Beställde kistdekoration till min fars begravning. Den var vackrare än förväntat. Jag är såå nöjd. Det blev som en vacker sommaräng. Jag rekommendera Blommor4 you bagarmossen. Tusen tack !!
Zobacz, co mówią recenzenci
Fyfan, svara ej på mail har satt sina egna 5 stjärnor på hemsidan, detta förtjänar inte ens en liten stjärna. Enda infon jag får är "misslyckad leverans" trotts" att jag hade en väldigt tydlig dea... Zobacz więcej
ALDRIG MER att jag köper blommor från detta företaget! AVRÅDER!! Instämmer med föregående omdöme! Går inte att nå dom på annat sätt än via mail och det är inget vidare och tar många timmar!! Dä... Zobacz więcej
Toppen!! Superfina blommor både när jag skickat och fått blommor själv genom er och STORT +++++++++ för dom coola förpackningarna, känns superlyxigt!!💫👌 Bra förpackning som kan stå länge ute med... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Är du den som tycker om att skapa vardagslyx i hemmet eller skicka blommor till andra för att uppmärksamma speciella tillfällen då har du kommit rätt. Hos oss hittar du färdiga buketter, buntar med blommor för DIY men också fina presentlådor med smaker från Italien eller något sött och gott.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Otroligt fina blommor och bra pris på…
Otroligt fina blommor och bra pris på leverans.
Skulle skicka som ett bud men..
Skulle skicka som ett bud / överraskning men det kom inte fram till mottagare. Tog 5 dagar för att levereras. När budet väl skulle komma så var det förseningar och sedan meddelat att budet inte han levereras den dagen och pågick så i dagar.
Kundtjänst ville inte hjälpa till heller och slutade svara på Mail. Tråkigt.
Har beställt för och allt har gått…
Har beställt för och allt har gått smidigt och bra inga konstigheter
Bra priser och fina blommor som…
Bra priser och fina blommor som mottagaren blev imponerad över! Gillar att det finns bara en storlek och den är bra. Fortsätt med samma kvalite och leverans.
Företag som lurar
Jag hade beställt blommor där man har sagt att man ska kunna leverera utan mottagarkvittens. Den infon hade inte kommit fram till transportören och det kan jag köpa. Efter kontakt med kundtjänst har man lovat att leverera blommorna dagen efter och då får vi inte ens något nytt sms eller notis från transportören (vilket man alltid får vid en ny leverans oavsett transportör) och då kontaktar jag kundtjänst återigen men då får jag som svar att blommorna redan är levererade. Då svarar jag att vi varken fått notis eller sms eller blommor levererade och då slutar man svara helt. Extremt opålitligt företag som inte kan ta ansvar när fel uppstår och är helt besviken på detta företag. Har mailat flertal gånger och återigen utan svar, dock får jag massa reklam Mail från de. Känner mig lurad av detta företag!!
Ingen leverans av blommor trots…
Ingen leverans av blommor trots bekräftelse och Ingen information eller kontant om varför leverans inte skett....trots att alla kontaktuppgifter fanns med!
Så dåligt,aldrig mer kommer jag att använda mig av er.
Hade velat ha lite snyggare skriver i…
Hade velat ha lite snyggare skriver i kortet 🙏🏼
Riktigt fina buketter o prisvärt
Uselt !!-ska aldrig anv.er igen !!
Uselt !!-ska aldrig anv.er igen !!! Bokade en födelsedags blomma leverans till d 27/10 och skulle levereras mellan 16-19 och sen ändrade ni bara den så där till d
d 29:e fast blommorna finns på nåt lager ?!! Mycket missnöjd !!!!!!!!!
Bra hemsida och fin leverans!
Försenad leverans
Hade tagit leverans samma dag, födelsedagsbudet kom dagen efter. Ingen kontaktade mig utan jag själv märkte detta när jag spårade budet.
De var snabba med att tabort leveranskostnaden och skulle ”prioritera” mitt bud.. budet kom fram 21:30..
Snygg och enkel hemsida!
Fin och enkel hemsida utan en massa krusiduller!
Bra priser och bra utbud.
Beställde blombud
Beställde blombud, det kom aldrig fram, leveransen kasserades av transportören utan att meddela
Alltid lika nöjd!
Alltid lika nöjd med buketterna, utbudet och kvaliten ! Superbra leverans där mottagaren kan följa budet
Don’t buy here
Don’t buy here, they don’t deliver same day how they assured
Lätt att beställa och betala från USA…
Lätt att beställa och betala från USA och utlovad delivery i tid!
Doświadczenie Trustpilot