Selve buen er i en meget fin kvalitet og var super nem at sætte op. Magneterne er lige stærke nok til at holde sig oppe uden at glide, og samtidig nemme at lege med for en 2-årig. Vores datter er mege... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg fik en rigtig god service, da jeg kort tid efter opsætning så at Magnetbuen løftede sig fra væggen i bunden. De kunne godt se problemet og jeg fik hurtigt tilsendt en ny magnetbue.
Buen bliver ved med at falde ned selvom du har gjort som der står man skal og det er nummer 2 bue nu vi ikke kan få til at sidde fast Og har været i dialoh med jer og i sendte en ny da i godt kunne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte et pakke tilbud med tavle og tilbehør til mine børn i julegave. Modtog en forkert farve, men selvom der var gået over returfristen var deres medarbejdere forståelige og sendte den rigtige f... Zobacz więcej
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig og ment tak 👍☺️
Produkter lever overhovedet ikke op til…
Produkter lever overhovedet ikke op til forventningerne, da den slet ikke kan klæbe på væggen til trods for at vi har fulgt vejledningen til punkt og prikke. Vi har sørget for at vi ikke har en væg med savssmuldstapet/glasvæv og at vores væg ligner den i opsætningsguiden på en prik. Dog mener de stadig, at det er vores væg der er problemet og ikke tavlen.
Når man skriver bliver man bare henvist til at gøre et “ekstra” køb i form af en træplade til at sætte bagpå, hvori hele ideen lidt går af det.
Det kan på ingen måde anbefales at handle herfra.
I reklamerer med 30 dages tilfredshedsgaranti men når man vil gøre brug af dette så nægter i at tilbagebetale pengene, sikke en omgang fusk

Odpowiedź od Magnetbuen
Varen ar lige som jeg havde regnet med
Varen ar lige som jeg havde regnet med, og hurtig levering 🤗
Den hurtigste levering
Den hurtigste levering, jeg noglesinde har oplevet. Jeg bestilt min ordre Fredag morgen på Black Friday og modtog min ordre dagen efter om morgen.
Tak for hurtig levering
Tak for hurtig levering. En rigtig fin og kvalitetsbevidst gave til mit barnebarn. Fin hjemmeside der tydeligt viser, hvad man kan bestille som tilbehør.
Super hurtig og problemfri levering
Super hurtig og problemfri levering
Nem og overskuelig hjemmeside
Det var en nem og overskuelig…
Det var en nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig forsendelse.
Super god og nem hjemmeside
Super god og nem hjemmeside. Det var nemt og finde de man søgte og inspirationen til andre vare er brugbart.
Hurtig levering og alt var som det skulle være
Bestilling af magnetbue var nem at udføre. Dejlig overskuelig hjemmeside. Varen kom som lovet. Alt spillede.
Utrolig GOD service
Utrolig GOD service, kan anbefales
Henrik Lauritsen
meget fin service
jeg fik skrevet en forkert farve og kontaktede jer- blev rettet hurtigt og uden problemer. Meget fin service
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse. God overskuelig side, og tingene var hurtig fremme 👌
Et rigtig godt produkt
Et rigtig godt produkt, mine børnebørn har så stor glæde af at lege med det
Bestilte magnettavle med tilbehør og…
Bestilte magnettavle med tilbehør og fik den tilsendt ASAP
Desværre var der fejl ved varen, og det var den bedste service ever
Stor imødekommenhed og forståelse, og ny vare i løbet af 2 dage
Kan virkelig anbefales
God og hurtig service
God og hurtig service
nem kommunikation hvis man havde spørgsmål ang varerne
Genialt pædagogisk legetøj
Genialt pædagogisk legetøj, som jeg modtog meget hurtigt.
Super fin og hurtig service
Super fin og hurtig service! Købte en magnetbue til min venindes datter, og det har kun været en succes. Kan kun anbefale hjemmesiden.
Super oplevelse
Nem bestilling
Godt tilbud
Hurtig levering og nem afhentning
Kan klart anbefales🙌
Jeg har købt en Magnetbue + tilbehør til min lille kusine, og det er bare et hit! Genialt produkt, som jeg er sikker på rigtige mange andre børn også vil få både glæde og gavn af. Kan klart anbefales🙌
Genialt produkt
Leg til mange timer for de helt små. Derudover god læring til børn i skolealderen i forhold til tal og bogstaver. Genialt produkt. Kan klart anbefales 🙏😀
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.