Beställde kistdekoration till min fars begravning. Den var vackrare än förväntat. Jag är såå nöjd. Det blev som en vacker sommaräng. Jag rekommendera Blommor4 you bagarmossen. Tusen tack !!
Zobacz, co mówią recenzenci
Fyfan, svara ej på mail har satt sina egna 5 stjärnor på hemsidan, detta förtjänar inte ens en liten stjärna. Enda infon jag får är "misslyckad leverans" trotts" att jag hade en väldigt tydlig dea... Zobacz więcej
ALDRIG MER att jag köper blommor från detta företaget! AVRÅDER!! Instämmer med föregående omdöme! Går inte att nå dom på annat sätt än via mail och det är inget vidare och tar många timmar!! Dä... Zobacz więcej
Toppen!! Superfina blommor både när jag skickat och fått blommor själv genom er och STORT +++++++++ för dom coola förpackningarna, känns superlyxigt!!💫👌 Bra förpackning som kan stå länge ute med... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Är du den som tycker om att skapa vardagslyx i hemmet eller skicka blommor till andra för att uppmärksamma speciella tillfällen då har du kommit rätt. Hos oss hittar du färdiga buketter, buntar med blommor för DIY men också fina presentlådor med smaker från Italien eller något sött och gott.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Undvik/ bedrägeri
helt värdelöst kundtjänst de vill inte hjälpa och svarar 1 gång i vecka och sen ignorerar de dig bara.
Undvik
Enkelt
Enkelt, snabbt och fina buketter. Jag saknar dock min text i kvittensen och fråga angående portkod och övrig instruktion vid leverans. Jag antar att den informationen ni kommer att fråga efter vid leveranstidpunkt.
Hur kan jag informera er?
Med vänlig hälsning, Katalin Huszar Dahl
Is 22:32 and my flowers never arrived…
Is 22:32 and my flowers never arrived to the place I tried to send.
Kan ha en bättre återkoppling när man…
Kan ha en bättre återkoppling när man skriver till kundtjänst när något går fel. Första och sista beställning
Det var precis som på bilden och lyxigt…
Det var precis som på bilden och lyxigt förpackat.
Buketten var jättefin!
Bra upplevelse
Lätt att beställa, hade dock gärna haft några billigare alternativ att välja.
Fin bukett och hjälp med att tillfoga…
Fin bukett och hjälp med att tillfoga hälsning (som jag missat )
Blommorna var otroligt vackra
Blommorna var otroligt vackra och fräscha och de levererades i ett jättefint paket. Hemsidan var bra, gick snabbt att beställa och allt gick super smidigt! Kommer definitivt att beställa blommor igen.
Nöjd
Nöjd med mitt köp.
Jag missade dock att ni bara levererar på kvällstid. Hade föredragit dagtid.
De va ju super att man kunde följa…
De va ju super att man kunde följa bilen när man beställt blombukett till nån som en överraskning
Fina buketter men bristfällig leverans
Jättefina buketter och enkelt att lägga en beställning - men leveransalternativen var dåliga. Jag kunde bara välja slotten 17-22 och buketten levererades 21.55 till min vän. Skickade blommorna för att fira hennes 40-årsdag och att de levererades när dagen var slut kändes väldigt tråkigt.
Blommorna kom fram i rätt tid
Blommorna kom fram i rätt tid, mottagaren blev lyrisk.
Upplevelsedatum 2023-10-30
Jag klarade inte av att rätta. Det blev dagens datum.
Mycket bra butik
Härligt snabb och effektiv service.
Skickade blommor som aldrig kom fram
Skickade blommor som aldrig kom fram. Blev av med pengarna. Lämnade tel.nr men leverantören ringde aldrig upp.
Doświadczenie Trustpilot