MagneetjesWinkel.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Toen het bestelde product niet leek te functioneren (plakbare magneetjes bleken niet goed te plakken p mijn ondergrond) schreef ik een review waarop ik werd benaderd met een advies. Dit zou mij weer e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jaa, gewoon super. Super snel en pro-actief, zo fijn! Er was een kink in de kabel bij het verzenden wat helemaal niks met magneetjeswinkel te maken had, echt complementen hoe meedenkend en zo to... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had op zeer korte termijn een pakket magneetjes nodig. Omdat 'Magneetjeswinkel' meteen handelde 1h voor het weekend en meedacht met welke verzend service ik de grootste kans had om op tijd pakke... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Kreeg het bestelde vlot volgens opgave binnen opmerking; magneetje stond voor 3mm rond en 1 mm dik, de dikte bleek 2 mm te zijn, in mijn geval geen probleem omdat ik zowiezo een aantal magneetjes op... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep hobbystyczny

Napisane przez firmę

MagneetjesWinkel.nl is dé specialist in magneten en magneetoplossingen. Van sterke neodymium magneten tot magneetborden en praktische toepassingen voor dagelijks gebruik en technische projecten. We helpen je de juiste keuze te maken met duidelijke specificaties en persoonlijk advies. Bestellingen worden snel verzonden uit eigen voorraad in Nederland. Je bent ook welkom in onze winkel in Ede, vlak bij station Ede-Wageningen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 18

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Snel in huis en super sterke leuke…

Snel in huis en super sterke leuke magneetjes!

11 października 2018

Hoi Linda,
Dank je wel voor je review op Trustpilot. Leuk dat je de tijd hebt genomen deze in te vullen!
Een hartelijke groet,

Goede kwaliteit snelle verzending

Snelle bezorging, goede kwaliteit, hele goeie prijs!

26 sierpnia 2018

Hoi Mike,
Dank je wel voor deze review! Fijn dat je zo tevreden bent, ook over de prijs! :-)

Oceniono na 5 z 5

Supersnelle levering plus goed product

9 sierpnia 2018

Hoi Sandra,
Wat fijn dat je tevreden bent over onze service en de magneetjes die je besteld hebt. Nog heel erg bedankt voor het invullen van de review! :-)

Oceniono na 4 z 5

vlotte sevice, verzenden kan goedkoper

Kreeg het bestelde vlot volgens opgave binnen
opmerking; magneetje stond voor 3mm rond en 1 mm dik, de dikte bleek 2 mm te zijn, in mijn geval geen probleem omdat ik zowiezo een aantal magneetjes op elkaar zou plaatsen.
Opmerking; ik betaalde verzendkosten voor een pakketje terwijl de zending in een envelop via de brievenbus werd bezorgd, de " bezorgkosten" waren hoger dan de magneetjes, dit had dus ook anders gekund

3 sierpnia 2018

Beste heer, mevrouw N. Konings,

Hartelijk bedankt voor uw review. We vinden het altijd fijn om feedback te krijgen over onze service en ons assortiment!
Vervelend dat u de verkeerde maat magneetjes opgestuurd heeft gekregen! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. U geeft aan dat u ze toch heeft kunnen gebruiken. Wanneer u door de iets kleinere maat tekort komt, laat u het dan alstublieft weten? Dan zorgen we voor een aantal extra magneetjes.

Verder geeft u aan dat u de bezorgkosten te hoog vindt. Hier geven we graag nog wat extra uitleg over. Wij hanteren twee tarieven bij de bezorgkosten. Dit zijn de pakketkosten wanneer uw bestelling groter is en door de pakketbezorger wordt afgeleverd. In dat geval betaald u een bijdrage van € 4,95 en wanneer uw bestelling groter is dan € 35,00 aanschafwaarde is de bezorging gratis.
Bij kleine bestellingen die via de brievenbus geleverd kunnen worden hanteren wij een bezorgtarief van € 3,95. Dit is het tarief dat u ook heeft betaald. Dit tarief is voor kleine bestellingen die meestal een waarde hebben tot € 10,00. In het geval van uw bestelling van magneetjes ter waarde van € 1,03 kunnen we helaas niet anders dan deze kosten doorberekenen. Deze kosten overstijgen de prijs van de postzegel alleen, maar hebben ook de kosten in zich van bijvoorbeeld de enveloppe, het wegbrengen naar het postkantoor en andere handelingskosten. Wanneer we deze kosten niet aan onze klanten doorberekenen kunnen we helaas deze kleine bestellingen niet meer aannemen omdat we er dan ook echt een verlies op zouden moeten nemen Dit gaat helaas niet. We hopen op uw begrip hiervoor.

Bij verdere vragen kun u altijd even contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groeten,

Oceniono na 5 z 5

Werken zeer goed in combinatie met magnetic paint

Fantastische service en snelle levering; magneten werken fantastisch in combinatie met mijn muur welke ik heb geschilderd met de sterke Magnetic paint, helaas minder op de wand met goedkope magneetverf. Al met al ben ik toch erg tevreden!!

5 kwietnia 2018

Beste Emmy,
Dank je wel voor je positieve berichten! We hebben inderdaad zelf ook heel erg goede ervaringen met de Magnetic Paint magneetverf. Een sterkere soort hebben wij nog niet kunnen ontdekken! :-) Fijn dat alles naar wens is en veel plezier met je aankoop!

Zeer snelle levering!

22 marca 2018

Beste Natasja,
Dank je wel voor je positieve recensie! Voor nu een fijn en zonnig weekend gewenst!

Prima

Prima, meedenken,snel antwoorden,snel leveren

16 marca 2018

Beste Emmie,
Fijn dat je zo tevreden bent! Hopelijk beleef je lange tijd plezier aan je magneten!

Oceniono na 5 z 5

Goed product maar bovenal uitstekende…

Goed product maar bovenal uitstekende service! Via magneetjeswinkel magneet haken besteld, echter na een paar dagen geen track&trace ontvangen. Heb de klantenservice een mail gestuurd en binnen enkele uren reactie. Ze hadden het helemaal uitgezocht, de magneethaken naar de post gedaan en er een extra presentje bij gedaan voor het ongemak. Super!

12 marca 2018

Beste Denise,
Dank je wel voor deze positieve review! De haken zijn dus alsnog goed aangekomen en daar zijn we blij mee! Fijn dat je er plezier aan beleeft!

Oceniono na 5 z 5

prima alles geregeld en op de hoogte…

prima alles geregeld en op de hoogte gehouden

27 lutego 2018

Beste heer/mevrouw de Frel,
Dank u wel voor uw positieve recensie! Fijn dat u tevreden bent over het verloop en de levering van uw bestelling. We wensen u veel plezier aan uw aankoop!

alles was naar wens

Goede kwaliteit magneetjes, snelle levering

27 lutego 2018

Beste Inge,
Dank je wel voor je waardering! Fijn dat de magneetjes bevallen en dat je tevreden bent over de snelheid van de levering. Veel plezier met de magneten!

Oceniono na 4 z 5

Voor herhaling vatbaar? Ja zeker!

Mooie website, interessante artikelen en bestelproces ging perfect. Snelle reactie en verzending. Qua levering nog wel een dingetje. Wel netjes een track & trace, maar een bewering van Post NL dat het bezorgd is (in de brievenbus) terwijl er niets was. Ik hoop nog op een foutje en een verlate levering. Wel vervelend want het is niet na te gaan. En hoe nu verder?

Inmiddels zijn we een aantal dagen verder en ik kan alleen maar zeggen dat ze het keurig opgelost hebben. Alles is goed gekomen en de post heeft uiteindelijk geleverd. En dat terwijl we ook samen al tot een goede oplossing zijn gekomen. Al met al niets dan lof voor deze winkel. Een aanrader!

22 grudnia 2017

Hoi Mandy,
Dank je wel voor je review! We hebben je zojuist een antwoord gestuurd op je mailtje over het ontbreken van het brievenbuspakketje bij de post. We gaan er natuurlijk voor zorgen dat dit netjes voor elkaar komt! :-)

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej