Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Luksus til mor - før, under og efter graviditet
Funder Bygade 2a, 8600 , Silkeborg , Dania
- info@mamalux.dk
- mamalux.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
De allerbedste BH’er
De bh jeg har købt er de bedste, de holder på brystet så man ikke skal bruge hænderne
Hurtig og pålidig
Hurtig levering👍
Altid god service
Altid god service! Mamalux kan klart anbefales. Både hjemmeside og showroom 😃

Odpowiedź od Mamalux
Super god og personlig betjening og…
Super god og personlig betjening og mulighed for at hente varerne på firmaets adresse 😊
Hurtig levering - bestilte om formiddagen og kunne afhente om eftermiddagen.
Mange gode varer i webshoppen. Vil klart handle der igen.

Graviditetsjeans
Bestilte et par graviditetsjeans. Ud fra størrelsesguiden passede benlængden fint og hoftemålet var 10 cm mindre end jeg er rundt om mine hofter, men blev enig med mig selv om at der var så meget strecht i bukserne, at det sagtens kunne gå. Da jeg så fik bukserne, var de sindssygt lange på benene, føltes ikke som slimfit og var kæmpe store omkring hofterne+taljen, hvilket jeg jo allerede synes jeg havde taget højde for da jeg bestilte dem. En ærgerlig oplevelse, som gør at jeg nok ikke tør bestille mere på den hjemmeside.

Odpowiedź od Mamalux
Rigtig fin butik og rigtig god service
Rigtig fin butik og rigtig god service. Dejligt endelig med en butik i Silkeborg med pænt og smart graviditetstøj.

Odpowiedź od Mamalux
Hurtig levering. God kvalitet og almindelige størrelser..

Odpowiedź od Mamalux
Fremragende service og lækkert tøj
Fremragende service og lækkert tøj! Så er plusset at man kan komme i deres showroom i Silkeborg og prøve deres tøj. Jeg vil klart anbefale dem til alle mine gravide og ammende veninder.