Aarhus Gulvafslibning  Recenzje 149

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Oceniono na 5 z 5

Afslibning af trapper og gulv på 1. sal De levede fuldt ud op til mine forventninger og jeg har nu fået nogle meget flotte afslebne trappetrin og gulv på 1. sal. Så blev de ovenikøbet færdig en da... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vild god arbejde udført af medarbejdere som tydeligt elsker deres fag og er stolte af deres arbejde. Vores gulv fik et helt nyt liv efter O har været forbi. I får tusinde tak for det!

Oceniono na 4 z 5

Resultatet er i top God og nem kommunikation Ingen af de tilbøjeligheder man kan læse om på fb og reddit… Og de holder aftaler og tidsplaner Prisen var noget højre end forventet Jeg fort... Zobacz więcej

1. Materiały podłogowe
  2. Wykonawca
  3. Renowacja podłóg
  4. Piaskowanie i polerowanie podłóg
  5. Wykonywanie podłóg
  6. Wykańczanie drewnianych podłóg

Napisane przez firmę

Hos Aarhus Gulvafslibning er vi specialister inden for gulvafslibning. Vores ekspertise omfatter omhyggelig gulvafslibning, hvor vi forvandler trægulve til deres tidligere pragt. Vi bruger avanceret udstyr og teknikker for at sikre, at dine gulve får den optimale behandling. Vi tilbyder også efterbehandlinger som lakering, oliering eller bejdsning, der forlænger gulvenes levetid og beskytter dem mod slid og skader. Vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed er uovertruffen. Vi forstår vigtigheden af at opfylde kundernes forventninger, og vores erfarne team arbejder omhyggeligt for at levere resultater, der imponerer. Vores omfattende erfaring gør os i stand til at rådgive vores kunder om de bedste løsninger, der passer til deres behov og budget.

4,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Veludført arbejde

God kommunikation, veludført, detaljeorienteret arbejde og god fleksibilitet

4 kwietnia 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse,
Det betyder rigtig meget for os da vi altid stræber efter at yde den bedste service & kvalitet 🌟

Oceniono na 5 z 5

Vi fik slebet vores ask lamelgulv og…

Vi fik slebet vores ask lamelgulv og køkkenbordplade samt efterbehandling af disse. Hele processen fra den indledende kommunikation med Jonas, til kommunikationen med Jakob på dagen hvor opgaven blev udført og til den afsluttende "overlevering" har været helt fantastisk. Hurtig svartid, besvarelse af alle spørgsmål der måtte komme og et fantastisk resultat.

Kan varmt anbefale Aarhus Gulvafslibning.

9 kwietnia 2026

Hej Mads.

Oceniono na 5 z 5

Hurtige svar på mine mange spørgsmål

Hurtige svar på mine mange spørgsmål. Og mega flot resultat 😀

27 marca 2026

Hej Tanja

Oceniono na 5 z 5

Afslibning af trapper og gulv.

Afslibning af trapper og gulv på 1. sal

Så blev de ovenikøbet færdig en dag tidligere end oprindeligt aftalt

27 marca 2026

Hej Dag

Oceniono na 5 z 5

Vild god arbejde udført af medarbejdere…

23 marca 2026

Hej Madalina.

Parketgulvet er som nyt

Super professionel kommunikation, klare aftaler, meget rimelig pris og meget fint resultat - mit parketgulv er som nyt.

19 marca 2026

Rigtig godt arbejde

Rigtig godt arbejde. Gulvet blev helt utrolig flot.

23 lutego 2026

Hej Line

Fantastisk resultat

Fantastisk resultat - jeg fik slebet og sæbebehandlet mine trægulve. Det er bare blevet virkelig godt! Og wow en forskel det gør for rummet!

17 marca 2026

Hej Mie

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, god service og flot resultat

3 marca 2026

Hej Anders.

Veludført arbejde

Flot arbejde og nem kommunikation

11 marca 2026

Hej Ole

Virkelig god kommunikation fra Jonas

Virkelig god kommunikation fra Jonas - service og udførslen gik rettidigt og uden problemer trods af vi har skulle rykke pga. sne og storm ad et par gange. Meget fleksible og forstående.

19 lutego 2026

Hej Laura

10 ud af 10.

10 ud af 10.
Service, kommunikation og det leverede stykke arbejde er upåklageligt. Meget tilfreds kunde, skulle jeg bruge en igen vil jeg helt klart bruge jer!

10 lutego 2026

Hej Bilal

Perfekt og professionel gulvslibning

Tydelig kommunikation forud for besøget, og selve opgaven blev eksekveret til tiden og endda en dag hurtigere. Behandlingen af gulvene var helt perfekt.

4 lutego 2026

Hej Nicolas

Professionel håndtering hele vejen

Professionel håndtering hele vejen. Vi har fået lige det gulv, vi ønskede os. Ham der udførte opgaven var yderst kompetent, venlig, ordentlig og grundig. Og god dialog fra start til slut med Jonas. Jeg vil helt klart vælge at bruge dette firma en anden gang.

30 stycznia 2026

Hej Mette

Rigtig godt resultat

Rigtig godt resultat, og god kommunikation og service hele vejen

7 stycznia 2026

Hej Line

Super dygtige medarbejdere…

Super dygtige medarbejdere som leverede er flot resultat og gav en masse nyttige oplysninger om hærdning og brug af gulvet

9 stycznia 2026

Hej Mads

Oceniono na 5 z 5

Gulvfolkene leverede et rigtigt flot…

Gulvfolkene leverede et rigtigt flot stykke arbejde, - var høflige og super gode at have på besøg - og afregnede arbejdet som aftalt.

8 grudnia 2025

Hej Martin.

5 stjernet oplevelse

Superflot resultat, hurtigt lavet aftale og effektivt arbejde. Kunne ikke være bedre :-)

14 listopada 2025

Hej Ditte

Fint arbejde

Tilfreds med arbejdet

27 listopada 2025

Hej Ida

Oceniono na 5 z 5

Slibning og lakering af gangareal

Igen har Jonas og hans kollegaer udført et virkelig flot stykke arbejde.

25 listopada 2025

Hej Peder

Aarhus Gulvafslibning

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej