Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”. Kommunikationen var god, god vejledning og udført hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt “k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kontaktede MA Montage & Porte onsdag eftermiddag lige før Påske, da jeg ikke kunne få min garageport op. Jeg have brugt fysisk nøgle til at låse den fremfor “elektronisk nøglebetjening” Jeg blev... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god kundeservice! Mads var nem at få fat på og kom hurtigt ud og kiggede på vores gamle port, som var gået i stykker. Den nye port blev leveret og installeret til tiden. Vi er meget tilfredse m... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fin kommunikation og overholdt alle leverings og montage datoer etc. Kvaliteten virker til at være fin og arbejdsudførelsen er også i top...eneste grund til det ikke bliver 5 stjerne er at affald ikke... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca drzwi garażowych
  2. Budowa wiat i pergol
  3. Sklep z drzwiami
  4. Budowa garaży

Napisane przez firmę

MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i træ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjælpe med jeres kommende ny garageport.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Håndværket og fagligheden er…

Håndværket og fagligheden er førsteklasses. MA Montage og Porte leveret til tiden, uden variation på prisen. Pålidelighed og tillid er lige så vigtigt som slutresultatet.

4 grudnia 2024

Tak for de flotte ord.
Det var noget også noget af en opgradering vi fik lavet hos dig, det blev rigtig flot.
Håber I bliver glade for den nye mahogni port i mange år.

Bh

Effektivt arbejde

Ville måske godt være briefet, inden man kom, men det gik, og vi fik en effektiv reparation af vores port.

23 listopada 2024

Hej Bjarne

Tak for din anmeldelse. Beklager jeg talte i telefon hele vejen op til dig, godt vi fik det din gamle port op at køre igen :)

Mads er super dygtig …

Mads er super dygtig og meget behagelige som person! Kun de bedste anbefalinger.

20 listopada 2024

Hej Kim

Tak for din pæne anmeldelse og mange tak for god frokost :)
Vi ses snart igen når portene skal udskiftes til isolerede porte.

- MA

Oceniono na 5 z 5

Pænt arbejde til aftalt tid

Pænt arbejde til aftalt tid , gode forslag til løsninger . Tak for hjælpen

17 września 2024

Hej Brian

Det blev virkelig flot hos dig og godt vi tog lysningerne med det var lige prikken over i'et.

Ring endelig hvis der skulle være det mindste.

- Mads

Høj kvalitet

Mads laver altid arbejde af høj kvalitet og til tiden. Han har installeret vores garageport og yder service på den. Jeg kan varmt anbefale ham.

9 września 2024

Hej Jørgen

Tak for dine flotte anmeldelse og er glad for I blev glade for porten.

Oceniono na 4 z 5

Hurtig hjælp....

Hurtig hjælp..... Kom med det samme. Effektivt og helt igennem en behagelig oplevelse. Kan varmt anbefales.

28 sierpnia 2024

Hej Jeanette

Tak for din anmeldelse

Fint arbejde, fuld tilfredshed

Fint arbejde, velfungerende Garageport
Og ikke mindst stor service og hjælpsomhed flere år efter monteringen. Sikker på god hjælp

4 września 2024
Opinia niezależna

Hej Eva

Tak for din anmeldelse, godt vi fik det løst :)

MA Montage

Super god service

Super god service

26 sierpnia 2024

Hej Charlotte

Tak for de 5 stjerner, det var godt vi fik porten op at køre igen efter påkørselen.

Vh Mads

Godt og professionelt arbejde

Godt og professionelt arbejde. Mads er meget behagelig og dygtig til sit håndværk.
Kan bestemt anbefales.

1 sierpnia 2024

Hej Dorte

Tak for de fine ord og stjerner.

Vh Mads

Oceniono na 5 z 5

God service og kommer hurtigt

God service og kommer hurtigt, hvis man har problemer.

7 sierpnia 2024

Hej Ann Dorrit

Altid hyggeligt at være på besøg hos jer.
Vi ses igen om 12 mdr. til næste service.

- MA Montage & Porte

Absolut et 100 % reelt firma

Absolut et 100 % reelt firma, som varmt kan anbefales og hvor service og kundens ønsker er i højsædet.
Lis Nielsen

7 sierpnia 2024

Hej Lis

Tak for din anmeldelse, vi sætter altid pris på kunderne kommer i første række.

- MA Montage & Porte

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej