker. Er is voor iedere smaa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het e-book 1 t/m 6 gekocht. Al 2 gerechten geprobeerd en beide zeker voor herhaling vatbaar. Recepten staan duidelijk omschreven en gelukkig niet heel veel aparte, exotische kruiden. Super blij mee, e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Recepten zijn heerlijk om te maken de witlof ham/kaas is mijn favoriet en ik heb er zoveel die lekker zijn! Duidelijke uitleg en makkelijk om te maken,ik heb al haar e-books inclusief haar kookboek. Z... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De recepten zijn lekker en niet moeilijk,mijn kruiden kast is aardig uitgebreid.De e boeken zijn goed maar mijn voorkeur gaat uit naar een boek.al heel wat recepten gemaakt de ene lekkerder dan de and... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Blogger

Napisane przez firmę

MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 116

Napisz recenzję

De Mamsatwork Community elkaar inspireren en informeren

Ik vind op de Mamsatwork community elke keer weer inspiratie om mijn slowcooker vaker en beter te gebruiken. Mamsatwork deelt er in verschillende vormen uitleg, informatie en recepten. Het is overzichtelijk opgesteld met handige templates en handouts. Ik vind het een gezellige omgeving met mede slowcookfans. Ik leer van de vragen en antwoorden van medeleden en kan er mijn eigen vragen mbt het slowcooken kwijt. Het is ook heel leuk en inspirerend om ervaringen en recepten van medeleden te lezen. De challenges stimuleren me om mijn slowcooker nog meer te gebruiken. Kortom ik blijf gezellig lid van deze community.

1 listopada 2025

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de community 🙏, liefs, Joyce

Oceniono na 4 z 5

Slowcooken

Prachtig boek met heerlijke recepten de een wat meer onze smaak dan de andere goede beschrijving

30 października 2025

Odpowiedź od Mamsatwork

Bedankt voor je mooi review, fijn dat je er blij mee bent! Groetjes, Joyce

Super boek

Een prachtig boek! Veel recepten, voor elk wat wils. Alles met duidelijke uitleg. Eenvoudig te maken maaltijden, alle ingredienten verkrijgbaar in supermarkt. En het resultaat? Heerlijke maaltijden!! Dit boek is een absolute aanrader!

15 października 2025

Odpowiedź od Mamsatwork

Wow, wat een heerlijk enthousiaste review, dankjewel 🙏. Fijn dat je er zo ontzettend blij mee bent. Veel kookplezier nog, groetjes Joyce

Kookboek slowcooken

Een heel fijn en goed kookboek voor mijn slowcooker. Het was allemaal nieuw voor mij, maar nu al veel gebruikt. Duidelijke uitleg. De gerechten zijn heerlijk en makkelijk te maken met normale ingrediënten zo uit de winkel.

26 października 2025

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat fijn Sandra, dat je er zoveel plezier aan hebt en veel uit kookt 🙏

Oceniono na 5 z 5

Eindelijk duidelijke en makkelijke…

Eindelijk duidelijke en makkelijke recepten voor de slowcooker!
Inmiddels de Chili gemaakt, deze is zeker een aanrader.

14 października 2025

Odpowiedź od Mamsatwork

Super dat je er zo blij mee bent, bedankt voor je review 🙏, groetjes Joyce

Goed beschreven recepten

Vrij vlug na de betaling de ebooks ontvangen.
Super mooie recepten.
Vanmorgen de goulashsoep aangezet.
Vanavond al heerlijk van gegeten.
Het geeft me op dit moment enorm veel rust om met de slowcooker het eten te bereiden. Deed dit veel te weinig en ga t vanaf nu vaker doen

12 października 2025

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Monique, bedankt nog voor je prachtige review. En wat ontzettend fijn om te horen dat je rust ervaart door het koken met de slowcooker. Helemaal top!

Mooi boek

Mooi boek, makkelijke en simpel te volgen recepten. Reeds twee recepten gemaakt beide heel erg lekker.

10 października 2025

Odpowiedź od Mamsatwork

Bedankt Anita voor je mooit review, heel blij mee! Ik wens je nog veel kookplezier toe!

Het is een super boek

Het is een super boek, een prachtige uitgave! Mooie harde kaft. Staat prachtig op de aanrecht. Ons favoriete recept is: Aardappelrosti met champignons en prei, verrukkelijk

7 października 2025

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo enthousiast bent!

Een crockpot, en nu...

Een crockpot gekregen voor mijn verjaardag en gelijk enthousiast Hachee gemaakt. Maar, verder dan Hachee kwam ik niet. Nu wel, al 2 heerlijke stoofpotjes gemaakt uit de kookboeken en probeer nu 1x in de week een ander recept te maken.

1 września 2025

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat goed om te horen! Fijn dat je er zo blij mee bent, je kan er zo lekker even mee vooruit!

Aanrader

Recepten voor iedere dag.
Niet te moeilijk,en lekker!

18 sierpnia 2025

Odpowiedź od Mamsatwork

Hé Jozina, wat fijn dat je er zo blij mee bent! Thanks, voor het nemen van de moeite om een review achter te laten, altijd leuk om te lezen! Veel plezier er nog mee, groetjes Joyce!

Makkelijke recepren

Goede recepten van niet hele ingewikkelde recepten en met ingrediënten die gewoon in de supermarkt te koop zijn. Hier ga ik veel plezier van hebben.

15 sierpnia 2025

Odpowiedź od Mamsatwork

Hi Angelique, lekker dat je er zo enthousiast over bent, dankjewel voor je mooie review en nog veel plezier met de recepten! Groetjes, Joyce

Oceniono na 5 z 5

Mams at Work is genieten.

Boeken voor Slowcooker besteld en nu al veel lekkere recepten gemaakt. Ook eters die bij ons kwamen vonden het lekker!
Echt een aanrader!!

10 sierpnia 2025

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat top dat jij -en je eters 😉- zo enthousiast zijn, hoor ik graag! Veel plezier er nog van, groetjes Joyce

Wat een heerlijke recepten

Wat een heerlijke recepten, zelfs mijn lastige eters smullen aan tafel, inmiddels 3 recepten gemaakt en alle 3 makkelijk, met normale ingrediënten en super lekker!

31 lipca 2025

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Jacqueline, bedankt voor je enthousiaste woorden! Heel fijn dat jij (en je kinderen) er zo lekker van smullen. Ik wens je er nog heel veel plezier mee. Groetjes, Joyce

Oceniono na 5 z 5

Top recepten voor de slowcooker

Top recepten voor de slowcooker, lekker en gevarieerd, goede contacten en snelle levering.

28 lipca 2025

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat een fijne review, dankjewel 🙏. Ik hoop dat je er nog jaren plezier van hebt! Groetjes, Joyce

Het was heerlijk

Het was heerlijk! IK maakte eerst die witlof met boursin en dat was een zeer smaakvol gerecht. Daarna probeerde ik die curry van bloemkool en dat was eveneens een groot succes!
Zo'n succes dat ik ook dat kookboek heb besteld.

17 lipca 2025

Odpowiedź od Mamsatwork

Kijk, dat is fijn nieuws, dat je zo tevreden bent! Op naar nog veel meer lekkere gerechten op tafel! Groetjes, Joyce

Oceniono na 1 z 5

Boek helaas nooit ontvangen

Boek helaas nooit ontvangen, ook geen reactie van de verkoper.

24 czerwca 2025

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Carlijn, wat ontzettend vervelend dat je het boek nog niet ontvangen hebt. Ik dacht eerst dat ik geen mail van je kon vinden, maar heb net even gekeken en zie dat we hier wel contact over hebben gehad. Mijn laatste mailtje naar jou was op 7 juli jongstleden waarin ik je heb aangegeven dat er in mijn verzendsysteem staat dat de aflevering op 25 juni om 14.46 zou hebben plaatsgevonden. En waarbij ik je de vraag heb gesteld of dat je toevallig ook bij de buren gecheckt hebt? Heb je die mail niet niet ontvangen, want ik kan daarop geen antwoord van je vinden helaas. Ik kan een case voor je aanmaken, dan zullen ze van de post uit vragen om het invullen van wat formulieren. Ik kom graag even met je in contact en zal je daar nog even over mailen, groetjes Joyce

Update: ik heb je zojuist de ontvangersverklaring gemaild, als je die zou willen invullen dan kan ik de case verder voor je aanmaken bij de vervoerder.

Lekkere recepten

Lekkere recepten en goed uit te voeren door duidelijke beschrijving.
Heb de 5 e-books aangeschaft dus voldoende ideeën voor de maaltijden.

10 lipca 2025

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Priscilla, wat een fijne review, dankjewel! Goed om te horen dat je er zo tevreden over bent... je kan voorlopig lekker vooruit 🙏
Groetjes, Joyce

Wat een heerlijke recepten

Wat een heerlijke recepten. Ik heb al 2x soep gemaakt ( aardappel/curry en tomaten met chorizo. ZO lekker! Duidelijk omschreven, makkelijk te volgen. Ook de zoetzure kip was overheerlijk.
Ik ben helemaal enthousiast en heb weer zin om een volgend recept uit te gaan proberen.

9 lipca 2025

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat een enthousiasme! Tof dat je steeds weer zin hebt om iets nieuws te proberen en dat het goed bevalt, heel fijn om te horen. Ik hoop dat je er nog lang met veel plezier mee kookt! Groetjes, Joyce

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej