Ik heb alle boeken en ben er erg blij.De recepten zijn duidelijk, de ingrediënten zijn mestal al in huis of gewoon in de supermarkt verkrijbaar en de resultaten zijn erg lekker. Er is voor iedere smaa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het e-book 1 t/m 6 gekocht. Al 2 gerechten geprobeerd en beide zeker voor herhaling vatbaar. Recepten staan duidelijk omschreven en gelukkig niet heel veel aparte, exotische kruiden. Super blij mee, e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Recepten zijn heerlijk om te maken de witlof ham/kaas is mijn favoriet en ik heb er zoveel die lekker zijn! Duidelijke uitleg en makkelijk om te maken,ik heb al haar e-books inclusief haar kookboek. Z... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De recepten zijn lekker en niet moeilijk,mijn kruiden kast is aardig uitgebreid.De e boeken zijn goed maar mijn voorkeur gaat uit naar een boek.al heel wat recepten gemaakt de ene lekkerder dan de and... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.
Dane kontaktowe
Schootsehoef 1a, 5481VL, Schijndel, Holandia
- 0613071509
- info@mamsatwork.nl
- mamsatwork.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
De Mamsatwork Community elkaar inspireren en informeren
Ik vind op de Mamsatwork community elke keer weer inspiratie om mijn slowcooker vaker en beter te gebruiken. Mamsatwork deelt er in verschillende vormen uitleg, informatie en recepten. Het is overzichtelijk opgesteld met handige templates en handouts. Ik vind het een gezellige omgeving met mede slowcookfans. Ik leer van de vragen en antwoorden van medeleden en kan er mijn eigen vragen mbt het slowcooken kwijt. Het is ook heel leuk en inspirerend om ervaringen en recepten van medeleden te lezen. De challenges stimuleren me om mijn slowcooker nog meer te gebruiken. Kortom ik blijf gezellig lid van deze community.

Slowcooken
Prachtig boek met heerlijke recepten de een wat meer onze smaak dan de andere goede beschrijving

Super boek
Een prachtig boek! Veel recepten, voor elk wat wils. Alles met duidelijke uitleg. Eenvoudig te maken maaltijden, alle ingredienten verkrijgbaar in supermarkt. En het resultaat? Heerlijke maaltijden!! Dit boek is een absolute aanrader!

Kookboek slowcooken
Een heel fijn en goed kookboek voor mijn slowcooker. Het was allemaal nieuw voor mij, maar nu al veel gebruikt. Duidelijke uitleg. De gerechten zijn heerlijk en makkelijk te maken met normale ingrediënten zo uit de winkel.

Odpowiedź od Mamsatwork
Eindelijk duidelijke en makkelijke…
Eindelijk duidelijke en makkelijke recepten voor de slowcooker!
Inmiddels de Chili gemaakt, deze is zeker een aanrader.

Goed beschreven recepten
Vrij vlug na de betaling de ebooks ontvangen.
Super mooie recepten.
Vanmorgen de goulashsoep aangezet.
Vanavond al heerlijk van gegeten.
Het geeft me op dit moment enorm veel rust om met de slowcooker het eten te bereiden. Deed dit veel te weinig en ga t vanaf nu vaker doen

Odpowiedź od Mamsatwork
Kreeg alles snel en netjes aangeleverd met…
Kreeg alles snel aangeleverd met heerlijke makkelijke en wat moeilijkere recepten. De moeite waard voor dat geld!

Mooi boek
Mooi boek, makkelijke en simpel te volgen recepten. Reeds twee recepten gemaakt beide heel erg lekker.

Het is een super boek
Het is een super boek, een prachtige uitgave! Mooie harde kaft. Staat prachtig op de aanrecht. Ons favoriete recept is: Aardappelrosti met champignons en prei, verrukkelijk

Een crockpot, en nu...
Een crockpot gekregen voor mijn verjaardag en gelijk enthousiast Hachee gemaakt. Maar, verder dan Hachee kwam ik niet. Nu wel, al 2 heerlijke stoofpotjes gemaakt uit de kookboeken en probeer nu 1x in de week een ander recept te maken.

Makkelijke recepren
Goede recepten van niet hele ingewikkelde recepten en met ingrediënten die gewoon in de supermarkt te koop zijn. Hier ga ik veel plezier van hebben.

Odpowiedź od Mamsatwork
Mams at Work is genieten.
Boeken voor Slowcooker besteld en nu al veel lekkere recepten gemaakt. Ook eters die bij ons kwamen vonden het lekker!
Echt een aanrader!!

Wat een heerlijke recepten
Wat een heerlijke recepten, zelfs mijn lastige eters smullen aan tafel, inmiddels 3 recepten gemaakt en alle 3 makkelijk, met normale ingrediënten en super lekker!

Odpowiedź od Mamsatwork
Top recepten voor de slowcooker
Top recepten voor de slowcooker, lekker en gevarieerd, goede contacten en snelle levering.

Odpowiedź od Mamsatwork
Super makkelijke recepten en...erg…
Super makkelijke recepten en...erg lekker!

Het was heerlijk
Het was heerlijk! IK maakte eerst die witlof met boursin en dat was een zeer smaakvol gerecht. Daarna probeerde ik die curry van bloemkool en dat was eveneens een groot succes!
Zo'n succes dat ik ook dat kookboek heb besteld.

Boek helaas nooit ontvangen
Boek helaas nooit ontvangen, ook geen reactie van de verkoper.

Lekkere recepten
Lekkere recepten en goed uit te voeren door duidelijke beschrijving.
Heb de 5 e-books aangeschaft dus voldoende ideeën voor de maaltijden.

Wat een heerlijke recepten
Wat een heerlijke recepten. Ik heb al 2x soep gemaakt ( aardappel/curry en tomaten met chorizo. ZO lekker! Duidelijk omschreven, makkelijk te volgen. Ook de zoetzure kip was overheerlijk.
Ik ben helemaal enthousiast en heb weer zin om een volgend recept uit te gaan proberen.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.