Mahéquline Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en bikini, hvor der desværre var en lille fejl på overdelen, da jeg modtog den. Jeg kontaktede deres kundeservice og fik meget hurtigt tilsendt en ny uden beregning. Super god service og meg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg skrev ind til kundeservice, da en af mine bh-er ikke passede i størrelsen. Jeg fik svar med det samme, og Caroline var så sød at være behjælpelig samme dag med bytning af størrelser. Virkelig god... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I bought a beautiful bathing suit for my 25 yr old daughter and the quality exceeded our expectations, the fit was incredible, she said no other bathing suit fit her well like this one. it looks amazi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I have both underwear and swimwear from the brand, and I'm so happy with all of it. It's very feminine, and it's just really comfortable to wear. I've received so many compliments on my bikini and the... Zobacz więcej

1. Sklep z bielizną
  2. Poczekalnia lotniskowa
  3. Sklep ze strojami kąpielowymi

Napisane przez firmę

Mahéquline is a Copenhagen-based underwear and swimwear brand dedicated to designing iconic, timeless sets that celebrate confidence and elegance. Our designs merge the beauty of colour contrasting, aesthetic patterns, and cute detailing. We create sets that empower women to feel confident, because there is nothing quite like the energy you radiate when you feel truly gorgeous in your own skin.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

95 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 24

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Rigtig glad for produktet

Rigtig glad for produktet, men virkelig dårlig levering.

3 maja 2024

Kære Nille,

Vi er meget glade for at høre at du er tilfreds med vores produkt - tak! <3

Vi bestræber os på at afsende din ordre samme dag eller dagen efter ordren er lagt. Måske har du købt din vare ved presale af Rhythm of Rays kollektionen. Der blev alt presale nemlig først sendt afsted 2 uger efter det lancerede <3

Vi håber på at se dig igen og ønsker dig en dejlig sommer.

Knus,
Teamet

Hurtig afsendelse

Har aldrig oplevet, at mine ting er blevet sendt så hurtigt afsted! Tusind tak!

17 maja 2024

Hvor er det dejligt at høre Amalie - det glæder os rigtig meget! Knuser <3

WAU - kæmpe anbefaling

WAU - kæmpe anbefaling

Så flotte produkter, den sødeste og skønneste personlige online hjælp.

Dejligt at købe danske produkter og vide at mine penge bliver i DK og hjælper denne fine virksomhed videre ud på markedet.

6 maja 2024

Odpowiedź od Mahéquline

Det her fik mig til at smile. Tusind tak Mi <3 Fantastisk dag til dig!

Oceniono na 5 z 5

Virkelig flot og flatterende…

Virkelig flot og flatterende undertøjssæt. Nemt at vælge størrelse da man selv kan tilpasse begge dele. Det er i virkelig god kvalitet og sidder rigtig pænt😊

17 kwietnia 2024

Odpowiedź od Mahéquline

Hvor er vi bare glade for at høre det 😊 Mange tak Laura. Knus fra os!

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service trods forsinkelse

Rigtig god service trods forsinkelse, men jeg var på ferie så jeg var slet ikke utilfreds.
Kæmpe wauw for noget virkelig lækkert undertøj. Ikke sidste gang jeg køber fra dem!

9 lutego 2024

Kære Sofie,

Tusind tak for dine søde ord. Hvor er vi bare glade for at høre det! Vi beklager endnu en gang meget forsinkelsen grundet komplikationer ift. søfragten til Danmark. Vi er glade for at høre at du ellers har været tilfreds med oplevelsen <3

So cute!

So in love with everything! Very comfy and the design is so cute !

13 lutego 2024

Odpowiedź od Mahéquline

Thank you so much Jette! We are so happy to hear this. Love from the team!

Smukt undertøj

Smukt undertøj, gode priser og hurtig service ❤️

3 grudnia 2023

Hej Jonna, tak for din anmeldelse. Det gør os utroligt glade at høre <3

Virkelig god service!

20 listopada 2023

Kære Sara,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet en virkelig god service. Det er vores fornøjelse at betjene dig, og vi sætter pris på din støtte. Skulle du have yderligere spørgsmål eller behov, er vi altid her for at hjælpe.

Med venlig hilsen,
The Mahéquline team

Oceniono na 5 z 5

Sindsygt smukt undertøj og sidder så…

Sindsygt smukt undertøj og sidder så flot 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

1 sierpnia 2023

Kære Rikke,

Tusind tak for dine rosende ord! Vi er begejstrede over at høre, at vores undertøj ikke kun er smukt, men også sidder flot. Det er vores mål at levere produkter, der giver dig både skønhed og komfort. Vi værdsætter din støtte og ser frem til at fortsætte med at glæde dig med vores kollektion.

Mahéquline team

Alt perfekt

Alt perfekt! Jeg bestilte en størrelse der var lidt for stor! Deres svar tid var så hurtig og deres service helt i top! Lingeriet sidder så flot og perfekt og behageligt! Kan kun anbefales ☀️☀️☀️

28 lipca 2023

Odpowiedź od Mahéquline

Det varmer sådan at høre - tusinde tak 🫶🏽 Fantastisk dag til dig!

Oceniono na 5 z 5

Jeg var meget i tvivl om jeg skulle…

Jeg var meget i tvivl om jeg skulle bestille da jeg var meget i tvivl om størrelserne. Jeg tog måleguiden og prøvede at bestille alligevel. Næste morgen da jeg stod op fik jeg en sms fra firmaet (på dansk) hvor de gerne ville hjælpe mig med at finde den rigtige størrelse. De var utrolig søde og vi fandt sammen den rigtige størrelse. En stor anbefaling herfra 😊

17 lipca 2023

Odpowiedź od Mahéquline

Det varmer vores hjerter at høre at du er glad for din behandling :D Vi står altid klar til at hjælpe!

Oceniono na 1 z 5

Jeg kan ikke for lov at bytte til en…

Jeg kan ikke for lov at bytte til en anden str, fordi der er gået 14 dage.
Slap af og levere en ordentlig kundeservice istedet.
Sidste gang jeg køber noget her

29 maja 2023

Dear Customer,

We understand your frustration, but as clearly stated in our Return Policy, the maximum period for refunds and returns is 14 days. Unfortunately, we are unable to accommodate size changes beyond this timeframe. We apologize for any inconvenience caused. If you have any further questions, please feel free to reach out to our customer support team.

Best regards,
The Mahéquline team

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og undertøjet var lige så smukt i virkeligheden som på billederne.

7 maja 2023

Tusind tak, det varmer!

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej