Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”. Kommunikationen var god, god vejledning og udført hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt “k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kontaktede MA Montage & Porte onsdag eftermiddag lige før Påske, da jeg ikke kunne få min garageport op. Jeg have brugt fysisk nøgle til at låse den fremfor “elektronisk nøglebetjening” Jeg blev... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god kundeservice! Mads var nem at få fat på og kom hurtigt ud og kiggede på vores gamle port, som var gået i stykker. Den nye port blev leveret og installeret til tiden. Vi er meget tilfredse m... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fin kommunikation og overholdt alle leverings og montage datoer etc. Kvaliteten virker til at være fin og arbejdsudførelsen er også i top...eneste grund til det ikke bliver 5 stjerne er at affald ikke... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca drzwi garażowych
  2. Budowa wiat i pergol
  3. Sklep z drzwiami
  4. Budowa garaży

Napisane przez firmę

MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i træ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjælpe med jeres kommende ny garageport.

Dane kontaktowe

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Super hurtig service

Super hurtig service
Kl 19:46 ringer jeg til Mads da vores fjeder på porten var knækket og to minutter senere ringer han tilbage for at guide mig igennem opmåling af nye fjedrer. Super service😀
/Henrik

23 listopada 2021

Hej Henrik

Gamle kunder supporter vi også efter lukke tid :)

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service, startende med en super frisk og informativ telefonsamtale, hvor jeg trods et presset program og snarlig efterårsferie hos Mads alligevel blev presset ind, da fjederen til min ene port var knækket 😃👌
Mads er en meget omhyggelig og kvik fyr, der ved hvad han laver og har fuldstændigt styr på tingene og alt laves med et meget smittende humør.
Jeg kan kun give Mads mine varmeste anbefalinger.
/Alex Jensen

17 października 2021

Hej Alex

Tak for de pæne ord

Fantastisk positiv oplevelse

Fantastisk positiv oplevelse. Super indsats med at få motoriseret en gammel vippeport. Kan varmt anbefale Mads

8 października 2021

Hej Bo

Tak, håber du bliver glad for den nye motor.

Fantastisk service

Hej Mads . Fantastisk service , at man kan ødelægge sin garageport om formiddagen og så allerede få den lavet om eftermiddagen fordi Mads var indstillet på at arbejde lidt længere . Kan varmt anbefale MA

25 sierpnia 2021

Hej Per

Tak for de 5 stjerner

Oceniono na 5 z 5

Ringer til Mads da min port motor…

Ringer til Mads da min port motor driller. Den klikker i relæet når jeg bruger fjernbetjeningen og åbner så ikke porten. Mads guider mig ( og jeg har nul forstand på porte ) igennem en reset og indkodning af fjernbetjening igen på ingen tid. Han lyder virkelig som en mand der har styr på tingene. Jeg er yderst taknemlig for sådan en service, det får man sgu ikke alle steder den dag idag:-) mvh Martin jensen.

29 lipca 2021

Perfekt og super god service

Perfekt og super god service
Vi har fået skiftet vores garageport med tilhørende dør. Mads er, udover at være en venlig fyr, omhyggelig og har leveret et professionelt arbejde og til aftalte tid. Vi vil til en hver tid, anbefale Mads såfremt du skal have lavet garageport.
Med venlig hilsen
Steen og Pia fra Skovlunde

19 lipca 2021

Hej Pia

Tak for de 5 stjerner

Det blev virkelig også flot hos jer, nok den flotteste garage i Skovlunde til dato.

- MA Montage

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og effektiv indsats.

Hurtig og effektiv indsats.
Vi fik monteret automatisk portåbner og serviceret vores mere end 70 år gamle garageport.
Mads leverede hurtigt et tilbud og da arbejdet skulle udføres, blev det hurtigt og effektivt udført, til fuld tilfredshed.
Kan på det varmeste anbefale MA Montage og Porte

18 czerwca 2021

Hej Dorte

Tak for de flotte ord og for at give det et første skud i jeres boligforegning. Vi håber der kommer flere de ønsker en ligeså flot garageport som din er blevet.

- Mads

Ganske enkelt perfekt.

Jeg har netop fået sat en garageport op. Hele forløbet har ganske enkelt været perfekt. Kun en enkelt gang var der problemer; det var fordi JEG måtte bryde vores aftale. Men det blev modtaget helt uden problemer.

Mads har været; punktlig, dygtig, venlig, imødekommende og haft konkurrencedygtig pris. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Mads fortjener sin høje trustpilot score!

Selv om vi var færdige, så kørte han lige forbi et par dage efter installationen, blot for at se at alt var i orden 😊

19 maja 2021

Hej Lars

Tak for din flotte anmeldelse.

Det blev super flot med din nye port, det løftede lige garagen med 100% 😉😉
Håber det bliver godt med dit nye gulv når du kommer dertil.

Mads
MA Montage & Porte

Oceniono na 4 z 5

manglende dansk brugsanvisning

Venlig og hjælpsom behandling, Men stor mangel at der ikke findes en DANSK brugsanvisning ved levering.

7 maja 2021

Hej Stig

Tak for din anmeldelse.

Vores leverandør af portautomatikker fra Italien levere desværre ikke en Dansk brugsanvisning med i kassen, men vi har den selvfølgelig som .pdf
Den er sendt til dig på mail så håber den kan bruges :)
Jeg håber du bliver rigtig glad for din nye automatik, det virkede i hvertfald sådan ved aflevering :)

Mvh MA Montage

Oceniono na 5 z 5

Godt og robust produkt med god support…

Godt og robust produkt med god support via telefon, SMS og mail. Kan varmt anbefales.

3 maja 2021

Hej Hans

Tak for de fine ord og høre du er glad for vores service. Du kan altid ringe med spørgsmål så besvare vi med det samme :)

vh MA Montage

Super oplevelse

Super oplevelse. Professionelt, ordentligt og god atmosfære.

30 marca 2021

Hej Peter

Tak for anmeldelsen.
Sætter pris på du var tilfreds med servicen :)

- MA Montage & Porte

Super service

Fik i mandags monteret motor på min for mig tunge træport. En helt ny verden åbnede sig for mig. Mads kom som aftalt. Var meget behjælpelig med at få fjernet nogle plader som lå i vejen. Mads er meget venlig og hjælpsom. Super service og kan kun anbefale ham til alle andre. 5 store stjerner herfra :-)

13 marca 2021

Hej Jytte

Tak for de flotte ord.
Det var så lidt med pladerne og godt du fik en motor på den tunge port :)
Håber du bliver rigtig glad for din nye motor.

- Mads
MA Montage & Porte

Virkelig god service

Virkelig god service. Rykkede hurtigt ud og fik repareret og serviceret de gamle porte, så de fungerer som nye igen. Prisen var fornuftig og helt som aftalt.

20 grudnia 2020

Hej Christoffer

Tak for anmeldelsen :)
Vi håber dine gamle fine porte kan køre i mange år endnu.

Super service

Super service, overholdt priser samt aftaler og til tiden.

Fik monteret motor på eksisterende porte.

20 grudnia 2020

Hej Jimmy

Tak for anmeldelsen.
Vi håber du bliver glad for den nye motor :)

Oceniono na 5 z 5

Fik monteret en ny garageport efter en…

Fik monteret en ny garageport efter en skade på den gamle. Jeg må sige, at arbejdet blev udført hurtigt og kompetent

6 września 2020

Hej Ove

Tak for anmeldelsen.
Håber du bliver glad for den nye port. Det blev super flot.

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik en hurtig løsning

Jeg fik en hurtig løsning, selv om jeg undervejs skiftede mening og ønskede hele portautomatikken udskiftet.
Behagelig og professionel betjening.

29 sierpnia 2020

Hej Per

Tak for stjernerne.
Vi håber den nye motor kommer til at glæde jer.

Hurtig og kompetent arbejde

Hurtig og kompetent udskiftning af gammel garageautomatik - kan kun anbefales!

19 sierpnia 2020

Hej Jørgen

Tak for anmeldelsen.
Vi håber den nye motor vil glæde jer i mange år.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej